24

Онзи

преди 2 години

Този *** Киро нема ли кой да го махне ???? Дотолкова ли затъпяхме , че позволяваме на тояпърч и Кокорчо да съсипват ежечасно държавата ??? Ще чакаме ли да потънем в национална катастрофа ????

23

Анонимен

преди 2 години

Или както би казал психотерапевта му на тоя канадец: Този Путин сега в стаята с нас ли е?

22

Ъх

преди 2 години

Аз като казвах, че ББ е свален точно заради руския поток - ми слагахте минуси!!! НО ТОВА Е ПРАВИЛТО РЕШЕНИЕ ЗА БГ - ТОВА Е В ИНТЕРЕС НА БГ, ЗАЩОТО ТАЗИ ТРЪБА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА МИНЕ ОТ ДРУГО МЯСТО И ДА ИЗХВЪРЛИ БГ ОТ ГАЗОВАТА КАРТА НА ЕВРОПА. ЗА КОРУПЦИЯТА ПО- ДОБРЕ ПИТАЙТЕ МЕРКЕЛ И ТАМ КОЙТО СПРЯ НАБУКУ, КОЙТО БЕШЕ НАИСТИНА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ.

21

Анонимен

преди 2 години

Петков на всички страни в ЕС им стана ясно че трябва да си платят газа с рубли, само на теб не ти стана ясно. И тва за корупцията ти го казаха в САЩ не виждам да правиш по въпроса нещо в България. И още нещо, не ми говори денонощтно за Путин и Зеленски вземи нещо да свършиш в държавта си, която е разрушена след 12 години управление на ГЕРБ. За това те избра народа не да си вееш гащите напред назад. Ясно ли теи е сега или трябва пак да ти го кажа.

20

До Споко

преди 2 години

Блажени за вярващите , а още по-блажени са вярващите в глупости. Русия няма да бъде победена, но Украйна ще бъде разчленена.

19

Анонимен

преди 2 години

Точно ти ли ще говориш за корупция

18

Анонимен

преди 2 години

Значи Кирето обвинява цяла Европа, че е корумпирана заради това, че ползва руски газ? А от Европа кво мислят по въпроса?

17

До 11

преди 2 години

Предпочитам да имам американска съдебна система, за която няма връзкарчета и всички си получават заслуженото, от колкото тая пародия, която е в момента

16

Анонимен

преди 2 години

Днес само на Кирчо и Кокорчо ли ще гледаме гнусните физиономии в този сайт, да ни лъжат и заблуждават?

15

Анонимен

преди 2 години

Млъкни бе Киро.Точно ти ще ми говориш за корупция. Ти, който най-нагло излъга и народ и президент .Ти ,който си подставено лице на американското посолство. Ами Асен - който е съден за измама. Млъкнете и се махнете.

14

Засекретено от ДАНС

преди 2 години

Знаете ли че Главният Прокурор Иван Гешев поръчва изтезания срещу обикновени Българи за да забавлява приятелите си Борисов, Пашата, Дончо и други! Изтезат жертвите си чрез Невронен мониторинг т. нар. СРС!

13

Мишо

преди 2 години

Ти наистина ли? Това да не ти го каза Плювналиев, който е щатен агент на Ми6 с заплата директно в офшорка в Кипър. Айде сега към американското посолство и да си взимаш пенсийката, твар продажна!

12

Невежа

преди 2 години

Къде да се запиша за да бъда корумпиран, че ми пусна да бачкам за едната заплата?

11

Анонимен

преди 2 години

"се вижда как тази връзка е абсолютно свързана"... Кирето Харвардския... Щеше да е смешно ако не ни беше премиер...

10

Еврогей натовец

преди 2 години

Вервам и на КируЛена....

9

Споко

преди 2 години

Споко, Кулеба е силен дипломат, Джил ще пусне снимка как прегръща Олена и контранастъплението скоро ще започне, Елон също ще удари едно рамо и Русия ще бъде победена.

8

Невярващ

преди 2 години

Не съм вярвал, че предишните правителства изглеждат направо , кото академици сравнение с вас.

7

Точно и ясно

преди 2 години

На всички партньори в ЕС и НАТО стана ясно, че един от основните инструменти на руската външна политика и по-специално на режима на Путин е използването на корупция. През корупцията този режим успява на влияе на чужди правителства и голяма част от тази корупция минава през енергийни проекти.

6

Анонимен

преди 2 години

Пиконио Втори

5

Анонимен

преди 2 години

Че в ЕС (освен България) нали нямало корупция?