25

Ай Сиктир

преди 2 години

Да, той Путин държи като сущии руски Гарри Поттер цялата държава на Руската федерация и каквото каже - това става. Иначе святка с пръчката и ги превръща първо в змии, а после ги вкаменява. Само пълен тпак може да твърди първо, че Путин ще бъде свален с преврат, и второ, че това ведага ще оправи тотото на Зеля и захласнатите му западни цивилизационно превъзхождащи поддръжници. Отделно, че и едната жена на пазара може да накаканиже същите, че и по-интересни провидения.

24

Бай Дрън

преди 2 години

Ей, човек да не ви напише че е чел нещо някъде и веднага го публикувате. Айде сега да прочетем за здравословното състояние и на Байдън.

23

Анонимен

преди 2 години

Ще умре прокълнат и от руски, и от украински майки. Посрами се пред целия свят. Кармата не забравя! Край с репутацията на Русия.

22

Анонимен

преди 2 години

НЯКОЙ ПОВЯРВА ЛИ ПУТИН ДА Е БОЛЕН ОТ РАК- ЦИРКОВЕ, ЧЕ И ЩЕ ГИ ОГЛАСЯВАТ- А ПОСЛЕ ПУТИН ЩЕ СЕ ОКАЖЕ В НЯКОЯ КИТАЙСКА ПЛАНИНА ДА РЪСИ И ПОЛУЧАВА ФИЛИЯ ПАРДОН ЛЮБОВ.

21

Alex

преди 2 години

Много ви е страх да не ви изволнят люспестите май :)

20

Анонимен

преди 2 години

Бе няма вид на тежкоболен от рак да ви каем честно

19

А ВАШИЯТ

преди 2 години

ЗЕЛЬО Е НЕ ИЗЛЕЧИМО БОЛЕН ОТ ЗАВИСИМОСТИ. ЗАВИСИМ ОТ ДРОГА КАЧЕСТВЕНА, ЗАВИСИМОСТ ОТ БАЙ-ДЪН, ЗАВИСИМОСТ ОТ НЕПРЕКЪСНАТО ХЛЕНЧ ПРОСИЯ И ОПЛАКВАНИЯ.

18

Анонимен

преди 2 години

Не знам за заместник на Путин ама Холивуд трябва да тренира друг актьор. Може би Шварценегер е подходящ за следващ президент на Украйна.

17

Анонимен

преди 2 години

Той Путин като умре, ще дойде друг на неговото място. Ама няма да е като елцин, както но краварите им се иска. Путин не го мислета. Мислете мумията. Че във фащ много не го тачат неговите

16

Анонимен

преди 2 години

С една дума - луд! Болен, не му пука какво ще остави след смъртта си.

15

Обикновен фашизъм

преди 2 години

Русия отново призова режима в Киев да си прибере труповете на своите войници от остров Змейнии,след опита за десант на острова жертвите са 63.

14

Смях

преди 2 години

Докоснеш маса и потропнеш с крак - паркинсон, рак, преврат, смърт! А други не могат да ходят по стълби, търкалят се, падат, опипват малки момиченца, заспиват на обществени събития, здрависват се с духове - всичко е точно! Да живее демокрацията...

13

Василев

преди 2 години

Руските и украинските олигарси и политици направиха една измислена война, за да могат техните благодетели отвъд океана , да си напълнят още повече банковтие сметки и да смачкат европейските икономики!Кой ще плати сметката от войната, ами вие в момента я плащате селяни прости, всяко нещо си има цена, така и тази война се плаща , чрез нови заеми и дългове,скъпи суровини и инфлация!Вие сте валат селяни прости!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

12

Пловдив

преди 2 години

Тези знаят всичко,а числата от тотото.Мaлоумници.Холивудски треторазрядни актьори.

11

Анонимен

преди 2 години

Вчера зеленски каза че войната ще приключи до края на май с победа на Украйна и отново връщане на всички територии. Днес изкараха някой на по-слаби наркотици.

10

Анонимен

преди 2 години

То се знае, че има КАРМА и всеки си получава каквото после....

9

Анонимен

преди 2 години

Каза оня къде си здрависва с въздуха, въргаля се по стълбите и не знае къде е Украйна. ЕBахти плоската пропаганда в този сайт.Руснаците вече сглобяват трансформърси от украински печки и бойлери

8

Анонимен

преди 2 години

По-добре не се притеснявайте за здравето на Путин. Наследникът се знае и е подготвен. Путин е просто човек-не е незаменим. Запада се е вманиачил по Путин. Любов е тва, кво да паиш.

7

Ей ама никой

преди 2 години

Не се нае да тури диагноза на Байдъна който си е откровено сенилен, че даже и за неспециалисти.Ама за него може явно.

6

Факт

преди 2 години

Украйнска фашистка пропаганда и фейк...