154

Zеленски

преди 1 година

До боби. Ти кога избяга от психиатрията бе, всезнайко. Хе-хе, а какво стана с превземането на Киев за 48 часа и окупиране на цяла Украйна за 5 дни?

153

Реалист

преди 1 година

До греда. Хе-хе, гредата е за теб и ***.кин. Уж до 9 май щяха да превземат целия Донбас, Харков, дори да напреднат към Одеса, а оня козел Кадиров даже се заканваше на Киев. Нищо такова не се случи, *** затъват все повече, а ти ни занимаваш с 20 пъти превземания Азовстал.

152

Анонимен

преди 1 година

До Истината е...Те накрая ще се включат. Сега доларът расте, стабилизира се. Колко НАТО ви изиграха, Украйно. Така да си унищожите държавата.

151

Анонимен

преди 1 година

Полша много ги тресе омразата срещу Русия, а именно срещу православието. Те всъщност насадиха омразаха в Украйна срещу Русия. В Македония е същото. Това за измислени държави с цел отслабване и контрол на майка-държава. За съжаление самото управление на Русия е виновно за това и сега страда.

150

Анонимен

преди 1 година

Полша ще нападне Украйна само в мечтите на продънения русофил аутсайдер. Полша не ви е голташка Русия, която месеци твърди как война няма да има, ама всеки знаеше, че ще има. Относно текущата ситуация- Русия стана за тотален смях. Чакаме Боби да обясни защо 3 месеца украинската армия не е в никакъв котел, а голтакът руски отстъпва. А днеска котел, а- утре. А то какво стана?! Едно голямо нищо.

149

Анонимен

преди 1 година

Да натискат, да освободят цялата украинска земя! Путин да го махнат самите руснаци! Че идва зима и не ми се седи на студено! Действайте, няма много време! Още 2-3 месеца и Путин трябва да е аут!

148

Анонимен

преди 1 година

Тез рашки като ги гледам по техните телевизии, още не са излезнали от ВСВ, все натам буксуват, спрели са във времето :)))

147

Факт

преди 1 година

Русия вече загуби тази война!Щом Путин опря до 16-годишните донаборници. В Москва протестират

146

Греда

преди 1 година

Сценарият е един.Капитулация на Украйна и съд за бандеровците.Азовците затова не се предават.И да се предадат ще има трибунал и присъди.Така че и да се предадат,пак ги чака Смърт В Сибир.

145

Питали радио Ереван

преди 1 година

- Как върви войната на Путин срещу НАТО? - Руснаците загубиха 30000 човека и 1000 танка. - А НАТО? - НАТО още не са се включили във войната.

144

Анонимен

преди 1 година

УДРИ ЗЕЛЕН! ОГЪН СЛУЖБА НЕ ОСТАНА! СЛАВА УКРАИНЕ!

143

слава расии

преди 1 година

Цял свят воюва срещу Русия и пак не могат да я унищожат.Русия,това означава МОЩ.

142

българин

преди 1 година

До: номер 179 "Той само с военния оркестър мжое да превземе Украйна." Еееееее, не! Човече, ти искрено ме разсмя, честно ти казвам! Изхилих се на глас и хората около мене ме погледнаха да ми няма нещо!Ти сериозно ли това? По-готин виц едва ли някой може да измисли от тебе! Представям си духовия оркестър как свири, досущ като армията на Иисус Навин, която само от звука на тромпетите събаря крепостните стени и превзема град Йерихон!!!Направо библейско!!! Евала!!!

141

Анонимен

преди 1 година

Абе що не дойде *** да ви събере всички русофили и с един павоз да ви закара да се биете, като толкова лижете задниците на ушанките? А по- добре ще е да направи с вас това, което направи руският цар с глупаците, които беше излъгал да се заселват в Русия! Нали знаете как потопиха гемията със всички тогавашни русофили?

140

Анонимен

преди 1 година

До българинВиж ся мен, аз съм минал отдавна през мелачката от Днес, триеха ми много коментари, просто требва да свикнеш и проспособиш :))) Те са сайт на Тихина, съответно са болни русофилчета, нормално е да трият :)))

139

Анонимен

преди 1 година

Запада продължава да живее в измислен свят, накрая реалността ще се стовари тежко по кухата му тиква.

138

Анонимен

преди 1 година

Това се очертава. Война в стил Първата Световна. На фронта подчти нищо не се случва и войната продължава до като някоя икономика грохне.

137

българин

преди 1 година

До: номер 171 Наистина, не е правилно да трият коментари. Не отговаря на правилата. Понякога трият заради нищо. Дори да цитираш песничката от Педя Човек "Аз съм мъничко човече", пак могат да те изтрият. Не разбирам защо.Както и да е. Имай предвид, че падежите не са признак за изостаналост. В немския език също има падежи, значи ли че и той е изостанал? И в много други езици също. В старобългарския е имало падежи но са отпаднали постепенно. Предполагам, под влияние на гръцкия.

136

Анонимен

преди 1 година

въпреки тоталното затъмнение в Русия едно се долява, руснаците нямат хъс за война вече! Путин тъпче на място, върти се и се мае, няма желаещи! Тази война е империалистическа, не е освободителна за руснаците. Отказват да *** за върхущката. По-добре в затвор, отколкото в ковчег!

135

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете русофилчета, че ние сме им дали писменост и религия на диваците от Североизточна Монголия, те пишат на нашата азбука :)) Поне с това ги държим в напрежение аборигените :)