115

До118,112,116 120

преди 1 година

Пиши нещо различно,повтаряш се всеки час, Събев ще ти уреже хонорара бъди съвестен ***

114

До118

преди 1 година

Сладур, аз от 15 години не троша пътища в България, само плащам данъци ,осигуровки и лизинги в тази държава за да могат да крадат тези които защитаваш.За мен не се притеснявай, мисли на кого ще угодичиш след като ТЕЗИ си идат ,ще ти трябва друга тръпка.

113

Ха ха

преди 1 година

Те били първото демократично правителствоЗнаем ви Кирчо лъжеца,Асен крадеца ,Корнелия измамницата приватизаторка, с вас са Слави простака на" господ ортака" с червеното ферари,Прокопиевата крадлива дружина,костовисти,седесари, ***, царисти, крадливи гербери всички ви обединява едно мото :ДА КРАДЕМ ДОКАТО ИМА, а лековерния народ ще плати пак.А ти Събев се явяваш говорителя и защитника на цялата пасмина Жалък си, дано поне лапнеш нещо от 10 милиарда кредити които изтеглихте за 6 месеца

112

превозвачи, не може

преди 1 година

превозвачи, не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят...а други да не плащат защото печелят от тях ! ...

111

Анонимен

преди 1 година

Аз се срамувам от теб господин министър.

110

до 112

преди 1 година

Ами намери си по-евтин доставчик на части и документи бе, какво ревеш тук !? Нали си частник, разбираш ги тези работи ? Ти на какви цени трошиш пътищата в България, а други плащат ремонта за тях ? В Европа като шофираш плащаш колкото ти искат....

109

тъпи превозвачи

преди 1 година

Ясно ли ,че фалитът също е форма за справяне с кризата! държавата помагаше на губещите отрасли при соца...вече няма СОЦ ...не ти ли е ясно искаш да си сам шеф...станал си !как реши че тези които не ти помагат са лоши стопани?

108

-_-

преди 1 година

не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят...а други да не плащат защото печелят от тях ! ...

107

Мизерници крадливи

преди 1 година

Всяко дете го е срам че Вие упрвалявате България! Глупавите какички и лелки които гласуваха за вас и за тръпчинката на Кирил също почнаха да се усещат че са сгрешили. Не всички, нешка Робева е нагледен пример. Простоват е народът, но вие сте прекалено нагли! Не сме имали по-нагли крадци за целия преход!!!

106

до 115

преди 1 година

Всяко дете се гордее с родителите си, дори и на мафиотите ! Не става дума за гордост, а за просията на превозвачите и за неразбирането им, че България не е в СИВ днес, за да им помагат, а в ЕС където конкуренцията е водещата форма за разум, а фалитът определяща форма на способностите !

105

До Събев

преди 1 година

Децата на превозвачите ще се гордеят с родителите си, които отстояват човешкото си достойнство. Тези деца ще се срамуват от историята на държавата си в която Вие сте били управляващи. Тези деца днес живеят в лишения и мизерия заради Вас.

104

до 112

преди 1 година

Какво означава малка фирма ? Няма малки,няма големи,законите не ги разделят,не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят,а други да не плащат защото печелят от тях ! Нали законите са еднакви за всички ? Ясно ли ти е,че фалитът също е форма за справяне с кризата,а държавата помагаше на губещите отрасли при соца,вече няма СОЦ,не ти ли е ясно,искаш да си сам шеф,станал си,не можеш да се справиш значи не ставаш за това,как реши,че тези които не ти помагат са лоши стопани ?

103

Транспортьор

преди 1 година

НЕКА ДА СПРЕМ ДА ХРАНИМ ЕКОНТ .ДРУГИТЕ КУРИЕРИ РАБОТЯТ НА ПОЛОВИН ЦЕНА.ДА ПРАТИМ СЪБЕВ В НАФТАЛИНА.

102

Един от онези които

преди 1 година

Събев ,намести се на топло и не искаш да пуснеш кокала, но нашите деца са гладни а не твоите,ако спрат всички транспортни фирми да ползуват ЕКОНТ ще виеш на умряло ти, защото ние те създадохме.Всеки месец една малка фирма с 5 ,6 камиона ти снася над350 лв за доставка на пратки ,части ,документи и ти сега се бориш срещу нас.Наглостта ти няма граници. И от Рашков си по долен.

101

хахахаха

преди 1 година

Вижте се само какви тъ'пи индийски капуцини сте ! Тиквата ви стана хубав, този който ви ограби дори и бъдещето за поколения напред, пр'остотията ви е достигнала своя връх, щом не разбирате, че грабежи извършвани с десетилетие, не могат да се поправят дори с година, маймунясвайте се още, лошо няма, на тези животни е "ампутирано" чувството за срам, не само разумът !

100

Кирчо

преди 1 година

Айде да не ми протестирате, да не ви изгоня!

99

Киряк Стефчо

преди 1 година

Всички киряк Стефчовци трябва да са страшно благодарни на Русия. Първо че търпеливо търпи обидите им. И, после, кажете, за какво щяха да говорят те ако нямаше Русия, с кои клишета щяха да запълват разговорите си, брътвежите си и виденията си.Стига заклинания моля!

98

ПП

преди 1 година

Боко е виновен!

97

Майора

преди 1 година

Абе Събев ти кумова срама нямаш ли? Не стига че плати предизбоната промяна на партия "Подкрепи Прокопиев" , плати си поста с 300000 ле и ми говориш за нормалност! Ти кво си мислеше че всичко ще тече по мед и масло и ще управляваш мбого години? Да не говорим за това че изправи пощите пред фалит за да нарастне многократно печалбата на фирмата ти! Дори и Сталин не се е справил с шофьорите , така че могат да доведат до оставка на кабинета!

96

Анонимен

преди 1 година

АМИ ДЕДКО СЪБЕВ КАК ЩЕ СИ ИЗБИЕ 250 000ЛВ ДАДЕНИ НА ПП- НИЕ НЯМА ДА ГИ ПУСНЕМ ДА ВЛЯЗАТ В СОФИЯ- А ПОМНИМ ЕДНИ ЛЕТНИ ПРОТЕСТИ И БЛОКИРАНИ МОСТОВЕ, БУЛЕВАРДИ СПРЯН ТОК В МЕТРОТО- А СЕГА НЕ МОЖЕЛО- ПРИ ГЕРБ МОЖЕ СЕГА НЕ МОЖЕ- ФАШИСТИ СА ПП