182

перко

преди 1 година

Кокорчо, какъв еднократен шок? Цените растат ежедневно, а ти говориш, че остават на нива от есента!

181

Анонимен

преди 1 година

Аа, "ще омекотят удара"! Няма да се опитаме да променим нещо, да подредим по друг начин нещата, а ще омекотяваме удара? Ще им вика "пази сеее!"?

180

Зоро

преди 1 година

Иска да направи малцинствата свои избиратели. Иначе само машините на мадуро ще гласуват за него и киропростото. Ама то и това е достатъчно и ще трябва май с кръв да се изреже.

179

Анонимен

преди 1 година

Че те най-бедните кога не са го отнасяли? Даже и русначетата дето ги залявят живи са все от колхозните ,,ударници'',някои дори направо си казват че са без родители.Кой да плаче за тях?

178

Мда зле е работата

преди 1 година

Тия лъжци са с една основна цел на власт, да прокарат определени политики на други държави, много вредни на нас, като Македония например. С 300 лъжи и договорки едвам удържат коалицията. След втората световна война, подобни измeкяри са предали България и са ни взели Македония и Румънска Добруджа. Някой да помни имената на продажните измeкяри? Не! Факт е само, че са ни отнели Македония и част от Добруджа за винаги. Такива са и тия, ще изчезнат, никой няма да ги помни, но ще нанесат поражения!!!

177

да попитам

преди 1 година

Искам да го питам тоя т.нар.финансов министър,как ще се определят най-бедните?Щото аз работя за мин.заплата и пътувам всеки ден до работа и обратно(50км)Влизам ли в тая група?Мисля,че в провинцията има доста хора като мен.

176

Анонимен

преди 1 година

Така както плюете руснаците, англосаксите мислите ли си,че не си дават сметка,че това неблагодарно племе, няма смисъл да го развиват, защото и на тях биха се изхрачили, затова геноцида е напълно заслужен, точка.

175

Анонимен

преди 1 година

Бойко защо ни остави и забрави...Докъде ни докараха тия

174

Лилипутин

преди 1 година

Ни кара се мразим и плюем по форумите, ние- българите. Няма нужда да ни напада. А и паметници си имаме във възхвала на окупатора и убийците на нацията си. Ние,комунистите,си ги тачиме.

173

Da

преди 1 година

Ако не друго в Харвард поне сте се научили добре и следко да лъжете. Ако изобщо сте завършили Харвард, че и това вече ме съмнява....

172

Биволъ до мхм

преди 1 година

След като напишеш поредната глупост по адрес на ГЕРБ и Бойко Борисов, с качи на лоста на Радев,направи едно коремно,после 50 лицеви опори за една минута и като ти пръдне червен ***, се възхищавай как хубаво ухае.

171

мхм до биволъ

преди 1 година

Забрави и да кажеш че е направил петстотин хиляди километра магистрали.

170

Биволъ

преди 1 година

До МХМ, ти си се отметнал от съвестта си и драскаш тук щуротии за да тровиш хората с езика на омразата. От такива мозъчета по форумите сме на това дередже,пред Нова национална катастрофа. Целувай червената мъгла на промяната и се чуди как ще изкараш месеца.

169

мхм

преди 1 година

А да загробиш къде що има прасе в една държава,без да има причина и после съпругът на дъщеря ти,да е най-големия вносител на свинско,какво е? Или да продадеш с голяма печалба дарения за хората,какво е? А да,добра политика според ***

168

Анонимен

преди 1 година

За 2 месеца откраднахте повече отколкото Бойко за 10 години и ни наводнихте с украинци от които вече няма отърване. Преди няколко дена една се ожали, че стреляли по нея. Адреса и е свети Влас. Че то било мноо гот да си украински бежанец. Директно те пращат в някое райско кътче да си печеш гъзонти безплатно и да си свиркаш.

167

Биволъ

преди 1 година

С политици,които питат "Крим на кого да е?" и излагат България пред света с тези като военна помощ за Украйна е въвличане на България във война с Русия - когато се заличават жилищни блокове и погребват деца,жени,старци,бременни. Когато "миротворците" убиват цивилни на колела, разстрелват украински граждани в гръб, крадат и плячкосват една свободна и демократична държава,свои православни братя и сестри-това е цинизъм.

166

мхм до биволъ

преди 1 година

Забрави да кажеш,че ги таковаше с 200. Пък за килчетата и пачките,той си призна,ама после се отметна. Ама нищо де,това дето го пишеш ,че е направил, заслужава си ги човека. Той направи България една от най-богатите и уважавани държави в света. Ся там за няколко стотин хиляди евра,мама да му правим проблем я. И защо да си няма една колибка в Испания,да си почива от толкова труд за родината...

165

Аз промяната

преди 1 година

КОКОРЧО ОСТАВКА КЪДЕ СА ТЕЧОВЕТЕ КАЖИ КОЙ ГИ ВЗЕ ИЛИ ЛЪЖЕТЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВИ ЦЕНИ ИМА ИЗОБЩО КАКВИ ЛЪЖИ ПРИКАЗВАШ ХИЛИТЕ СЕ САБОТИРАТЕ СТРАНАТА НИ РЕПРЕСИРАТЕ МИРНИ ГРАЖДАНИ РАЗСЛЕДВАНЕ

164

Биволъ

преди 1 година

Както и да наричате,платени ***,Бойко Борисов (шебека,тиквата,мутрата) той беше истински държавник,строеше,издигаше икономическия и международен рейтинг на България,беше уважаван държавник. Със снимки на чекмеджета,пачки,кюлчета шебеците се доказаха колко са долни и жалки за да дойдат на власт. Не знаел езици,а льотчика бил велик,знаел английски(за осми клас)"What you want questions, interview or what?" Пита льотчика журналисти преди да влезе в залата на Европейския парламент. Бедни ми Санчо

163

Ментора бай Иван

преди 1 година

За сега само приказки , обещания и разстягане на локуми!Дано се появи някаква промяна защото нещата вървят към лош край за нас българите!