38

Коментар

преди 1 година

За 50% от безпрецедентната криза участието е лично ваше!

37

Анонимен

преди 1 година

Очаквам Ердоган да дойде за 2 МИНУТИ в Бг за да каже на Президента Радев че вече не той ще е Президент , и столицата ще бъде Анкара !КОЙ БИ ГО СПРЯЛ , Бай Данчо ли , или Урсула фон дьо Тен ?

36

Анонимен

преди 1 година

На това момче му се струпа много на главата.А хиените жадни за власт са готови да го разкъсат.Като че ли те щяха да се справят по-добре в тази криза.И забравиха,че Боко даваше на бизнеса 60/40 и не всички ги получиха.А на пенсионерите подхвърли 50 лв.и под път и над път ги питаше ,,добре ли е"?

35

Папур

преди 1 година

тази криза е благодарение на вас!!! Не ползвайте войната за оправдание, цените се покачват от лятото на 2021! Оставка!!!

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24Тя и макаронената Eni каза, че нямало проблем за тях, отворили са сметки и може вече и да са платили.Само за България е норма (предизвикателство - модерна дума), да си набие кол в онова място и да се чуди след това как да го извади.

33

Обобщение

преди 1 година

България над Путин!

32

Анонимен

преди 1 година

"знаете колко STEM центрове отваряме сега. Отворихме фонда Стамболов, където България ще инвестира в най-умните си хора, приети в топ университети, ако те се върнат обратно да работят за България", Не сме 1989г. Вече няколко поколения студенти ходят навън. Доста от тях със стипендии. А връщането в България Петков знае, че няма да се случи за доста степендианти. По различни причини и врътки. Така че доста изхвърляне. Нали се откри супер институт в България? Защосе финансират стипендии за чужб

31

Анонимен

преди 1 година

Разрушават се световните вериги на доставки (supply chains), много производители в не могат да произвеждат, за кола се чака вече до 2 години.

30

Не,

преди 1 година

Не трябваше със снежни топки!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Аре, подавай оставка, мишок! Вие бяхте на власт, какво направихте, за да предотвратите кризата? Нищо.

28

Анонимен

преди 1 година

Искам да съм част от екипа на Кирил

27

Анонимен

преди 1 година

Кирчо каза :''Ще говоря каквото си искам '' , дже и ЩЕ прави каквото си иска , абе жив Баце !

26

Груди

преди 1 година

Не вярвам че има някаква криза...... нещо *** тоз премиер!

25

Анонимен

преди 1 година

Очаква се международна продоволствена криза, в някои страни на Европа може да има глад. Чакаме добри новини за украинското зърно, украинската армия вече е в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влезе и диктатора Путин ще бъде предаден на трибунала в Хага.

24

О, майкоо

преди 1 година

Картата на Европа се преначертавала? Този знае ли какво говори? В Европа има две държави, които могат да преначертаят нещо. Едната е Русия. А другата за съжаление е Турция. Така, че не знам този какви ги плещи, но най-добре да не му се дава думата. Само глупотевини.

23

Ясен ли съм?

преди 1 година

Енергийната революция се състоя. Сега има нужда от ново мислене и нови партии.

22

Анонимен

преди 1 година

До като се мъдрят в МС и НС с някакви ''мерки'' , то Германия транспортира от Русия , и пълни всички складове със , ГАЗ , ПЕТРОЛ и ВЪ-ГЛИ-ЩА !!!Оказва се че ЕС не е единен , всеки се спасява по единично !Сутринта по НОВА , се каза истинското положение което ни чака ...

21

Добра новина

преди 1 година

ЕС се освобождава от енергийната си зависимост от Русия. Делегация на ЕК заминава за северния полюс да раговаря с пингвините дали имат някаква газ и нефт да продадата на ЕС. Очакваме дорби новини от разговорите.

20

Анонимен

преди 1 година

Лилито като ти седне на лицето и ще ти опъне трапчинките, Менто!

19

Петко

преди 1 година

Трябва в най-скоро време да изринем тоя американски шпионин и цялата шайка американски слугинаж.