34

Анонимен

преди 1 година

До Shark Кой ще плати за статуя на пенсионер. Хем статуя, хем пенсионер. Работят нашите творци само по актуални теми. А да видя сега кой ще си признае, че има от онези ценности и би я купил примерно за 1млн - да идат за Украйна.

33

Анонимен

преди 1 година

Влезте в профила на Кристиян Шкварек във фейса , да видите украинец как крещи в Европарламента и му ръкопляскат. Ххаха Изплискаха легена тотално.

32

Соросоиди и тяхното

преди 1 година

"ИЗКУСТВО"....Скулптурата, дело на Неделчо Костадинов и неговите поддръжници-Джеки Стоев и Христо Илиев - Чарли...

31

Нови идеи

преди 1 година

Нека да промени лицето с дръпнати очи за да стане виетнамска майка, след това да сложи една бурка за да стане иракска майка, малко по-къдрава коса за да стане либийска майка и накрая една забрадка за да стане и българска майка, която крещи за убитите си деца в бомбандировките над София.

30

Одобрявам

преди 1 година

Само аз ли виждам подиграва с пра3ноглавите уркаинци? Вие си спорете за изкуство де, какво е искал да каже автора :-)))

29

Смях

преди 1 година

Това не е украинска майка, а нещо между зомби и *** :) Създателят нещо много е гледал холивудски филми на ужасите.

28

ДъБъ

преди 1 година

Каква красотааа....каква естетикааа...това е ТО....и ще бъде на ГЕЙ парада в София!

27

Анонимен

преди 1 година

Русия освен да сипе СПИН чрез позорните си меркантилни долнопробни деградирали жени и да мародерства краде убива и води войни навсякъде нищо друго не е донесла на света или да направи нещо градивно

26

Shark

преди 1 година

Да попитам нещо Неделчо Костадинов - Защо не направи статуя, озаглавена "Викът на българският пенсионер"???? На онези възрастни хора, тормозени по селата от....знаем от кои!! А, ЗАЩО!!! Или сега това е модерно и така ще се прочуе. МекЕеЕренца

25

За 26

преди 1 година

Твърде много злоба излъчва това "грозно лице на войната". Ако го няма фонът, никой няма да заподозре връзка с каквато и да е война, а реклама на някой нов от "Междузвездни войни" или "Пришълецът".

24

гфд

преди 1 година

Изцяло съм на страната на Украйна! Това грозилище обаче, не мога да приема за нормално!

23

Анонимен

преди 1 година

Хубави ама спинозни е питай бургазлии как се наиграха

22

Анонимен

преди 1 година

Няма по-грозно от човешкото лицемерие, слагачеството и подмазвачеството. Този човек прави това не защото вярва в нещо, а за да получи пари. Веждито и той е талатнлив, но пропиля таланта си в пиянстване и слагачество към мафията. Тази скулпута не ще спре войната, но ще напълни банковата му сметка.

21

Анонимен

преди 1 година

украинките са хубави жени какво е това подигравате ли се?

20

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 години е правена , за коя война по-точно или автора има кристална топка

19

Анонимен

преди 1 година

Това е *** отс ко

18

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Постига обратен ефект този "Пришалец" Хората са отвратени а малките деца изплашени.Надявам се някой да не и резни главата с флекса.Нека обратния ефект да е продължителен. Посланието е тази майка да си прибере всички Укронацисти при нея . В отвъдното !!!

17

ха-ха-хи

преди 1 година

На туй нЯщо много ще и тича една кутия червена блажна боя...нооо задължително парцалът под пъпа и трябва да бъде в жълто-син нюанс...

16

Анонимен

преди 1 година

Eгати подлостта, направил скулпурата през 2020 година а сега и намерил приложение, след като явно никой не е искал да купи това нещо... Ех, ех, умнокрасивите падения нямат край и брой. Умнокрасивата номенклатура прави такава русофилска завоалирана пропаганда, че си умираме от смях за пореден път.

15

Дед Байдън

преди 1 година

Българските " творци" са известни по целият свят със своята не-кадърност и про-стотия