39

:):)

преди 2 години

Е скоро няма да имат визи.

38

Закон божи

преди 2 години

Никой не купува имот със заем по време на голяма инфлация...

37

Меше

преди 2 години

Копейкин колко се изложи горкия, духа на Златка Болен се е вселил изцяло в него, а преди имах надежди някви в тая партия, но тотално се изпариха - АТАКА дежа ву

36

123

преди 2 години

Всички руснаци барабар с копейкин,сидерчо,малинов,и всякаква червена гмеж, щом обичате русия стойте си там.

35

Шотландски боец

преди 2 години

Трябва да се направи програма за прибиране на млади хора бягащи от Пудинг, тези демонратични и млади руски граждани могат да работят в България и за България, а ние ще им дадем свобода, каято в Расия е мечта!

34

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ЩО 300 000 МУЖИИКА КУПИХА ИМОТИ В СКААПАНА БЪЛГАРИЯ, ДЕТОП Я ПССУВАТЕ РУБЛЯЦИТЕ ПОСТОЯННО БЕ? АЗ БЪЛГАРИН ДА КУПУВА ИМОТ В РАЙСКА РУСИЯ НЕ СЪМ ЧУЛ!

33

С тая висока рубла

преди 2 години

Най много да почнат да купуват скоро. Байдън нали се хвалеше как съсипал рублата.. Кво станА бе Джо?

32

Анонимен

преди 2 години

Продават, продават. И то на 4-ни цени , спрямо година, а имотите са с отвратително качество. Вятърът духа през вратите, ако друсне сериозно - ще паднат.

31

Калеко Алеко

преди 2 години

Рашките да се изнасят от България, нямаме нужда от кремълски джихадисти, там където има руска общност винаги може да стигне до сепаратизъм, диверсии, шпионаж и подкопаване сигурността и суверенитета на държавата, покрай руснаците да се изнасят и тези с българските паспорти и руското самосъзнание, трябва да се разбие и демонтира и петата колона забила ръждивата си отровна арматура в снагата на България ... !!!

30

до 26

преди 2 години

Тези обикновени хора 90 процента подкрепят Путин--т.е. заслужават си го....

29

Шотландски боец

преди 2 години

Аз живея по морето, не само не продават, но и търсят да купят! Всички които не харесват Пудинг, бягат от нацисткия му режим!

28

Анонимен

преди 2 години

До 20. Отчуждаването на имоти от комунистите беше, за да могат да ги дадат на членове на бкп, дс, военни изобщо свой хора.

27

Сахар

преди 2 години

Не останаха! Купувайте!

26

Анонимен

преди 2 години

Едно пробито евро не си заслужава да вложи човек около това мръсно и бетонирано руско-турско езеро, наричано за благозвучие Черно море! Белите хора ходят на Бяло море.

25

Асан

преди 2 години

А кой купува ? :)))

24

ДДРОнег

преди 2 години

Ха-ха, да не са луди руснаците да си продават имотите, по-скоро биха се преселили тук !!!___В България е по-добре отколкото в руската ко**ч**а, тук Българите с в голяма та си част русУфили, т.е. борят се за руския интерес, не за Българския , тъй че на руснаците ще им целуват онова отзад :) !!!___Тук руснаците могат спокойно да си изкажат меннието, без да ги "освобождават" в Сибир !!!___И ще могат и да работя и да живеят по-добе, отколкото при рашистите, които ги чакат много тежки години !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Малоумното е че обикновенни граждани страдат. Чувам случаи вече са блокирани заплатните сметки на обикновенни руски граждани емигрирали преди години на запад. Това прави според мен точно обратния ефект. Обикновенните хора така се настройват не срещо Путин, а срещу запада.

22

Анонимен

преди 2 години

Прецака се още един добре разработен бизнес и всичко от слугинаж. Докато не фалират държавата и не станем 100% зависими няма да се спрат.

21

Санкционирани са

преди 2 години

Вероятно ще има конфискация на имущество. Това защото се трупат задължения, които не се плащат, а не могат да се платят защото сметките на руснаците са блокирани.

20

Патова ситуация

преди 2 години

Транзакциите са спрени. Порблема е голям. Нито могат да си плащат ипотеките, нито режийните разходи, нито могат да ги продадът имотите защото парите им ще влязат в блокираната им еврова сметка.