77

Morski

преди 2 години

До 93-Едно гоУемо ТЦ! Има и в руският език думата "РАШИСТ" и те се гордеят с това, въпреки че след 24.02 за целия цивилизован свят е синоним на НАЦИСТ!

76

Анонимен

преди 2 години

Проруските парти в БГ работят за руския парламент а Радев се държи като губернатор на руска губерния добре дошли в реалността ама къде е България

75

До 91

преди 2 години

Още ли не си вдянал, че дума "рашист" в българския език НЯМА. После що се излагали трроловете..

74

Анонимен

преди 2 години

Това не е агресия, а ответна реакция.

73

Анонимен

преди 2 години

Радев Нинова ( БСП) и Копейкин(Възраждане ) ако не се спрат ще бъдат мерени с яйца на жълтите павета за назидание после ще останат в историята като национални рашисти предатели на България лично аз ще го разказвам на децата и внуците си как по време на война в Украйна кой предава държавата ни А за БСП те са си дежурните по предателство не знам защо не се забранят със закон проруските парти в България

72

Morski

преди 2 години

Радю Каунов, чак сега ли бре? Нали беше "специална военна операция "? И твоя Янев го твърдеше упорито! Нещо усещаш май wind of change! Апропо какво стана с Крим, още ли "Крим е руски"? Радю, като ветропоказател си, но и това няма да ти помогне да отидеш в "кереча"!

71

Black Sea

преди 2 години

Радев, единния отговор на НАТО и ЕС е подпомагане Украйна и с оръжие. Ти какво се пулиш като смачкан домат на международно шосе?

70

Анонимен

преди 2 години

осъждаме, но увъртаме за военната помощ повече и от Унгария

69

Анонимен

преди 2 години

В Прага на всяка сграда има украински знамена, не само на институциите им. Явно Рундьо като ги е видял го е дострашало и няма какво друго да каже.

68

Хамелеони

преди 2 години

Колкото БСП станаха "проевропейска" партия, токова и тоя "осъжда". Учудвам се, че толкова много хора се хващат на най-стария трик в репертоара на комунистите - да хамелеонстват и да се правят на "демократи", докато не дойде време за действия, и тогава им лъсват петолъчките.

67

Анонимен

преди 2 години

Те така се проправя пътя към втори мандат - лево десно лево десно , а вие тука си пишете ...

66

Анонимен

преди 2 години

Шпионира за Путин.Дано се осетят на време.

65

Анонимен

преди 2 години

Радев няма как санкците към Русия да не засегнат всички Европейски държави но ти не си осъзнал че не може вълка да е сит а агнето цяло смисъла в санкците да се спре Мордор не само с оръжие но и с денги защото както Хитлер него спряха така и Мордор на дългата маса само приемаше гости да си чеша егото а мира стана мираж Радев всички ще платим войната на Мордор но въпроса е да я спрем Ти го разбираш но не искаш да си го признаеш да се поклоним на Мордор

64

Анонимен

преди 2 години

Шпионина на Путин обикаля Европа за да разузнава.Как ли не се осещат? Довечера ще докладва на Путин.За бога не му издавайте истинските намерения.

63

Колю

преди 2 години

Голяма шизофрения по темата Украйна, ем тъй ама ако може и така, ама съм против ама съм за:)) Света в момента е чернобял, не можеш да се скриеш в сивотата.

62

Анонимен

преди 2 години

Като за втори и последен мандат вече му е все едно какви ги говори, но едно е ясно - Радев, ти си ПРЕДАТЕЛ. Всяка дума против братушките е пирон в ковчега ти. Запомни го!

61

Анонимен

преди 2 години

Говори се че путин има тумор вероятно на мозъка и вероятно няколко! Това обяснява много неща! Светът е жертва на един или няколко тумора! Нямат ли там добър хирург да спаси света?

60

Анонимен

преди 2 години

В прага с какво се забавлява Радев - самолет, влак, самосвал или ходи на увесилителния парк - само екскурзии си праи всяка седмица

59

Объркан

преди 2 години

На този работата му е да обуе два зелени чорапа и все ги обърква кой ляв, кой десен..

58

Анонимен

преди 2 години

не напразно му викат - Зеления чорап - като се разсмърди Чорапа и го обръщаш от другата страна - така е и Раде Зеления Чорап