55

йоана

преди 2 години

от теб журналистка не става.потърси си друго амплоа!Мариупол.харковска област,донецка,луганска,кримски полуостров са под руско командване!Разбирам,че това не ви харесва на теб и на американските ти господари,но съжалявам,такъв е живота

54

Анонимен

преди 2 години

Защо руските военни са пристрастени към перални машини?

53

Анонимен

преди 2 години

Донбас бавно но сигурно пада. Но за Одеса няма да е никак лесно. Украинците ще имат много повече западно оръжие от сега.

52

Анонимен

преди 2 години

скоро и одеса ще бъде руска земя

51

Още ли

преди 2 години

Когато този човек пращаше ракети едвам преживях две тежки катастрофи. Не можех да приема че ме смятат толкова лош. Винаги за него.

50

Анонимен

преди 2 години

Руският хаганат иска откуп перални и печки за спиране на войната.

49

Анонимен

преди 2 години

Русия няма ракети нали свършиха тези вече са украински

48

ПроСоТо

преди 2 години

обаче сега хвърлих едно око ..всъщност,"половин" око на статията..Много ми хареса това:-"В Москва по време на ежегодния парад в понеделник - с обичайните балистични ракети и танкове, които се движат по калдъръма.."..."ПО КАЛДЪРЪМА"..?!?!?!?!...Автора на тоя бисер има ли понятие какво е "калдаръм" ?...А вие?

47

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /54/ :-НИЩО НЕ ТВЪРДЯ!!!!!...Просто попитах кой и как е установил,че ракетата е руска и най-вече,че е изстреляна от руснаците?...Това е !...Никого не обвинявам,никого не защитавам!...Кашата там е голяма и всеки може да твърди каквото му скимне...За това вече много рядко хвърлям по едно око на "събитията" там..

46

Защо

преди 2 години

триете бе руски т,р,о,л,е,и??? Не искате да чуете истината ли?Променяте мненията на българите, съобразно вашите бълвочи?

45

Анонимен

преди 2 години

ПроСоТо знаем, че повтаряте, че Украйна се самобомбандира, сами са си изравнили Мариупол със земята и т.н. Ти наистина ли вярваш в такива "твърдения"? и да не е смешно.

44

ма мола ви се...

преди 2 години

До Анонименнапълно ви разбирам...Като чета Шогун...книга за нравите на самураите най-просто казаво...те,когато ги задължават да правят нещо против честта им казват на задължаващия ги....съжалявам...не мога да живея с този срам...и се самоубиват пред него. Тъй като ти толкова съжаляваш, би ли постъпил като истински самурай? Или са просто нещо като нищо?

43

Путин Владимиров

преди 2 години

Ние сме хуманисти,разрушенията,жертвите на невинни хора само част от моя план за по добро бъдеще на Украйна.Ние не сме фашисти ние убиваме тези хора в полза на човечеството.

42

ПроСоТо

преди 2 години

ейииии!...Ама то дори не е и смешно вече!...Ракета се взривила,добре...всъщност ЛОШО,много лошо,но КАК "разбраха" че е руска бре?!...Некой от шматароците има ли представа какво остава от взривила се ракета,достатъчно СПЕЦИАЛИСТИТЕ да я определят ?

41

Анонимен

преди 2 години

Защо никой не се подписва под такива статии?

40

Анонимен

преди 2 години

Анонимните пак написаха статия! Е тия надминаха далече, далече,пропагандата по бай Тошово време! Свобода на словото в една посока!

39

Анонимен

преди 2 години

Завоеванията на Москва били бавни и тя нямало какво да покаже освен една ивица територия на юг и незначителни успехи на изток. Това е лъжа. Тази ивица територии на юг представлява цялата Херсонска област и 90% от територията на Запорожска област, а незначителни успехи на изток са 2/3 от територията на Донецка област, половината от Харковска област и най-важното - днес МО на РФ съобщи, че цялата територия на Луганска област е под контрола на ЛНР и ВС на РФ.

38

до 44

преди 2 години

не е руснак, али акспрес копие е

37

Одеса

преди 2 години

*** обстрелва Одесса, както Хитлер не я е обстрелвал.

36

Анонимен

преди 2 години

Много високоточни оръжия тия руските, думкат само военни цели, къщите на хорицата, молове, театри с деца, училища, болници, блокове. Че видиш ли би могло да има азовец вътре и така профилактично, за всеки случай.