204

Анонимен

преди 1 година

Бойко не говори чужди езици. Това му е проблема. Както винаги е било - само предатели ще управляват прoстия народен.

203

Анонимен

преди 1 година

Путин и Бойко искат да свалят правителството за да не излязат кирливите ризи на ТИКВАТА от шкафчето с кюлчетата.

202

Анонимен

преди 1 година

На мъже, които си боядисват косата не вярвам.

201

Да

преди 1 година

Браво на това правителство, което се бори с Корупцията и схемите създадени от години "управление" на русофили. БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ, само прочистването да е до КРАЙ!!!

200

Анонимен

преди 1 година

Корупция има навсякъде по света. Няма държава в света която да не е засегната от това. А режима на демократите, които финансират войни по света, с основна цел облагодетелстване на една шепа хора. Купуват медии и създават удобни новини. Сега всички ни убеждават какви загуби търпяла Русия, колко жертви била дала, унищожена и деморализирана била руската армия. Човек ще си помисли,че войната е предрешена и Русия виждаш ли е пред капитулация. Всички пращат оръжия на Украйна, а войната не спира.

199

Zа победу Za россию

преди 1 година

вече си скъсал отношенията с русия немаш право да говориш за това че рус ако те плюе ще се удавиш

198

?

преди 1 година

Дадохме 3 милярда за тръба, която дори не снъбдява нас с Газ. За тръба от която се очаква да избием тези пари от транзитни такси след много години, а както виждаме транзита ше намалява и това няма да стане. За сметка на това ГЕРБ забавиха конектора с Гърция 14 години? А само за 3г построиха Турски поток, който е много пъти по-дълъг. ГЕРБ и Пеевски не ми липсват в Управлението. Заедно с БСП, ДПС, Патриоти и тн те са просто крадци,Румъния за 10г ни надмина е задмина многооо.

197

Анонимен

преди 1 година

Единствената разлика с другите режими , е че те крещят денонощно колко са демократични и надуват главите на хората че само Руснаците са лошите , докато оглушеят или докато полудеят , но иначе и те са си същите диктаури !

196

Глупак

преди 1 година

Дори и аз се сещам че и другите ( демократите де ) правят същото , и никак не е добре Кире ако само ти не се сещаш ?!

195

българин

преди 1 година

Достатъчно поразии направихте,господарите ви сигурно са доволни,време е за ОСТАВКА

194

аз

преди 1 година

продажен харвардски ***

193

Еее

преди 1 година

Е те тука е прав и нищо не можем да му кажем

192

до димитър

преди 1 година

Димитров, Димитров, ти като си толкова "умен", че да разбираш от лъжа и лицемерие, я ми обясни с какво Петков лицемерничи и в какво излъга ? Сега да не вземеш да ми повтаряш глупостите на шайката ГЕРБ, която днес се видя в НС, че всичко нагажда в нейна изгода без да има истини подкрепени с цифри и факти ! Хайде клоун чакам !

191

Димитър

преди 1 година

Кирчо, Кирчо да си беше седял в Канада - защо ти трябваше да идваш тук да се излагаш с лъжите и лицемерието Си!?

190

Анонимен

преди 1 година

Вместо да търси обединение, той разпалва още повече враждата русофили и русофоби. А през това време кой натоварил, натоварил. Най-много икономически далавеи се правят по време на война.

189

Просто Киро

преди 1 година

Ами арестувай ги руските кавали и изгони агентите (около 100) от посолството им. Ама не смееш. Топки трябват за тая работа, а Кирето е мека китка

188

до 199

преди 1 година

Светът така е устроен, че и простите ще съществуват до изчезването /ако има такова/ на света ! Слаб си в мисленето доказваш го без умисъл, с про*стотия ! Питах има ли умна нация бедна или проста - богата ?

187

ДДРОнег

преди 1 година

До Анонимен 199___Ако не знаеш, дори Раквоски е бил емигрант от България, ако искаш други примери , научи Българската история , "неграмотний юроде" !!!

186

ДДРОнег

преди 1 година

ФАКТ-1 - България е най-русофилската страна в ЕС !!!____ФАКТ-2 - България е най-бедната страна в ЕС !!!___Който слага минуси на фактите, няма връзка с главния, и най-вероятно е рашист !!!

185

Тото Кутуньо

преди 1 година

Иван Костов е виновен - Тото Кутуньо