14

Komentar

преди 2 месеца

А защо ги регистрирахте без да ги проверите. Да не би защото който ги проверяваше без да му е нужна английска помощ му теглихте шута за да си нагласите офшорен НАП с офшорни лични данни на бг граждани зад граница. Докога !!!!!!

13

Българ

преди 2 месеца

Преди ЕС имаше едно друго обединение което беше намерило точната формула за успех и то се казваше Югославия 1918!Които иска частно,държавно,излаз в чужбина няма проблем!До ден днешен,хървати,босненци,сърби,македонци,черногорци смятат Тито за най-великият национален герой!Наследника му Слободан беше 5 г. ком. диктатор и 5 г. президент,защото хората искаха да продължат добруването си след което дойдоха шпионите почнаха убийства със цел разпад на съюза!А Слободан умря в Хага удар посмъртно оневинен

12

Българ

преди 2 месеца

И като си платят данъците в пълен размер държавата ще им осигури ли така мечтаната газова,ел. или горивна сигурност,ще построи ли държавни бензиностанции,хлебозаводи,АЕЦ,ТЕЦ за да регулира картелите,ще подобри ли здравеопазването,пенсиите,образованието,пътната инфраструктура!Да живей мафията и дупетатите,Хазарт ся вече знаеш ли кои са шефове?!

11

съвременен булгур

преди 2 месеца

най-обиам да пре ба другарчето си. а за някоя далавера и мама моа да продам . мой да съм про ст, но съм хитър , за тва ми викат Андрешко

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ок - да речем, чи си продам стоката. Излязла ми е 200 000 лева, аз я продавам за 220 000 лева. Обаче докато я продадем, разпространим и върнем камионите, да отидем да купуваме нова, цените са скочили с 15%. За да взема същата стока, сега ще трябва да дам 230 000 лева. Но аз имам само 220 000 лева.Очаквал съм 20 000 лева печалба, сега съм с -10 000 лева. И нуждите намалят. Пита се, защо да не изчакма за най-добрата цена, да продам тогава и да затворя бизнеса?

9

Анонимен

преди 2 месеца

Какво по дяволите означава това? Нелогично високи запаси! Фирмата е моя, запасите са мои! Ако искам ще ги изсипя в морето или ще си напълня 200 барейна с олио!!!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Само в булгарише фирмите си правят какво искат и остават ненаказани. Няма страх от закона, а после се чудим защо няма ред.

7

Теди

преди 2 месеца

МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ Е НАЙ-ОПАСНАТА СВОДНИЦА В БЪЛГАРИЯ НЕ СЪМ ВИЖДАЛА ПО-МРЪСЕН ПРЕСТЪПНИК ОТ НЕЯ

6

Теди

преди 2 месеца

АКО НЯКОГА ДИМИТЪР МАНЧЕВ ОТРЕЧЕ, ЧЕ МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ Е СВОДНИЦА ТОВА Е ЛЪЖА

5

Теди

преди 2 месеца

АКО НЯКОГА НЕВЕНА КРЪЧМАРОВА ОТРЕЧЕ, ЧЕ МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ Е СВОДНИЦА ТОВА Е ЛЪЖА

4

Теди

преди 2 месеца

МАР ТИНА АТАНАСИНСКИ Е СВОДНИЦА НЕВЕНА КРЪЧМАРОВА Я ЗНАЕ ВИЖДАЛА Я Е ТЯ Е ДОБРОВОЛНА СВОДНИЦА НИКОЙ НЕ Я БИЕ ДА Е СВОДНИЦА И ДВЕТЕ СА ЗА ЗАТВОР И НЕ ТРЯБВА НИКОГА ДА ИЗЛИЗАТ ОТ НЕГО

3

Ха ха ха

преди 2 месеца

Това е една от мерките за подпомагане на бизнеса в кризата!

2

Христо Христов

преди 2 месеца

Европеидите инспектират мандрите, също като дядовците си хайдуци!

1

Асан

преди 2 месеца

Бирника Спецов е краднал 3 милиона ДДС у кауша веднага :)))