181

до 224 от 223

преди 1 година

Ти разлика м/у буквален и преносен смисъл правиш ли.

180

До 223

преди 1 година

Ако ти липсват на теб е друг въпрос. Не смесвай политиката с нагона, не че някои политици не са такива органи, но е много тъпо да се излагаш така.Сваляш нивото на електората от празноглавите русофоби.

179

democrat

преди 1 година

До Анонименще заплашваш финландците със студ, сигурно си ***

178

Анонимен

преди 1 година

Ако руските фашисти нападнат Финландия, ще ядат папарлягата! Този път наистина!

177

Соломонката

преди 1 година

Ако Русия наистина нахлуе във Финландия - веднага паметник на Соломон Паси трябва да построим, вместо някоя грозна Альоша. Кво ще кажете?

176

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен208. Айдее, още един от путиновата гвардия, ама от по задните редове. На Путин просто му разделете грандоманията и наглостта на на ръста и ще видите, че и да беше висок колкото кулата в Останкино пак щеше да се получи безкрайност

175

Анонимен

преди 1 година

Те за историята на Финландия се сещат, а нашата я поругаха! Изопачиха всичко в нея, ерес стана намека за Русия. Такова мръсно лицемерие никога не е имало. Едно време са ставали войни, по- честни са били, сега - лъжи, демагогия и заличаване на историята в името на Америка и сателитът му ЕС.Това може би ще се изчисти само оперативно. Не виждам друг начин, което е и много страшно!

174

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 207 --- Понеже-защото Финландия е "исконно руска територия", НАТО ще докаже на джуджаците, че ХИЧ НЕ Е ТЪЙ и демонстрира КОЙ кара влака.

173

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Русия е враг на ВСИЧКИ държави, вкл. и на самата себе си. По тези причини Алиансът трябва да приема още държави, за да задуши Русия от всички страни и я направи напълно импотентна за каквито и да е било овенни помисли. Подрискването в Украйна на съветско-руските войски е гаранция, че Русия се е запътила към дъното на блатото и то не само военно, но и политически, икономически и стратегически. Да пожелаем успех по пътя в батака.

172

ПроСоТо

преди 1 година

тия хора са побъркаха !...Русия има проблеми за решаване САМО с Украйна !...За какво е тая "паника" ?...Ами айде и Островите Зелени Нос да са кандидатират за нато !...Па и цела Африка,какво им пречи ?!..Малдивите какво чакат?..А Шри Ланка?...

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185.....Изключително тъъъпо е да се коментира ръста на някого! Още по-тъъпо е да се вадят заключения! Путин е висок около 1.68 м., колкото Берлускони или Саркози! По-висок е от Нарендра Моди! Един от най-великите военачалници на ХХ в. - Во Нгуен Зиап е бил висок 1.52, но би французите! Нисък е бил Наполеон I, Александър Велики, философът Кант! На една колона в криптата на катедралата в Роскиле имаше отбелязани датските крале и педя-две над тях - отбелязката на Петър Велики!

170

Анонимен

преди 1 година

Финландия е исконна Руска теритирия до 1918 година когато Ленин ги откъсва от Съветският Съюз. Така че Путин може да ги анексира по всяко врене.

169

русофил

преди 1 година

малии много , ама , много обратни бе , продавам възелин за евроджендъри лимитирана серия с добавка байдън памперс с екстременти....има упътване за ползване :)

168

Анонимен

преди 1 година

Значи Финландия може да изкара до един милион армия . Кво излиза че рашка и там ще яде бой .

167

Анонимен

преди 1 година

До *** руснаци : оптимист , джендъра е европейска ценност , а не евразийска поредния облъчен кравар

166

Анонимен

преди 1 година

До Поручикът........Г-нът не знае, че Франция и Англия са готвели нападение над СССР.Построили са повече от 80 летища във Финландия, после използвани от немците! Точно от това време е полигонът Кама в Татарстан и русите и фрицовете са обменяли военни идеи. Ромел е възприел руската идеология за танкова война! И я е използвал първо срещу СССР! Такива са превратностите на Съдбата!

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 192-----Хаирсъзино, фрицовете бомбардираха мирни градове, разстрелваха мирни хорица, палеха села и избиваха всичко до крак! Разликата в количеството жертви идва главно от това! А руснаците хранеха изнемощелите от глад немски жени и деца!

164

Анонимен

преди 1 година

На този историк и единица няма да му пиша...Четете бре, не съчинявайте тъ.пни

163

Анонимен

преди 1 година

Историци мамини! Двойка! "Финландия унижи Русия..." Някое папагалче знае ли колко й коства това? Загуби Карелия, Кандалакша, излазът на Баренцово море, базата Котка и голяма територия около Виборг!Руснаците дадоха много жертви, защото грузинецът Сталин изби стотици военачалници - генерали, полковници и остави войските да ги водят некадърници! Фините бяха изградили страхотна фортификация - линията Манерхайм!След войната победи политиката Паасикиви -Кеконен и финландците живееха богато и щастливо

162

Анонимен

преди 1 година

Ей, не оплаквайте една технологична държава предварително. Финландия е 3000 езера и 300 000 блата. Ще му стиска ли на кагебейчето? С колко ракети със среден обсег разполага Русия и колко може да произведе за 1 месец? 40% от контингента им е в Азия за да поддържат що годе силов паритет с Китай. Съвременната война не се води с 200 гр. водка и Матросовци. Даже не се води и с АК 47 и производните му. В момента загубите в Украйна поглъщат 50% от бюджета. За 150 млн руснаци-останалите 50%. ДО КОГА?