34

Това да беше

преди 1 година

Такива са половината кръстовища в София. Това е една клоака, една мръдна дупка, която заслужава бомба да в унищожи. Никой не стои тук по желание, а е по принуда, защото в провинцията заплатите са на екзистенц минимума.

33

Анонимен

преди 1 година

До Бачи Кико Имам аверчета в Софето и да, Студентски град се превърна в бардак, не че преди не беше...... :))) Много съм ги минал там, но си заслужаваше :))

32

американеца

преди 1 година

тук някои пишат промяна дошла и т.н но то и преди така Фандъка нито дет.градини оправи нито улиците нито пракингите зане че си заминава и е пас

31

Анонимен

преди 1 година

Шофират само пълните селяни, не го ли проумяхте? Мизерни презрени хорица, прекарващи половината си живот в търсене на паркомясто, нерви и псувни. Гнус ме е, че съжителствам с толкова смазани от живота безполезни индивиди.

30

Анонимен

преди 1 година

До УжасПросто ще се опитам да избегна катастрофа и ще отмина. А ако предизвика катастрофа или ме удари докато ме засича по друг начин се уреждат нещата-с КАТ и ще има ПТП. Боят е безмислен само животните си уреждат сметките чрез физическа саморазправа. А аз никога не засичам и никога не обръщам внимание,когато някой *** се прави на интересен. Не напразно нямам нито едно ПТП и никой досега не ми е налитал на бой и не ми е блъскал вратите на колата.

29

баба мара

преди 1 година

нали гласувате за герб сдс хаиде сега се биите ама по силно по тъпите крату-ни

28

Бачи Кико

преди 1 година

За сефте отидох в Студ.град 2001 когато бях 1ви курс. Софиянец съм ни преди унито не бях ходил там. Още не беше започнало застрояването. Имаше две джумаи(закусвални) и три дискотеки. Последно като минах там преди 5г. не можах да го позная. Блок до блока, коли в градинките. Дискотеки и барове с лопата да ги ринеш, отвсякъде дъни чалгиия и дюнери и пица на парче през 5м. Все едно си в Бангладеш.Изобщо тече яко академична дейност.

27

Анонимен

преди 1 година

До 24, ако беше пич нямаше да си губиш времето с учене, сега в София щеше да караш луксозна кола, никой да не те бара и да изкарваш 6 цифрена сума в евро без да си слуга на ***!

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17Ти ако си мислиш, че украинците не знаят какво представляваме, значи жестоко се лъжеш :))) Просто сме по добра версия на рашките, не че няма изцепки в БГ, тука нон-стоп все некой се прави на тарикат :)))

25

Анонимен

преди 1 година

До Ужас - Супер, ама не си ***, па някой не само,ч е те засече, ами изкочи и започне да ти се кара, какво правиш? Ще му пуснеш малко валс да го кротнеш ли?

24

Анонимен

преди 1 година

До София - Прекарах 1 нощ в Студентски град в едно от общеживтията им, когато кандидатсвах. Беше лятото, когато нямаше толквоа дивотия. След тази нищ се отказах, да уча в България и заминах след верме за чужбина. Едно от най-дорбите решения в живота ми .. след това да уча информатика и математика, преди да се насоча във финансовия сектор. Не вярвам, че в Бъглария на 25, щях да изкарвам 6 цифрена годишна заплата в евро ...

23

Ужас

преди 1 година

Случката описана в статията е типична за хора с просташки манталитет,характерен за страни от третия свят и Индия или за хора(ако може да се нарекат такива)произхождащи от такива места. Толкова по-зле ако българският народ се е превърнал в озлобен звяр,току що изкаран от клетката.Какъвто и да е проблемът никой няма право да крещи,обижда,бие,разбива нос,или треска врати на чужда собственост.Друг е въпросът,че институциите спят по различни случаи

22

Кочо

преди 1 година

До АнонименВместо да етикира, да бяга далече от България. Никой не я канил тук.

21

Анонимен

преди 1 година

До София - Няма как да имаш кампус на 5 университета, на едно място, при положение, че някой от оуниверситетите са на по час пеша от там.

20

Хуан Нгуен

преди 1 година

До Анонимен 1 Да де, но тук не е Ханой!

19

ам'чи тъй де

преди 1 година

''Улицата е тясна и се паркира от двете страни..........''----Ами това е проблема!

18

F

преди 1 година

Не е нужно да се слага и знак. По закон ако пречиш на движението си нарушител. Така че като си паркирал така че от двупосочна улицата става като еднопосочна, тогава идва полиция и те глобява. Лошото е че полицаите обичат на сянка да си гледат радара и друго не ги интересува.

17

Анонимен

преди 1 година

Много сме зле българите.Бием се по улиците и затова украинците да се спасяват в друга държава.Ще вземе някой нервен да ги набие...

16

Читател

преди 1 година

Най големите *** са у София.

15

София

преди 1 година

Студентски е една от най-големите кочини в София, за жалост. Нещо, което можеше да бъде модерен университетски кампус, който да се дава за пример, се превърна в презастроена клоака пълна с автомобили, батки, ***, комплексари и всякаква друга ***, и пренебрежително малък процент учащи студенти. Които пък живеят в някакви порутени общежития заедно с хлeбарки, дървеници и секви други насекоми.