80

Този педер

преди 1 година

е един от многото дебелогъзести брюкселски бюрократи за когото никой не е гласувал!

79

Анонимен

преди 1 година

Да е жив и здрав Костов, че ни вкара в ЕС и НАТО.

78

До 89

преди 1 година

Чудесно.И за да се случи това по- бързо, не стой да цъкаш на телефона, а нарамвай пушка на рамо. Грабвай туба с бензин. Заливай ра.шите заливай ук.рите, както ти харесва.Смърт да има.

77

Виц

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ пред медиите:-Няма да преговарям с Русия преди да си изпия третото кафе!Една журналистка го пита:-По колко кафета на ден пиете?Зеленски отговаря:-Николко.Не ми се налага,защото съм на кокаин!Стига толкова въпроси,защото отивам да броя парите от ЕС .Ако са ме излъгали и са ми пратили по-малко от 500 мл. евро ще им се скарам и ще се оплача на Байдън!Ако още един от вас ми зададе въпрос е длъжен да ми преведе месечната си заплатата си по нигерийска сметка!

76

Аз

преди 1 година

Изумително е Борел с каква лекота раздава хорските пари! Това да не му е лична сметка, че да решава ей така! Бюджетът на ЕС се пълни от всички държави - членки и идеята не е няколко човека, стоящи на върха на ЕС да ги раздават на когото си поискат, а за да подобрят нашия живот и живота на децата ни!

75

Светът превъртя

преди 1 година

Брюкселски зелки. Единственото морално в случая е да натиснат Зеленски да отвори границите за всички желаещи и ако някой иска да остане да се сражава за родината тогава вече да се мисли да му се помага. В момента мъжете над 18 до 60 годишни са заставени да се бият и не могат нито да избягат, нито да се предадат и милиони семейства са разпокъсани. Де факто мъжете са превърнати в пушечно месо, а Зеленски снима сълзливи видеа от бункера си.

74

Анонимен

преди 1 година

Само да вметна - ръководителят на европейската ДИПЛОМАЦИЯ предоставя оръжия.... Ето така я разбират и дипломацията и демокрацията. Това идва от задокеанските кукловоди.

73

Българин

преди 1 година

До АнонименЕх анонимчо !! Пак ли вещаеш края на някого ? Но до като ти вещаеш края на евросъюза май дойде края на Россия !! В руските медии непрекъснато се споменават някакви гадатели екстра сенси и най много нашата баба Ванга които предвещавали края на този или онзи !! Вижте колко им е акъла на тези хора !! Те вярват в това както вярваха на Ленин !! Тотална драма !!

72

дано дано дано

преди 1 година

Дано децата ти Джоан Борел, Лайънъл Борел Майер да заминат с теб в ада дано!

71

UkroDebil

преди 1 година

До един не си чул правилно (вероятно поради незнание на езика)! Викат "Сало Украйна", а не "слава", щот славата не можели ни да я добият ни да я ядат, а вий салото е друга работа!

70

Анонимен

преди 1 година

Посмях се! Трябва да налеем бензин да изгорят по бързо дървата! Целта е да се смачкат кaнчeтaта на koлxoзнuцuте! Затова колкото повече оръжие за братята укри, толкова по светкавично ще приключим операцията! Те рашките вече дават признаци за умора! По отношение на бензина и огъня, грешката ви е че според вас край на войната означава победа за путин! Толкоз за бензина и огъня!

69

до моето мнение

преди 1 година

Нещо ти се омешват причината и следствието. Ако Украйна не беше нападната, никой нямаше да й дава оръжие за милиарди.

68

Този педерас

преди 1 година

има ли деца и внуци и толкова ли иска да ги убие в задаващия се ядрен апокалипсис за който и той ще е виновен!

67

моето мнение

преди 1 година

Мръсен мизерен дядка който иска да убие децата ви в задаващия се ядрен апокалипсис!

66

UkroDebil

преди 1 година

Дипломат говори за покупка на оръжия, тежки оръжия??? Това явно е новата "дипломатическа" школа на евро-гейсция съюз! Така се прави! Мирът е война! Щастието е болест! Болестта - здраве....

65

отец Кирил

преди 1 година

Мизерен ФАШИСТ! Дано ДЕМОНИТЕ да те приберат колкото по бързо толкова по добре!

64

До 74

преди 1 година

Никаква опорка не съм ти.Имам близки, участвали и пострадали във войни.Не оправдавам военна агресия. Без оръжия е невъзможно, но за лична самоотбрана. Това чудовищно въоръжаване със свръхунищожителни оръжия е античовешко.

63

един

преди 1 година

Над 100 000 украински патриоти има в България. Слава на Украйна, както крещят техните лидери!!!!

62

до до пълното

преди 1 година

Такива като теб най -много да намачкат старата си шапка,пластмасовата кофичка от кварталното кафе .препишонката за контролното или немитите си зъби.

61

Анонимен

преди 1 година

И защо ще им дават, ква ни е Украйна,че да и се дава от Европа, демек от нашите пари.