6

Анонимен

преди 2 години

До 4 Роналд Рейгън . . . . че когато си добре финансово осигурен, не правиш по пет деца, а по две и се опитваш с всички сили да им осигуриш добро образование, бизнес, бъдеще. . . . Добре де всезнайко, а за България какво е описанието? ***!

5

До Рoми Ръгам

преди 2 години

Рони, Рони и от гроба пак лъжеш. След ВСВ, Северна Корея е била 10 милиона а Южна 20.

4

Роналд Рейгън

преди 2 години

Да поясним на невежите!Северна и Южна корея излизат от войната с почти равно население. Сега съотношението е 2:1 в полза на Южна Корея. Няма да споменаваме икономическото развитие на двете държави, но навсякъде по света се вижда, че когато си добре финансово осигурен, не правиш по пет деца, а по две и се опитваш с всички сили да им осигуриш добро образование, бизнес, бъдеще. То това в Северна дори не е комунизъм, а някаква извратена форма на фашизъм.

3

БалъкоФФФ

преди 2 години

На ти малко напечатани доларчета, дай ми твоите ядрени ракетки.

2

Дедо

преди 2 години

Историята ни учи че докато не пykне диктатора решение на проблема няма. За радост няма вечни диктатори и от всички тях само фамилията Кастро показаха мъдрост и се оттеглиха с достойнство. И Вовата и Ким Чен Ун ще са истински късметлии ако не свършат като Чаушеску и Саддам.

1

Анонимен

преди 2 години

А истината е че в южна корея раждаемостта е 8 на 1000 а в лошия север е 15 на 1000 почти двойно при ония без ,,ценности,, и права ??????????????? КАК СТАВА ТОВА И ЗАЩО НИЕ СМЕ ПРИ ТИЯ С ИЗЧЕЗВАЩИТЕ НАЦИИ И ,,ЦЕННОСТИ,, ??????????? Въпрос към БТВ НОВА БНТ и другите американски медии .