94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 Нямам основно, самоук съм.......хахахаха :))) Кажи нещо оригинално, че монголските опорки се изчерпаха :))

93

до 130

преди 1 година

за да изрине 6yклука на изток от Германия. Явно е че украйна е уж част от цивилизования свят, затова там трябва да се оставят на самоунищожение, Но с Русия трябва да се действа агресивно

92

Анонимен

преди 1 година

Отново млъкна мода русофилче в Днес, мълчанието на агнетата :)))

91

Анонимен

преди 1 година

До номер 124:Сериозно ли питаш?Отивай в седми клас да учиш.Явно си пропуснал основното си образование.Какво ли се занимавам с някакви,които са спали до 12-ти клас и вероятно са си купили дипломите...

90

Експерто

преди 1 година

Това положение трябва да продължи поне още година, Русия трябва да отслабне още, идеята е мобилизация, само така войната ще доведе до пълно изтощение, чак тогава Нато може да си позволи да нападне.

89

Анонимен

преди 1 година

Отново питам, откъде рашките имат петрол и газ, надявам се да ми отговорите най-сетне русофилчета :)))

88

Добри новини

преди 1 година

Това са всъщност добри новини, това беше първоначалният замисъл на световните кукловоди - война до пулно изтощение на двете страни, война до последният човек, то не мисля че много хора са останали, само полухора, затова въоръжаването трябва да продължи както на охрайна така и на мадарашата.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 104То не се иска голямо усилие за да знаеш ресурсите на Раша, тоест те немат такива :))

86

Анонимен

преди 1 година

Живеем в 21ви век и това, което се случва в Украйна е, като филм на ужасите в, който режисьор е изперкал дъртак в Кремъл. САЩ и Запада са много плахи в действията си срещу фашистка Русия и така удължават тази безсмислена и жестока война. Путин заслужава да бъде убит по хиляди възможни начини.

85

Анонимен

преди 1 година

Всеки с мозък в главата си може да сам да си отговори, какво "бъдеще" очаква Путинова Русия.. в подобна международна изолация.... Навсякъде цивилизованите хора гледат да се разбират със съседите си и да си правят купони и веселби, а тоя пcиxoпат изби хиляди украински и руски войници за да си задоволи мегаломанските амбиции..Поколения руснаци ще си патят от последствията, които ще бъдат брутални след капитулацията на Русия.

84

Анонимен

преди 1 година

Който е ходил в блатная, знае, че те немат никаква икономика, един вид тарикати монголски :))

83

Анонимен

преди 1 година

Путин се оказа абсолютен глyпак и русоФоб. Погуби хиляди млади руснаци в Афганистан, а сега и в Украйна.

82

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно.В западните медии има и различни гледни точки.Примерно във Франция даваха интервюто с Адриен Буке,който каза как е бил в Украйна и е в потрес,че Европа дава оръжие на нацисти.Тук в България даже в коментарите ни водят пропаганда и пишат платени.Пишат по сценарий и се излагат с разни "путинофили",което на български език звучи цинично и смешно.На друг език може да не е така,но понеже им е даден сценарий от запада не мислят и се излагат.

81

???

преди 1 година

Латвия, Литва и Естония са в НАТО.... Ще не ги нападна Русия.Жокер. НяматресурситенаУкрайна

80

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 87 Хубаво Путин изправи Русия на крака.. ! Коленичат пред Украйна. И да победят ,това ще е голяма мъка.Русия не е това което ни представяха . Путин и Русия загубиха държавата си.Срам.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99Раша нема ресурси за дълга война, щото нема икономика, ето ти безпристрастен коментар :)))

78

Анонимен

преди 1 година

Защо не прочетох, един без пристрастен анализ тук?Няма и да прочета, добре че са западни медии, за да се чуят всички гледни точки.

77

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да се приключва с Швеция и Финландия в НАТО! Цялата граница на Колхоза трябва да се огради с натовски ракети, гаранция че няма много да мърда!

76

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 84 НЕ , ама ДА.

75

Анонимен

преди 1 година

Корупцията е навсякъде.Реално ако сравняваш Украйна с Русия по този показател в Украйна е по-висок.Мислиш ли,че Зеленски и компания сега не прибират под масата милиончета от пратените им помощи?Прибират и още как!Така им се е усладило,че не искат да приключва скоро.