95

-_-

преди 2 години

Време е и богатите да направят нещо за България.

94

оставка

преди 2 години

Искам оставката на Магдалена Милтенова (б.р. председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи)

93

Бай Иван 2

преди 2 години

Нагли *** на тиквата.Лапаха безвъзмезно пари при Боко и сега като им затвориха кранчето използват обикновенните си шофъори за натиск.Нали се сещате че тези пари които те искат ще трябва да бъдат взети от обикновенните хора.Карат си скъпите коли и живеят в прескапи имоти ,но иначе се правят на ощетени.Министъра не е прав ведно ,че децата им ще се срамуват от тях.На децата им изобщо не им пука от каде идват парите и дали някой ещетен.вайнот е скъпарската кола и картата пълна.

92

Пешо Z

преди 2 години

Вече ще сме васали на Брюксел.

91

Дългия

преди 2 години

А това,че караме по дупки и разбити пътища, рискувайки вивота си?!?! Моето дете СЕГА се страхува дали няма да гръмна гума след тунел "Витиня" и да скоча от виадукта, дали няма да си изпотроша собствения камион след гр. Луковит по посока гр. Плевен и да се чудя от къде да вадя хиляди левове за ремонт!!! Не ми пука за цената на горивото и ТОЛ таксите, искам ПЪТИЩА!!! Като в нормалните страни!!! Взимате ми парите всеки месец, а НИЩО не получавам насреща! Срам нямате!

90

Анонимен

преди 2 години

Те тия където протестират, карат Бентлито, шофьорите само кибичат там, без да знаят за какво иде реч. Време е и богатите да направят нещо за България.

89

Анонимен

преди 2 години

Стига на вас Руссия да виновна. В българия веновна е нато и евросоюз. Браво на момчета...

88

Роко Сифреди

преди 2 години

Да ти се изтаковам в наглата уста, алчник!

87

Човек

преди 2 години

Нагли и *** шофьори, нали пътувате в Европа, там таки ли правят. Вие сте срам и *** на тиквата.

86

Х

преди 2 години

Хвала дедушка Еконтий.На пощите Путин им обърна софтуера.Дърта лисица такава.

85

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не намесваме Русия в икономиката на България и некадърното правителство, събрано от хора, от които само министърът на МОН е кадърен за поста си, другите начело с премиера, вицето Василев и министъра на МЕ Ал.Николов и за кондуктори по автобусите не стават! Да припомня ли как се държаха министърът на МК, този на транспорта, МВнР, проблемите с пътищита, с преизчислението на пенсията, МФ, МИ? Срам!

84

Анонимен

преди 2 години

Тоя е луд! Какви са действията на хората, та да се срамуват децата им? Много са прави да си търсят правата, ама на тези не им изнася! Този чичка, да си гледа Еконта и да не се прави на политик, не става за такъв!

83

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е ВЯРНО.ГОРДЕЕМ СЕ .

82

Анонимен

преди 2 години

Хората искат намаляване на акциза,намаляване на скъпата био компонента,намаляване на тол таксите,наглецът си рупа за пета колона,ами наглеци сър какво да ги правиш ,за което просто трябва да си ходят!

81

До До81

преди 2 години

Просто споделих факта относно горивата там. Иначе не съм този, който може да каже проблем ли е или не. Това е директно субсидиране, въпрос на възможности, права и желание. Както и пренебрегване на тези, които не се възползват от това

80

Vn

преди 2 години

Немога вече с тез само лъжи и оправдания

79

Вьзмутен

преди 2 години

Каква колона го е ударила тоя та плещи такива глупотевиниКакво общо има русия с тол таксите в бьлгария , боже не ни наказвай така с мистър еконтТолкова ли сме грешни да му слушаме глупостите

78

До81

преди 2 години

А какъв е проблема да има и тук мораториум на горивата?Недей забравя че рафинерията Лукойл -Нефтохим от която зареждат над 90% от бензиностанциите преработва петрол тип Урал който се движи на цени 73-78 долара за барел от началото на войната!

77

Вече

преди 2 години

Сигурен сьм , че всички тия лица на промяната са сьбирани по конкурс

76

До 80

преди 2 години

Там сложиха мораториум на цените на горивата, затова са на 2,40-2,50. Не защото са по евтини горивата