78

Факт

преди 1 година

Вие е създадох те по заповед от сащ...

77

Психиатър

преди 1 година

Всичко звучи много добре на приказки. Каква е действителността обаче?

76

българин

преди 1 година

"Там има едни платени аванси, няма я магистралата." Ми как ще я има? Как ще я има като я строят фирмите-пирамиди на Бойко Борисов и ГЕРБ?!Същите тези фирми изядоха паричките, преведоха си ги в офшорки (може би с помощта на Роско Офшорков) и сега няма пари, няма и магистрали!Бойко Борисов имаше 12 години да построи магистрали с дължина колкото да стигнат до Марс, както обеща! А сега същите тези искат да свалят новото правителство, защото не може за няколко дена да построи всичко!

75

П

преди 1 година

Прелетели 2 ракети .Ми ти кво искаш бе Киро да пълзят ли?Със санкциите сами си го нахенДрихте. Всички в ЕС са ,като гламавИ .Един иска в Нато друг в ЕС.Луда работа.

74

Анонимен

преди 1 година

Киро, с твоите доходи, заплати, комисионни и рушвети е нагло да говориш за криза.Засрами се, негодник!Долен манипулатор, опитва се за обвинява народа, че мрънкаме от цените и некадърното управление.Оставка, отивай си при козунаците!

73

прочетете статията

преди 1 година

Мамин Кирчо колко пъти употреби думата Безпрецедентно Да му купим речник да научи нови думи

72

дето се вика

преди 1 година

прелетеа две ракети и нии се изпуснааме у г8щ1те

71

джо

преди 1 година

В момента забъркахме голяма каша..... тези дни ще отскоча до Оксфорд да питам някои от колегите какво да правим, защото ясновидките вече не могат да виждат. Иначе купихме ефтин метан само по 3,95 килото. Другата седмица превозвачите ще ме поздравяват. даже ще благодарят на мама.

70

НАКРАТКО

преди 1 година

Насрахме се. Всички имат газ, на нас ни го спряха. Цените скачат, народът негодува. ФАЩ обещаха да помогнат ако се опълчим на П-у-тя за плащането в рубли. Ама сега никви ги няма. Отидох до Вашингтон да ги питам кво стана? Джо дори не знаеше че съм там. Блинкен се направи че не ме познава. Но пък бях на работна среща с чистача на тоалетната в Белия Дом. Добре мина. После бяхме и до Киев. Видяхме ракета да фърчи. Това доказва че съм гоУем мъж и не се плаша лесно. В криза сме. П-у-тя е виновен!!

69

Анонимен

преди 1 година

... безпрецедентна криза от некадърност!!!...

68

браво кире

преди 1 година

ти ни е а м та за има няма половин година !!! Да си чувал приказката - да би мирно седяло, не би чудо видяло? Е, нали трябва да се подмазва на американците е еврогеците, ние все сме си прецакани при пионките на САЩ. Поне ще се пречисти въздуха с файтони с коне вместо автомобили. Между впрочем каква е цената на абонаментна карта за каляска за градския транспорт?

67

Анонимен

преди 1 година

Какво и е на кризата?Храни поскъпват-България е голям износител на зърнени култури,електроенергия поскъпва-България е голям износител на ток,има голямо търсене на оръжие-България е сериозен производител на такова!Така че от доста неща ние можем да се облагодетелстваме,стига да не вашата *** политика!

66

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че Путин използва корумпетата тук

65

Асан

преди 1 година

Лена и Калинка немат криза с 15 бона заплата :)))

64

Едно е ясно

преди 1 година

Сега ГЕРБ и СДС трябва да помагат за преодоляване на кризата в България. Не трябва да пречат да се окушарят крадците

63

Анонимен

преди 1 година

До 59--- В Европейския съюз и държавите членки на НАТО живеят 1,5 милиарда души. Достатъчни са 100 долара на човек и Украйна ще получи 150 милиарда.

62

7 милиона хапа

преди 1 година

с РАЗХЛАБИТЕЛНИ ще бъдат раздадени от Кирцата на всички граждани на републиката за да ги разхлабят. С получената продукция ще се произведе биогаз, който ще обезпечи нуждите на цирка за 10 години напред. И проблемът е решен. Кокорчо го измисли!!!

61

баце

преди 1 година

Сегашната криза я дължим на кирчо и кокорчо. На банкянската тиква също му бяха виновни предишните.

60

П.К.

преди 1 година

Деветдесет процента от кризите са породени заради вашата некадърност. И не правите нищо, тъй като не можете да правите нещо, щом сте некадърници, за да се оправят, поне някои от големите проблеми. Тъй като ви остава много малко време, да ви кажем, че ще имаме бегъл спомен единствено за вашата некадърност.

59

Всички тихомълком

преди 1 година

си платиха икономиките си спасиха. Само Кирцата на ФАЩ клекнА икономиката закопА.