19

йй

преди 2 години

Нали преди време един пиян руснак от Путтлеровия кръг обяснваше как Варна скоро щяла да бъде руска както и цялото черноморие, всички му се смееха и викаха, че е луд, то се оказа че там в Кремъл всички са луди

18

Анонимен

преди 2 години

Затова комунистите бяха въвели закон според който не може да притежават повече от едно основно жилище и една вила. А не като сега разни престъпници да изкупуват имотите на килограм и да вдигат цените. Как млад човек днес ще си купи жилище при тези цени? Ами то е невъзможно. Трябва цял живот да го изплаща. Това е не ненормална работа. Цената трябва да е такава че един апартамент да се изплаща спокойно за 5 години със средната заплата за страната.

17

Анонимен

преди 2 години

eu sa korumpirani piratski spekulanti. zatova uk napusna eu.

16

До 10

преди 2 години

То и украинците говорят руски и те ли да си ходят?

15

Корупцията убива

преди 2 години

Защо издирвания от ЕВРОПОЛ терорист Юлиян Борисов Георгиев от Перник е на свобода въпреки няколкото убийства!? На всички е ясно, че този из.верг си плаща на МВР и Гешев за "чадър"но все пак давайте по финно с корупцията!

14

Асан

преди 2 години

Който има продава който нема не продава :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Държавата да национализира имотите на русначата и да настани в тях украинците!

12

Един Сливенски Перл

преди 2 години

Ако не беше тази такса поддръжка доста хора биха си взели жилища там,но при тези условия не,а като се вдигнат горивата ще е трудно и пътуването до морето,няма да е силен сезона тази година е моето мнение

11

Матрьошко Матрьошков

преди 2 години

Дано не е вярно, че не знам какво ще се случи с икономиката. Че то икономиката ни се държи само на руски капитал. Ох, не знам, не знам какво ще правим. Много съм разтревожен, взимам всеки ден хапчета за сън. Без Русия сме за никъде.

10

Анонимен

преди 2 години

Да ги продават и да си заминават за Русия.Курорта Свети Влас е окупиран от тях.Само руска реч,само руски собственици на хотели-отвратително място.Няма в Русия курорти целите купени от българи.

9

Глупости

преди 2 години

Тази брокерка от Марс ли пада?Несебър, Влас, Сл. бряг, Поморие ври от надписи продава се.На 5 имогта един се продава.

8

Анонимен

преди 2 години

На нащо черноморие не бих се и изплюл, но в Гърция продават като луди. За по-отворените сега е момента.

7

ИВАН

преди 2 години

ПО МОРЕТО АКО НЕ ТАМ, НЕ СИ СРТУВА ДА ВЗИМАШ !

6

Анонимен

преди 2 години

А дано че един ден може да решат и в Обзор да проведат референдум за независимост че български фашисти ги тормозели

5

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз ще трябва да похарчи през следващите пет години допълнително 195 милиарда евро, за да се освободи от енергийната си зависимост от Русия, написа в. "Файненшъл таймс"Изданието базира прогнозата си на данните за проектобюджета за енергийния преход на ЕС, подготвян от Европейската комисия. В документа, до който вестникът е получил достъп, се посочва, че "бързото намаляване на зависимостта от руските изкопаеми горива е възможно само за сметка на увеличението на чистата енергия".

4

Факт

преди 2 години

Някой да други не....

3

Анонимен

преди 2 години

Заради тая идиотщина да се купуват жилища не за живеене, а като инвестиция, младите хора не могат да си купят жилище.Това се отразява и на демографският срив.Има цели блокове, в които живеят не повече от 3-4 семейства,но всички жилища са изкупени. Накрая ще имаме градове призраци, ама цените ще растат.

2

До 1

преди 2 години

Прав си, да си ходят в Сочи заедно с вас русофилите

1

Хихихоев

преди 2 години

Тинтири-минтири... с тия такси-"въздух" от 500-600 евро на година за поддръжка, нещо рЕзко намаляха желаещите. То коптор, мухлясал, смърдящ, влажен итонг и гипсокартон... поддръжката му 500 евро, айде... у лево.