Снимка: БГНЕС

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за проблемен участък на улица в район „Студентски“. Ето какво пише нашият потребител:

„Лесно е, когато си седите уютно по канцелариите, а хората се избиват по улиците на така обичаният и ужасен град София. Пиша ви относно един участък от улица „Георги Брадистилов“ от Арката на Техническия университет до кръстовището с бул.„Климент Охридски“. Улицата е тясна и се паркира от двете страни, което не позволява нормално разминаване на автомобилите. Тъй като работя в една от сградите там, всеки ден ставам свидетел или слушател на клаксони, скандали, викове, крясъци от минаващите шофьори.

Само в рамките на два дни тук стана бой между преминаващи автомобили, или по-точно неможещи да преминат от спрените и паркирани автомобили за офиса на Еконт, който е там и другите магазинчета в съседство. Чашата преля, когато преди 10 минути видях един господин да слиза от колата си, да крещи и заплаши шофьора на микробус, който беше пред него.

Отиде, отвори вратата и започна да бие шофьора, а нови автомобили се трупаха и трупаха, и стана адско задръстване. Ръкопашният бой продължи около 5 минути, след което биещият толкова силно тресна вратата на микробуса, че тя отскочи обратно. Шофьорът излезе от автомобила си с разбит нос. Знаете ли, уважаеми крепящи бюрата си, какъв стрес е това, дори когато си страничен наблюдател и ви призовавам да вземете мерки.

Толкова ли е трудно да поставите една табела паркирането и спирането забранено поне от тази страна, или да сложите някакви ограничителни колчета близо до бордюра? Моля, обърнете внимание на това, ако не искате хората да се изпотрепят и пребиват там. Ще дойде някой нервак с пистолет и в яда си ще застреля някой друг. Това ли трябва да се случи, за да обърнете внимание, или то вас това не ви засяга? Ако не ви се работи, моля освободете работното си място на някой, който ще си върши работата“.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Коментари Напиши коментар

75

Www

преди 2 месеца

Време е селяндурковците да спрат да идват във София

74

До 74

преди 2 месеца

социализма ти е виновен , че София се напълни с всякаква *** от немай къде ? Или , че още т времето на Янчулев разрешение за строеж се дава на " наши" хора след подкупи или , че Софянски и компания приватизираха и продадоха паркове и крадинки ? Или , че шайката на гроб назначиха една даскалица от провинцията за кмет ?

73

Анонимен

преди 2 месеца

Culture cancel, black lives matter - извинете за България white lives matter! Балкански лакърдии!