45

Анонимен

преди 2 години

На Киро и трероразряден чиновник може да му сведе задачкте, които има дата изпълнява.. Друг е въпросът, че можеше и по телефона, а не да харчи пари до там.

44

ПроСоТо

преди 2 години

До До ПроСоТо...е не,не се правя на нищо !...Верно че Тръмп го прие,а още по-верно и КОМИЧНО беше че Тиквата налетя да го прегръща,но оня доста категорично го избута...Тиквун тогава беше все още в интереса на Щатите...Докато Киро дори не им е интересен-просто му връчват депешите...М/у другото,посрещането на Тиквун си беше чиста проба шамар..Но,както казах,Мутрьо си беше и си остава въжеиграч..Киро-не..

43

Анонимен

преди 2 години

Тъмо щях да питам поне с чистачката успя ли да се срещне Кирето! :)) Ама щом е успял, значи визитата му не е била съвсем напразна.

42

Пп

преди 2 години

Сега чета в факти обсьждани са купони за горивоДа ви е честита промяната

41

Идеалист

преди 2 години

Не само ние знаем, колко е ниско равнището на Кирчо Остап Бендеров. Те американците винаги си избират такива типове. Преди него по това време там ходеше Цветан Шлифера. Кирчо даже е под неговото ниво. На Цветанов му бяха подарили бутонели за риза от ЦРУ.

40

Анонимен

преди 2 години

Простото Киро днеска имаше планирана среща и с чистачите и чистачките от държавният департамент,срещата премина много ползотворно като и двете страни обвиниха Русия и по-специално Путин за проблемите в двете държави и покачването на цените на материалите за чистене...

39

РУСОФИЛ + ЧЕЧЕНЕЦ

преди 2 години

= ПРОКАЖЕН........... ЦЕЛИО СВЕТ РАЗБРА ЗА..... КИРО = РАДЕВ =НИНОВА = ПУТИН......

38

До ПроСоТо

преди 2 години

Ти май се правиш на ПроСто,кога тиквун беше в Щатско 2019 г. беше приет от Тръмп!Няма как да се отрече,виж за другото си прав!

37

Анонимен

преди 2 години

ЦРУ са надушили Киро и никой не иска да говори с него от високопоставените там.

36

ПроСоТо

преди 2 години

е какво?..Когато Тиквата летя до Фашингтон и го посрещна само некакъв секретар и посланика,беше същото..Помня как Мутрьо се въртеше като въртоглав с надеждата да мерне некое официално лице,обаче не го огря..Така и с Киро:..-ЩАТИТЕ НИ НЯМАТ ЗА НИЩО ДРУГО,освен за територия,в която да разполагат завоевателските си армии!!!..Осъзнайте го,направете нещо !..Да осъзнаем и друго:-НАИСТИНА ли сме такиваБЕЗГРЪБНАЧНИ ?!

35

Анонимен

преди 2 години

Само да погледне човек нашето наведено изпражнение и одма го обзема едно чувство на гордост и възхищение,та чак му се приисква на чиляк да се изплюее в суратя му!!

34

Анонимен

преди 2 години

Блинкен е с ковид, няма как да ходи да се снима. Не е оправдание за Киро, в негово лице хубаво ни показаха за какво ни имат.

33

Анонимен

преди 2 години

Кой нормален ще покани този шут Киро и за какво точно зависи конкретно от него?

32

Анонимен

преди 2 години

Даже Антъни Блинкен не е намерил време да се отбие за една бърза снимка и ръкуване с Просто Киро , премиер на Република България.

31

Анонимен

преди 2 години

Изключително ниското ниво, на което е приет българският премиер, релефно показва отношението на Вашингтон към васална България. В ролята на премиер да бъдеш приет от съветник по енергийните въпроси в Белия дом е даже в известен смисъл унижение. Както и да ти обърнат внимание координатор и подсекретар от американската администрация.

30

Анонимен

преди 2 години

Защо трябваше Кире Тъъпото да ходи до САЩ и да харчи излишни пари,след като Херито Мустафова можеше на местно ниво да му спусне новите *** директиви?

29

Анонимен

преди 2 години

До Силва Абе като се замисли човек,май ще дойде по добре един крадец да ни яха,отколкото един наведен безмозъчен поодлоган-безродник!Времето е най големият съдник за това,кое е по малкото зло!

28

Анонимен

преди 2 години

Кирето дори и господарите му от САЩ го пренебрегнаха открито! :)) Горкият! Сигурно се чувства прелъстен и изоставен! :)) Но така е! Слугите трябва да си знаят мястото!

27

Силва

преди 2 години

А какъв знак е да гласуваш за улични мошеници да те управляват и то 3 пъти?!.

26

Анонимен

преди 2 години

По вероятно е нашите да са отишли да искат нещо, никой не ги е викал в САЩ. Не е трудно да се сети човек, че не им е до нас в момента. Лошо няма, нашите трябва да ходят и да се уговарят я за газ, я за петрол, я за някой самолет втора ръка...все дребни за САЩ неща, до там сме се докарали с тая зависи от Русия. Няма да е зле и да помогнат с Магнитски, бива да отстрелят още десетина мекерета ..щото ние сме гола вода, сами не можем да се оправим с тях.