94

Илиян Славчев

преди 10 месеца

Отново добавки за имуществен ценз!Ако имаш кола! Ще те подпомагат!Ако нямаш кола ! Яж си ушите!Българска справедливост!Какви ли космически сили се намесват в Българския Интелект?

93

Иванов

преди 10 месеца

25 стотинки не бих казал , че решават нещо. Това са 12,50 лв на един резервоар ( 50 литра ) Процентно това е много малко. За сравнение - в моя град от август , водата ще бъде увеличена с почти 40 %Пълна трагедия. Сега в тази ситуация , ще видите как ще се нароят още партии със заявка да спасяват България. И най-смешното - ще ни спасяват , като ни направят република на СССР.

92

От Вселената

преди 10 месеца

Ей ся през зимата един "Богат"Комун"Катър"Чалгар" запали печката с дърва, комина му изрева и напълни с дим цялата махала. На сутринта линейките реват, ходят, събират полузадушените от дима, бият им инжекции с графен оксижен, те още по-веке се задушават и от там направо в гробищата... Ко да прайш? Димна Цивилизация от Нефтени Автомобили, Печки на Гас, Дърва и Въглища.... То Кислород не остана у въздуха! Всички ще измрат от тая Смрад, но всички викат: Дай, Дай, Дай, Нафта и Газ Дай!!!

91

От Вселената

преди 10 месеца

Ми то 25 стинки? Ми то ного ва!... имаше 25 стинки от преди втората световната, имаше 25 стинки от след войната.... имаше 25 стинки по време на ТеКеЗеСеТо, имаше 25 стинки и след ТеКеЗеСеТо... За кой 25 стинки стаа дума? Вчера, Рових, Търсих и Намерих скрити 10 килограма стинки от нашите дядовци, те стаат ли - Аз Вселената, да изкупя нафтовата "Пър"Дел"Ни"Ца по земята и да направя Земята отново Чиста и Кристална като Мъниста?

90

От Вселената

преди 10 месеца

Преди раждането на Римската империя. Пради фараоните на Египед. Първата човешка цивилизация доминираше в света. От югоисточна Европа на Балканите Ziezi Ex Quo Vulgares родиха съвременната цивилизация. Издигайки първите градове и въвеждайки земеделието, запазвайки природата красива, цветна и чиста. Те прекарваха своите кораби през моретата, натрупвайки несметни богатства, неизмерими по красота и изкуство. Изгубени в хилядолетията и напълно унищожени от Нафтовите Пър"дел"ници - автомобили!

89

Анонимен

преди 10 месеца

А за тия дето НЕ зареждат - колко ще е отстъпката?

88

Отстъпката

преди 10 месеца

трябва или да бъде процент от крайната сума или да се намали процентно акцизния данък и/или да се премахне ДДС за физическите лица.Всичко останало са подаяния, който показват отношението на Държавата към последните останали да живеят тук.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Така не става, така не се прави. Хората да започнат да карат повече велосипеди, да ходят повече пеша. Здравословно е. Стига с тези автомобили. Трябва да има приоритет само за превозвачите, защото те са важни за цялото общество.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Ами той бензина като стане 5-8лв за литър както е търгнало тия 25ст какво точно ще покрият?

85

Да допълня...

преди 10 месеца

Значи собствениците на бензиностанции ще вдигнат цените с 25 ст. и ще си запазят печалбата.

84

анонимен

преди 10 месеца

Поредната гавра на Кире Джон Траволта.Вече в България никой не му вярва.От това губят бензиностанциите-Единственият му изход е оставка.

83

Армагедон

преди 10 месеца

Поредната обида за Българския народ... На нас 25ст МОЖЕ БИ отсъпка... Не може ли и на нас по 40лв на ден + здравни осигуровки... Убивате народа си, за да помагате на други... Нямаме общо с тази война... Не сме длъжни да заемаме страна нито на едните, нито на другите...

82

Яяяя

преди 10 месеца

До //////Като си впрегнеш мозъка и внимателно си разгледаш фиша от заплата ще установиш с изненада ,че разликата в данъците не чак толкова голяма. И аз си изкарвам хляба предимно с мозък, но съм наясно ,че без да има кой да работи с ръце ще си умрем от глад , а ти ще си напълно ненужен.

81

Анонимен

преди 10 месеца

И сега бензиностанцията от която зареждам дава 15 стотинки.Но аз използвам малко гориво,та няма кой знае какво значение.Годишно ми трябват 400-500 литра бензин.

80

Аnswer

преди 10 месеца

До Question. Скоро, много скоро.

79

Анонимен

преди 10 месеца

НЯМА ЛИ НОРМАЛНИ РОДОЛЮБЦИ, КОИТО ИСКАТ ДА РАЗЧИСТЯТ БАТАКА ОТ ПП И ИД.ИОТИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА? БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА! КОМ.ПЛЕКСАРИ, ХИТРЕЦИ, КРАДЦИ И ДЕБ.ИЛИ СА НА ВЛАСТ! КОЙ ИМА ДУПЕ И КУРАЖ ДА НОРМАЛИЗИРА СТРАНАТА НИ?

78

Question

преди 10 месеца

А купоните эа магазините кога ще ги раздават ? Просто питам ?

77

сиромах

преди 10 месеца

Ами тези сиромаси дето караме на газ, отстъпка няма ли?Защо само бензин и дизел, бре

76

От Вселената

преди 10 месеца

Един *** в София казал на шофьор: - Абе вий шофьорите сте много интересни хора. Като карате изтрезнявате. На Слъчев Бряг почервенявате после почернявате. На студ посинявате. Когато нямате бензин жа са изтрепете. Когато се засрамите се изчервявате. Когато сте в болница след инжекцията пожълтявате. Когато оздравеете порозовявате. Когато се изплашите, че няма газ съвесем побелявате. А когато се ядосате позеленявате. А после пак ние сме биле цветнокожи.

75

//////

преди 10 месеца

84 Като почнеш да плащат като техните данъци, тогава ще имаш и безплатно гориво.То тука все някой реве нещо да му дават. Запретнете ръкави и работете с мозъка си и ще имате.