256

Азззззз

преди 1 година

Слава на русия

255

Анонимен

преди 2 години

Когато премиерът на държавата каже нещо на народа си и призовава-не,това не е грешка.А и на Кирчо мн му станаха грешките в говоренето.Първо да помогнем на България,понеже не сме цъфнали и вързали,после ще спасяваме Украини.

254

Анонимен

преди 2 години

Защо се подхваща едно неподходящо изказване, вероятно опит за остроумие или необмислена идея (всеки прави грешки) и се разгръща цяло допитване и проучване.. на нещо което е очевидно необмислено? Чудите се как да докажете колко е лошо да се помага на Украина ли? Не само не е лошо ами е крайно желателно, но не по този начин - понеже заплатата е за да изкараш месеца и няма нужда от допитване за очевидното. Нагнетявате омраза - това е резултатът. Сигурно сте много доволни - умниците се скъсват да пишат.

253

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

"Ще дарим ли по една заплата за Украйна? Българинът масово не желае""Лично аз не ,но също няма дадарят съпругата ми,балдъзата ми,тези мои приятели и познати ,с които случайно поговорихме и засегнахме тази информация.Някои направиха контра предложение да ги дарим на възрастни и болни хора в България, като повечето и така правят

252

Край

преди 2 години

Това беше идеалния референдум. Това е идеалната демокрация. Искаш - даваш не искаш - не давш

251

БАЧКАТОР

преди 2 години

Пари давам само за жената и децата. Щот са мои. Украинките бих ги дарил с ласки напълно безкористно и от сърце!

250

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да даря ама хиперинфлацията ни пречи...лошото е, че като даряваме на Украйна кешира Зеленски...

249

Анонимен

преди 2 години

Давам две заплати, ама за билет! Кирееее българските деца няма къде да се лекуват... ти ми говориш че на украинските им е кофти на морето. Ти да не си завършил в украйна ??

248

Анонимен

преди 2 години

За Руссия да.... Но за укрофашисти не.....

247

Доктор Ху..

преди 2 години

Да се издирят по IP всички които вият по медиите в прослава на "Украину" и са накичили профила си с украинския флаг и да им се удържи не по една а по 2 или 3 заплати. Тези истински подържници на свободата и Украйна със радост ще дарят заплатите си ама не знаят как . Нека държавата ги улесни и им помогне. А останалите.... Нас не ни месете във вашите машинации . Още от началото на тази война НАСТОЯВАМЕ ЗА НЕУТРАЛИТЕТ И НЕНАМЕСА.

246

ще даде

преди 2 години

друг път. новия българин може само да взима и да краде , не да дава

245

Мосю Густав

преди 2 години

Нагло и обидно от страна на управляващите. Жива подигравка с българина, който и без война едва свързва двата края.

244

Анонимен

преди 2 години

Една заплата за Украйна - тази на ръка или тази на която съм осигурен? Този пезевенк и неговата Асена Василевска още не са оправили законите в България тръгнал да мисли за другите, които идват с G-class Mercedes тунингован и отсядат на държавна сметка в 4-звезден хотел! Когато заплатата на ръка и тази на която съм застрахован са еднакви, може да се опитам да разбера за какво става еъпрос! Предатели!

243

А

преди 2 години

Това си е рекет.Киро кривата уста да дарява.Тука дойдоха най богатите урки да иска от тях.Продават си скъпите джипки и така.

242

Анонимен

преди 2 години

аз едвам връзвам двата края, ко да ви даря един бидон кисело зеле и няколко миналогодишни картофа. Па и гледам цяло лято на моренцето ще висят, докато аз се счупвам от работа

241

Обедини се народ

преди 2 години

Твърдо не давам ами по-скоро да ги отпращаме

240

анонимен

преди 2 години

Кире и Асен се надуха от комисионни в офшорните държавинека те дават

239

пецата

преди 2 години

за Русия бих пратил, защото знам че само тя стои между технологичното робство, джендъризма и плана на шваб за "свободния човек" тоест да ни оставят без собственост

238

Анонимен

преди 2 години

И какво ще яде българинът като си даде 1000 левовата заплата на бедните бежанци с джиповете, обитаващи безплатно 5 звездни хотели.Малко се стопли и вече се излежават по плажовете.

237

грозно е дори някой

преди 2 години

да си го помисли,а камо ли да иска!!!заплата?хората на заплати не могат и не биха могли да се разделят със нея поради страшни икономически проблеми.а тези които евентуално биха се разделили,аз бих определил като абсолютни идииииотиии! тези пари НИКОГА не биха стигнали до украинците! българите са известни със събиране на помощи,които НИКОГА не стигат до получателя!или ако стигне нещо,ще е нещо без никаква стойност!