100

ПУТИН НИ Е ВРАГ

преди 1 година

Сам си го призна без бой. Не го жалете и бойпоканчето

99

ГРАНАТОМЕТ БГ

преди 1 година

Много ни тачат украинците. Ние ефикасно ЦУНКАМЕ руските Т90

98

КРЕМЪЛСКИЯТ САТРАП

преди 1 година

Леко притиснат. НАТОВСКО оръжие за Украйна и нови руски трупове на украинска земя

97

Ей такива лелки

преди 1 година

Са много бойни. Наместо да псуват Българите да се връщат в Украйна да се бият. Руснаците ги пиши бегали хахаhttps://youtu.be/p8Xw9lw2GDw

96

Адолф

преди 1 година

А в Германистан... почнаха да реват!!!! Всичко е поскъпнало и ся само нерви и се мисли само как да се пести!!!

95

Анонимен

преди 1 година

Американският сенатор Ранд Пол: Не можем да спасим Украйна, обричайки икономиката на САЩ - а българия може!

94

Анонимен

преди 1 година

До Недоумение Искат да няма война, а дават оръжие?!?!?! ............. а цветя ли да подаряват на мародерите на Путин?

93

Анонимен

преди 1 година

пари на вятъра

92

Анонимен

преди 1 година

Махаме зависимостта от евтин тежък руски нефт и ставаме зависими от арабите :). Харесва ми. Чудя се, догодина арабите като нападнат Израел, кой петрол ще ползваме... По-далече от носа си не виждат тия.

91

Анонимен

преди 1 година

Когато гражданите на ЕС започнат да изплащат тези и подобни пари, Борел в най-добрия случай ще е пенсионер. Какво му пука, нали не ги вади от джоба си!

90

Анонимен

преди 1 година

... а бавят нашите пари, докато не се съгласим за Македония :) Браво, така се прави. В същото време отрудения българин плаща десятък на еврожините. После и заплатка да даваме. Другия месец и долните ни *** ще искат, че украинските всичките кафеви...

89

Недоумение

преди 1 година

Искат да няма война, а дават оръжие?!?!?! Повече от ясно, кого с кого воюва , както е казано, войната ще се води между руснаци и хамерикани, до когато не убият и последният украинец!

88

Анонимен

преди 1 година

днес отново в центрамна немска медия има обширен материал от тайните служби на Гемания, че са засечени 327 души причастни към нацизма само в държавните служби за сигурност. Също днес в други медии може да се прочете мнение на Ердоган, че в Швеция и Финландия има много терористични организации. Преди време писах тук за това. Неонацизмът в Европа е силно разпространен, идва от Великобритания, има особено силни структури в балтийските и скандинавските държави. Добре е обществото ни да НЕ е наивно.

87

Анонимен

преди 1 година

За да не се поддържа огъня, трябваше на парада всички главни тukвu да си направят по едно харакири за родину и войната щеше да свърши! Ама русофилите смятат че трябва да се жертват не рашките, а братята укри които защитават родината си и родата си и да не им се дава оръжие! Ей в туй нещо ако има някаква логика, значи съм много npoc!

86

Анонимен

преди 1 година

До отец Кирил:без да искам ти сложих минус,а исках плюс.Извинявам се.Прав си.

85

отец Кирил

преди 1 година

До Анонимен 104: Според мен тази война няма да завърши благоприятно за никой! Може би само за планетата земя защото ще се отърве от *** като нас който се смятаме за човеци, а се видя, че нищо човешко нямаме освен външния вид и сме много долеч от божественото възприятие за човечност.

84

Анонимен

преди 1 година

Няма ли и в Европа някой като републиканския сеняатор Ранд Пол, който засега блокира американската помощ на Байдън за Украйна. Иска контрол върху средствата, а не просто да ги хвърлят някъде навън и заявява, че се е клел пред Конституцията на САЩ, а не пред която и да е чужда държава, без значение колко и симпатизира. Според него американците яко усещат инфлацията, а тая помощ само ще я засили. Щото при нас ни инфлация, ни нищо, цветя и рози и сме много добре.

83

Анонимен

преди 1 година

Е много си упорит! Обясних ти подробно! Стига с тоя бензин! Сигурно мислиш че ако укрите са слабо въоръжени няма да стрелят по тях? Не е вооще задължително това приключение да свърши благоприятно за рашките!

82

Анонимен

преди 1 година

Няма ли други организации в света, та само ЕС, т.е. и аз вкл., да дават помощи на нацистите?

81

Този педер

преди 1 година

наистина няма внуци защото децата му са със сбъркана полова идентичност и затова е така злобен!