85

Готин

преди 1 година

Явно, според Калфин е лош знак да работиш с "пчеличките", вместо да обменяш трудни мисли с "изпушил роботизиран търтей" с липсващ интелект. Ивайло! Почваш да си мислиш, че важен е видът а не същността. Простено ти е! Все пак възрастта ти не позволява логично мислене. Времето вече е друго и важно какво носиш в главата си, а не праха по обувките и етикета.

84

До Европа

преди 1 година

Смени си работата! Или си намери втора. Нещо от вкъщи начример. Германците така са съанали богати. А сега, понеже не го правят и ги мързи, обедняват.

83

Европа

преди 1 година

Оновната ми заплата е 841 лв с класовете и извънреьен труд след облагане взимам около 1000лв.от вчера ми намалиха около 55 лв от извънредния труд защото работодателя чуждестранен финансов инвеститор е изчислил, че разходите надвишават приходите за извънредния труд. Хора вече не се издържа.......... Работя и мизерствам като се разплатя с монополистите...... ДОКОГА....

82

Анонимен

преди 1 година

Какво е НАТО? Залог за сигурност? Или нов световен ред? Всички държави ще вкарат преди третата, а после и останалите 3.

81

Анонимен

преди 1 година

Демек да не се подслушват разговорите им. Ами Макрон колко пъти е провел телефонни разговори с Путин преди и след войната. И всички управляващи бяха и сега са наясно с цялата ситуация. Но какво да направят, случилото се случи. Най-лесно и на пръв поглед виновна е Русия. И последните 50 години я изкарват хем глупава, хем никаква, бездарна, с една дума нищо. И сега тази "никаква" държава, която инвестирала във въоръжаването си и отбрана, е най-големият враг на целия свят. Супер удобно.

80

Анонимен

преди 1 година

Да! Лош знак е! Просто прлемиера ни е ниска топка!

79

Работно посещение ?!

преди 1 година

Стига ги наричахте "Работно посещение". Привикан е на отчет и нов инструктаж.

78

Анонимен

преди 1 година

До 99 ми чакал е щото го обича..Сега ситуацията с Нинова енсъщата..Русите викат вие сте враг, а нината вика обичам ви...И тя има част перничанка обича да и набиват главата преди любов...То любов без бойлюбов ли е, а Нинова обича да е от получаващата стана..Такива хора се грижат за бъдещето ни...

77

Анонимен

преди 1 година

Кво вика Калфин, не уважават Киро у Америка..Не е като Бко, Цацата и Гешо нали? Нз как българските *** дават гласнот на такива нещастни хора с още по нещастни души и тези...Аз викам Киро ще се завърне по-мощен от всякога и с гръб четирикрилен гардероб

76

Анонимен

преди 1 година

излагация

75

Решетников

преди 1 година

До Анонимен не станишката ,а радев стоя 3ч. в коридора

74

Анонимен

преди 1 година

А пък станишката като беше премиер Путин го остави да чака 3 часа в коридора

73

Анонимен

преди 1 година

Древния проблем с предателите: никога няма да си сигурен, че няма да предадат и новия си господар. За това никой не вярва на соpoските проамеркански *** !

72

Анонимен

преди 1 година

Американофилите чак сега започват да осъзнават как гледат на тях реално, предателите никой не ги уважава

71

Анонимен

преди 1 година

'' Господарите ви от САЩ ви унижиха '' ............................ е затова пък теб господарите ти от Русия ще те уважат с бомба по къщата ти.

70

Ами той

преди 1 година

Байдън е забравил !

69

Анонимен

преди 1 година

До Христо ХристовСтига си ревал. Нали свалихте ГЕРБ? Би трябвало да си спокоен.

68

Евролиберал

преди 1 година

Самия факт че примйера е допуснат в САЩ е високо равнище. Руските авази не ги пускат в САЩ. Под санкций са.

67

кирчо е

преди 1 година

ку-ку, ку-ку

66

така де

преди 1 година

ама кико не може да бъде във високото равнище ! на никой не му се занимава с хранителни добавки . но пък като се върне ше ни обяснява колко много е постигнал :)