354

Zigi_Stardust

преди 1 година

Ako be olicetvorenie na Germanka, napravo super-ubava... Abe, taman Ursula von Der Laynian i to 1:1. Are zdrave i gotin den na site narodi po sveta i U Balgaria!!!

353

Позор

преди 1 година

Пак ни измамиха под прикритие на каузата "Украйна", мамят ни всеки ден, но единици се усещат. За България не се прави нищо, говори се само за Украйна и се отчитат пари за статуи, за каузи, за помощи, а после ще гледате овластените с вили по морето и коли, закупени с 6-цифрени суми.Събудете се, Украйна служи за ограбване на България! След инфлацията ще дадем толкова много жертви, колкото Украйна няма да даде за цялата война. Народът мре от мизерия и от липса на пари за лекарства.

352

Позор

преди 1 година

Все си мислех, че по-грозна статуя от "Св. София" не може да има, но ето, оказва се, че има.Присадиха ни едно уродливо изчадие с провиснали до пъпа гърди в заника на живота си, което няма начин да бъде на възрастта на една майка. А ако съдим по главата, трудно може да бъде причислена към женски пол.Това е гавра с българския народ, от когото за пореден път са откраднати милиони, за да бъдат мушнати в джоба на един бездарен скулптор. Един некадърник заработи за един ден с измама милион. Позор

351

българин

преди 1 година

За пореден път български ,, творец "доказа , че не стават за ч-е-п за зеле ! Аз съм на страната на украинския народ и ги подкрепям напълно , на статуята е ПОТРЕСАВАЩА ! Вярно е , че войната е най-грозното нещо , но тук в случая е показана жертва на войната ! Жертвата не може да е грозна !!!

350

Намръщен

преди 1 година

Това изобщо не е изкуство. Това е грозна, нагла, очебийна и лъжлива пропаганда. Това произведение ще умре наред с другите лъжи на пропагандата, щом успеем да се освободим от игото си. Може би дори ще способства за освобождението ни, отваряйки очите на хората. Пропагандата, за да бъде успешна, не трябва да е до такава степен очевидна. Хората на са такива глупааци

349

Възмутен

преди 1 година

Бездарно, грозно и крайно неуместно произведение. Простащина и кич! Надявам се, че например "Викът на майките от Донбас", "Викът на майките на изгорените живи протестиращи в Одеса" и "Викът на майките на пленените изтезавани руски воини" са по-добре естетически издържани, въпреки че трябва да са много по-страшни! Нали имаш такива произведения, скулпторе??

348

Анонимен

преди 1 година

нещо не мога да разбера,украинските бежанци,са свежи,подстригани с грим маникюр възрастните рускини със зъби ,червисани,а като видя нашите пенсионери с дрехите втора употреба какви са ошмулени.нищо не разбирам кой е за подпомагане.

347

тя

преди 1 година

Какво е това чудовище !?

346

Анонимен

преди 1 година

Хичкок може само да му носи куфарите на наш Недю!

345

Анонимен

преди 1 година

По удачно би било няколко скелета от гробищата наоколо да разхвърлят! Така композицията ще бъде завършена!

344

Анонимен

преди 1 година

На разходка с внуците оттам няма да минавам,ще имат да сънуват...!

343

Анонимен

преди 1 година

Не, това е "Една българка пред пощата в очакване на великденската пенсия".

342

Анонимен

преди 1 година

Моля, моля, това е "Чернобилски татко".

341

Ам-Гъл

преди 1 година

Повечето от тия "автори" са рожба на СОЦИАЛИЗЪМА в България . Лакеи и слуги на ...... тоя дето дава повече . Нищо чудно тоя "проект" да е започнат като "Пролетарска майка надава своя вик на отчаяние срещу жестокия грабеж на алчен капиталист" ... а след идването на Демокрацията заглавието да е лееееко променено ПРЕЗ 2020Г. за да отговаря на новата действителност .........

340

АсанкУ

преди 1 година

Въздържах се от коментар относно статуетката на Неделчо, понеже не разбирам от това изкуство. И не ми е ясно, има ли стойност или е някакъв ***.Оказа се, че фигурката е правена през 2019 г. По него време из медиите се завъртя снимка на ридаеща баба прегърнала козичка ..Правителството на Борисов бе решило да унищожава стадата в югоизточна България заради някаква зараза .Не знам дали Неделчо е изваял българската старица или себе си ( понеже и той като автор има визуална прилика с произведението ), но да ни го пробутват за украинска майка ми се струва нахално..Наясно съм, че елита ни

339

Анонимен

преди 1 година

Животът е кратък, изкуството вечно. Ама не и точно това. Апропо, кви са тие увиснали...хъммм

338

(не)редактор

преди 1 година

скулптУра (произведение)скулптор (създател), скулптора - кратка членувана форма

337

Анонимен

преди 1 година

На тая бабиера чак жилите и изскочили от крясък. Ама ша мъ прощавате, но украинките дето ни пристигат тук на талази са бая охранени и добре облечени. Такива окаяни не се срещат. Това да не е някоя нашенска пенсионерка?

336

Анонимен

преди 1 година

Тоя защо толкова мрази майките (и жените изобщо) ?

335

Анонимен

преди 1 година

Явно Неделчо Костадинов е разбрал, че за нищо не го бива и е решил да се пробва като скулптор, но и там хич го няма!