33

Solar Power

преди 2 години

Време беше за соларките :)

32

Анонимен

преди 2 години

Вносният водород е единствената възможна замяна на руския газ, който се използва от тежката индустрия в Европа. Защо Франс Тимерманс не уточнява от къде ще внася водород? Защото пак Русия най-бързо ще започне да произвежда водород в Калининград от освободилите се количества газ и пак от Русия ще внасяме. Стои та гледай.

31

Много кратунки ей

преди 2 години

Зелената енергия може да проработи ако всички двигатели с вътрешно горене се оборудват с газова уредба за работа с водород. А водорода следва да се произвежда от всички видове ВЕИ чрез акумулиране на излишъците. Така се елиминира нуждата от батерии и ще могат да се запазят сегашните технологии в транспорта. Това е единственото разумно решение. Всичко друго са някакви фантасмагории. Батерии, електрически коли.....не става. Прекалено скъпо и непрактично. А водорода е възобновяем.

30

Анонимен

преди 2 години

По-мъдри хора от мене са казали, че лозето не иска молитва, а мотика. Същото е и с колите и икономиката, но ние ще го разберем по трудния начин. Адмирации на Унгария.

29

Анонимен

преди 2 години

Това малко ми прилича на ситуация в която някой, който стои на клон и го реже от страната на дървото. Но... кой каквото си направи.

28

Анонимен

преди 2 години

Това със зелената енергия анти въглища, анти атомна...само вдига цените на газта и работи в полза на Русия. Отделно, че избиват птици с тези мелници. Подозирам, че зелените са червени като дини отвътре. С тази война започва да се вижда добре кой кой е в ЕС и за кого точно работи. Това е добре. Победата на Украина ще е много пречистваща за всички! Слава на Украина!

27

Анонимен

преди 2 години

"На компаниите от блока ще бъде разрешено да изграждат проекти за вятърна и слънчева енергия без нужда от оценка на въздействието върху околната среда, според проектопредложения." Ето колко им дреме за околната среда.

26

Анонимен

преди 2 години

С панели и вятърни турбини ще сме по-зле от африканските страни, които поне са на топло.:)

25

Анонимен

преди 2 години

Харесват, не харесват, ще плащат ако искат енергия. И нас не ни харесват много неща, винаги си плащаме.

24

Анонимен

преди 2 години

Сиреч стройте вятърни мелници. :-)

23

Анонимен

преди 2 години

С две думи може да разкажете играта на околната среда само щото ние сме решили че ще се бъзикаме с Русия.

22

Анонимен

преди 2 години

От една гола солидарност сме готови да зачеркнем собствената си икономика. Просто Киро и бандата му ни правят на шебецииии...

21

Анонимен

преди 2 години

Без руските най вече редки метали ще видят зелена енергия(която е супер неефективна и скъпа) през крив макарон.

20

Анонимен

преди 2 години

А на нас какво ни пречи в главата да заявим, това което каза Унгария? Защо ние трябва да сърбаме попара заради кефа на някой друг? С какво ние сме по-различни от Унгария?

19

Анонимен

преди 2 години

ЕС сам си налага санкции, това е извратено, а после друг е виновен.

18

ВЪПРОС

преди 2 години

Защо България не се задължи да приеме Законите на ЕС за Енергетиката - В ЕС се слага четириквадрантен електромер на всяко Домакинство - това означава че ЧЕЗ примерно , отчита колко е потреблението и колко е върнато в Мрежата - плащаш или получаваш . Кеф ти ВЕИ , Кеф ти ТЕЦ , Кеф ти АЕЦ - не ги интересува . В България само Руската Мафия има право да изгражда ВЕИ , ТЕЦ , ВЕЦ , АЕЦ . Това Престъпление трябва да се спре и ДАНС и Главния Прокурор трябва да изловят Депутатите които са гласували .

17

до долния

преди 2 години

Въпросът с нахакването е много спорен.

16

Анонимен

преди 2 години

Европа може да избира какво да прави и какво не, а Русия така си го нахака, че до 2050 може и да спре да отделя въглеродни емисии.

15

555

преди 2 години

С тази политика 2050г. ще има нулеви въглеродни емисии , защото това което провокирате ,емисиите ще бъдат от ядрена реакция с голямо отделяне на енергия и повсеместно гама лъчение

14

Анонимен

преди 2 години

ЕС с енергийната си нелепа политика създаде тази висока инфлация,която започна преди войната,и сега пак те с нелепите си решения за газа и нефта,ни водят към нова още по-голяма. ЕС вреди,и ни води към геноцид. Насила съсипват Европа.