34

САЩ-световен терорис

преди 1 година

Цялото продажно украинско правителство е за международен съд! Превърна Украйна в американска биолаборатория, а украинците да умират за американските интереси. ЕС и Русия също потъват за ненаситната световна олигархия, ситуирана в САЩ.

33

Анонимен

преди 1 година

Представителите на украинското правителство, диктуват на цяла Европа кога, кой и какви санкции да налага на Русия. До кога цяла Европа ще страда заради една от десетките войни, които се водят в момента на земята...

32

Ааа

преди 1 година

И вие вярвате на това, украинец и поляк лъже дори и докато спи.

31

куку

преди 1 година

До Ултраа дали това ще ги спре? през ВСВ един немски генерал беше видял как един мравуняк преминава през потекла смола. първите потъват в смолата правейки път на следващите, и така докато не направят мост, за да премине целият мравуняк. заклчението на генерала е било, ето това са руснаците, така ще преминат и през нас! колкото и както да извращават истината на проблема а тя е геостратегическа, русия в момента е в защитна позиция! мечока е притиснат в ъгъла!

30

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха. Абе, русНАЦИте нали "денацифицираха"? То какво стана, най-обикновени убийци и мародери. Репарациите ще са ЖЕСТОКИ.

29

Аз

преди 1 година

И какво стана сега? Джуджака се оказа един елементарен крадец!!! Краде перални, телевизори, жито....каквото има за крадене....абсолютни клошари се оказаха тия ръшаните !!!

28

Ултра

преди 1 година

Само за днешният ден магучая и непобедимая се съкрати с 1 батальонна група, барабар с техниката, на понтонния им мост! Тотал щета е цялата им аналогова армия на росияните!

27

Ултра

преди 1 година

Не стига, че избиват мирните хора, изнасилват им жените, застрелват ги в гръб като овце, а сега им крадат и хляба - нищо добро не чака солдатите оттук-насетне, до месец ленд-лийза ще заработи и Груз-200 ще пътува само към россията!

26

Ултра

преди 1 година

Щом малкият гном опря до 100-те млн от откраднато украинско зърно, спукана му е работата☺

25

Ей

преди 1 година

Куле и гАщ,итЕ ви да вземат.Сега зърното им крадат,лъжльо продавате го после някой краде.

24

Аноним

преди 1 година

Крадецът вика: " - Дръжте крадеца!"

23

По същество

преди 1 година

Малко се изхвърляш. Дай още. Вие сте ангели, направо на квадрат слагай.

22

Анонимен

преди 1 година

Разбрах, става въпрос за оня дебелия външен министър на Украйна, който си хапва и пийва достатъчно по време на война. Същият наглееше една седмица в България, като не намери време да посети и едно украинско семейство за това време.

21

Анонимен

преди 1 година

Че война има има но е между САЩ и Рудия а САЩ явно са платили много пари на Ьелендки да затрие Украйна която в между прочем е руска земя

20

Украински лъжец

преди 1 година

За Сирия ---- преди Русия да се намесят редовно даваха кадри как ИДИЛ колят "неверници". ИДИЛ имаше един дебел и огромен екзекутор, който сечеше главите на неверниците и след това им ядеше сърцата. Тогавашният президент на САЩ Обама кършеше ръце и казваше, че ИДИЛ са много силни и не могат да бъдат лесно победени. Когато Русия се намеси ИДИЛ контролираше над 90% от Сирия, след това лека-полека ИДИЛ изчезнаха, а дебелия екзекутор бе убит от сирийската армия.

19

Анонимен

преди 1 година

Кулеба и неговите колективнозападни ортаци са в паника. Плановете им пращят по шевовете. Днес доларът падна под 63 рубли, а според байДжо трябваше да бъде по 200 рубли за $1.

18

Анонимен

преди 1 година

Защо скрихте коментарите в мазето?

17

Анонимен

преди 1 година

Кулеба, а вие какво правите в био лабораториите? В Ямата колко човека хвърлихте?

16

Русия

преди 1 година

Ще го отнесе, като куцо пиле домати!Всичко лошо се връща тъпкано!

15

кораба майка

преди 1 година

Алоу, копейкаджиите. Всичко написано е вярно - *** окрадоха хамбарите и сега опитват да продадат част от него. Преди няколко дни Ливан и Египет отказаха 30000 тона и кораба замина към Сирия. Отказаха го, защото знаят че се превръщат в съучастници. А ще дойде време, когато някой ще трябва да плати сметката. Не искат да потънат заедно с вожда ви. А вие какво ще правите, не знам. И копейки няма да ви подхвърлят, щото глад. Чак жал ми става