307

Идват

преди 2 години

Всички европейци купуват газ с рубли, а България се отказа! Зеленски предаде Украйна на САЩ, а наш Кирчо предада България на САЩ! Това означава , че сме следващите на границата НАТО- Русия! Изводът да си го направим сами! После ще питаме, КОЙ НИ *** В ГАЩИТЕ!

306

Alex

преди 2 години

Точно глупчовци като вас у тоя закърнял сайт знаете дали Путин се готви за ядрена война :)

305

Анонимен

преди 2 години

Путин се готви за дълга война, ----------- той да се готви за Хага, че вече са му приготвили килията!

304

Анонимен

преди 2 години

силите на Владимир Путин остават в безизходица, твърдят от американското разузнаване. ........ а като дойде зимата малкото останали живи opки ще изпукат от студ и войната ще свърши!

303

АМАН от наркомани

преди 2 години

НА снимката нарочно наркотизиран подставен с измама на власт в кремъл 1999..Преизпълнява план на американски наркомани за разруха в Европа вкл в Русия,Украйна,Беларусия и ЕВропейския съюз//Нанесе щети на най руската република в света Украйна за трилиони живи евра ..нанесе щети на народите населяващи Руската федерация за десетки трилиони долари ако не е платен американски диверсант е Страшно опасен..

302

Анонимен

преди 2 години

Време е да го коронясат.

301

Анонимен

преди 2 години

До Чиконяма нужда да бъде прегазвана русия .Една крилата ракета за командни пунктове да тресне главата путина и руснаците сами ще се оправят с останалите рашисти ипериалисти и сталинисти. в Русия има хора хилядократно по-достойни и умни от кагебисткото джудже.

300

да ама не

преди 2 години

Войната е скъпо нещо и се води с пари. Двете топки на руската икономика позволяващи война са нефт и газ .Като им се отрежат тези топки ще клекнат и ще се приберат в събствената си държава.

299

ЬЬЬ

преди 2 години

Глу*па*ци*те като путин и медведев,заплашващи света с ядрено оръжие вече не са дефицитна стока в русия,защото те предпочитат да унищожат света отколкото да паднат от власт във фекалиите на своето безсилие.

298

Така

преди 2 години

Путн е болен....много болен....

297

КРЕПОСТНИТЕ СА ЖАЛКИ

преди 2 години

Колко дълго ще убиват и мародерстват крепостните из.верги няма значение, важното е, че последната дума е на Пентагона, а след него е Хага.

296

Анонимен

преди 2 години

евроджендърите да се нагкасят за плащане в рубли иначе са само евро педаli i такива ще си умрат

295

Анонимен

преди 2 години

журналистите, съветвам ви да не пишете за това котето сте сънували през нощта след като сте се напили в местната кръчма. Вдигнете малко летвата, де!

294

Анонимен

преди 2 години

Погледът му предизвиква душевно и стомашно разтройство

293

Ей

преди 2 години

Гьобелс умира от завист като ви слуша и гледа отгоре!Цялата помия на света изляха върху Путин,защото защити руснаците в Укрия и провали плановете им да дестабилизират сраната му!И това няма да им помогне!

292

к

преди 2 години

Всички руснаци - ВЪН ОТ ЕВРОПА !

291

linx

преди 2 години

До ЧикоАко търсиш изтината за войната чети британския THE SUN !! там ще видиш и прочетеш ууникални неща но те не бива да се четът и гледат от хора със слаби нерви !!

290

linx

преди 2 години

До АнонименЗа по усведомените читатели !! Изгледайте видеата в днещния брой на THE SUN !! Хора ! Косата ми настръхна от погрома над руската армия !! В интернет веднага ще можете да ги видите !! Само не знам с какво оръжие точно борави украинската алмия !! Видях как взривиха руски танк и купола му излетя на 100 метра височина без преувеличение !!

289

Анонимен

преди 2 години

До Чико "истината е че Русия може да бъде прегазена за нула време от всяка съвременна, технологична армия." - Ако това наистина беше истината, Русия отдавна щеше да е прегазена. Научете се да анализирате нещата, а не да приемате за анализ личните си желания. Съвременна технологична армия имаше нужда от няколко месеца, за да се справи със сръбската армия, а какво остава да се справи с руската "за нула време". Дори съвременна технологична армия беше изгонена от Афганистан.

288

ПП-на прав път сте!!

преди 2 години

Марио Драги: Повечето вносители на газ откриха сметки в рубли - това е истинската новина днес. А ние "умните" "преданите на западни интереси" "немислещи са народа си" спряхма плащанията и ни резнаха газа. Е как иначе щяхме да се молим на сащ за в пъти по-скъп газ ?!? малоумието ни е безконечно!