201

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬ.....Хкрементче настъпано, това "...военни престъпления, разрушения, изнасилвания и грабежи..." се появи в последния месец и широко се използва от езмозъчните платени драскачи! Подозирам, че щампата я имате в памет, така че да не се мъчите да пишете! За да не ме дразниш, не пиши тази ппростотийка повече! Ще наказвам! Руснаците имат страховити, свирепи комендантски! Разстрелват мародери и изнасилвачи на място, без съд и присъда! А тъъъпите укопропагандисти съчиниха снимка,в която облечени

200

Анонимен

преди 1 година

Те в Украйна закъсаха, камоли да отидат към Финландия. Ако исках загуба и в тази война да нападат. Освен ВСВ и срещу наполеон Русия няма спечелена война.

199

Анонимен

преди 1 година

80% от пехотата на РФ е в Украйна и около нея! Като гледам с каква глупава упоритост руските командири изгарят собствените си войници и техника , не е ясно до края на годината колко ще остане от тази "велика" армия! Да не говорим, че руснаците не искат да воюват и дезертират или отказват да изпълнят заповедите! Едно е да показвш анимационни филмчета и паради, друго е на фронта! Няма с какво да нападнат Финландия, освен с ракети! Те нямат достатъчно жива сила!

198

Анонимен

преди 1 година

Тоя бидон е абсолютен военнопрестъпник. Опитва цял свят да подпали. ДЪрт кухавел. Финландия от десетилетия си живее независимо, сега по време на война Джо решил да я вкарва в натото си. И това ако не е красноречиво кой е истинската причина за войната, то нека някой натисне копчето и изкукалото човечество се възнесе на небесата, за да има възможност да се рестартира.

197

Анонимен

преди 1 година

И защо да нападат Финландия? Защото ви се иска и се надявате, западни негодници! И за това го подготвяте в момента. Закъсняхте да приемете Украйна, сега ръчкате огъня с остена по посока Финландия. Е, дано финландците се окажат по-умни от укрите и не се подведат.

196

Анонимен

преди 1 година

Да нападнат, ама с какво?

195

Алекс

преди 1 година

Рашките са доказани кухарници,но не ми се вярва да са толкова кухи,че да нападнат Финландия.

194

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е пребит кон. Никакво нашествие не може да предприеме. НАТО даде гаранции на Финландия и Швеция че ще бъдат защитени в периода до приемането им в алианса.

193

прочетете

преди 1 година

какви са характеристиките на фашизъм и ще видите че няма разлика с русия

192

ако кажат

преди 1 година

- няма, гответе се за нападение

191

Анонимен

преди 1 година

Нямат други решения освен агресия към Финландия.

190

Анонимен

преди 1 година

Единствен начин за оцеляване на руската държавност е подготовка за война или самата война. Така , че населението има тази необходимост да воюва Няма ли вожд влиза в постоянна анархия от различни форми за управление. Корупцията е задължителна за оцеляване. По тези причини нейното географско местоположение е само Азия.

189

Анонимен

преди 1 година

Треперете страхливци да не ви боцне Русия по бозката.

188

ЬЬЬ

преди 1 година

С войната си в Украйна,след всички военни престъпления, разрушения, изнасилвания и грабежи на украинска територия, русия изправи срещу себе си целият демократичен свят,защото тя е сравнително добре въоръжена,но мисленето на глава*тари*te в кремъл си е същото както през крепостничеството-"господарите там не дават свобода на самоопределяне на съседните държави и на предишните си колонии под шапката на се-си-се-ре.

187

Копейкин

преди 1 година

А дали след войната с Окрайна ще е останало нещо от Русия? Всъщност може но за целта трябва да мобилизират децата от пети и шести клас

186

Анонимен

преди 1 година

Русия ще напада на кукуво лято! Само изключително упорити ***, главно у нас, не искат да видят, че руснаците не приемат войната на путин за своя и я саботират! Затова путин се върти и мае какви диваци още да наеме за пушечно месо!

185

Случаен минувач

преди 1 година

Не ми е много ясно за какво всъщност Русия е нападнала Финландия през 1939, зная само, че руските войски са били много унизени. Финландците са много добри скиори и са нападали на ски, след което бързо са се отдалечавали. Едва след като е започнала пролетта на 1940, тогава руснаците с много жертви са успели да завземат един по-голям финландски град. Тогава вече се е сключила примирие. Но Хитлер, виждайки боеспособността на руската армия, си е казал: Тия ще ги превземем за 1 месец!

184

Анонимен

преди 1 година

до 226Те затова са нападали Финландия 2 пъти

183

до 266

преди 1 година

Само кът прочетох "Русия бе принудена да завземе южна Украйна" и ми стана ясно накъде биеш. Не да върне в Р, а да "завземе", хм. Агресорът винаги си намира причина и повод.

182

Анонимен

преди 1 година

Престанете да се връзвате на глупости. И Финландия и Швеция си правят учения с НАТО от десетилетия. Това със "заплахата" Финландия и Швеция да влезели в НАТО е само за гаргите. И да влязат, те никога няма да заплашат Русия, те са друга ракия- и Русия го знае. Нито пък Русия ще ги напада. Украйна е друго нещо. Освен че бе създадена като държава под условир да е неутрална, което наруши- ако НАТО се настани там, ще конролира проливите. Затуй Русия бе принудена да завземе южна Украйна.