157

Коко

преди 1 година

Винаги ще има български предатели които си дават г***за за руския интерес.Затова ще ни мачкат винаги.

156

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм за инвазията на Русия в Украйна просто защото знам поне малко от истината !

155

Анонимен

преди 1 година

Чудя се къде ще му е следващата екскурзия на чорапа. Деси ще реши

154

Спеца

преди 1 година

Тия хора обсъждат , но не разбират ситуацията , а тя е като вица за Нане и Вуте на самотния остров!Докато Нане разправя как се влюбва все по-вече във Вуте и иска неистово да го опъне и един ден се оплаква че Вуте го е изпреварил!Та САЩ подготвяха Украйна да очисти от руснаци изсточна Украйна , накрая като струпаха 100000 армия Путин ги удари яко!

153

анонимен

преди 1 година

Как така бе,Руменчо?Кога си искрен-когато казваш,че Крим е руски или когато халюцинираш,че Русия ще ни нападне,ако дадем оръжия на Украйна,или сега твърдейки,че всъщност Русия е агресорът.Ти някак си се определи,нима как да е вярно и едното и другото.Нали знаеш,че когато с един г*ъ*з искаш да седнеш на два стола,почти винаги падаш.

152

Анонимен

преди 1 година

Княз Светослав I, монархът на Киевска Рус, е съюзник на Византия срещу България и спомага за ликвидирането на Първото българско царство. Сега украинците ни се изплащат за стореното, като спомагат за дерусификацията на родината ни. Когато московия бъде натикана в блатото, откъдето е изпълзяла, освен че ще е за много години, ще е и много нищожна и копейките ще секнат за нашите ***, които винаги пречупват българския национален интерес през руския. Чо_рапът ще осиротее завалийката.

151

така така

преди 1 година

До hasmokarточно в десетката.

150

Гиб Мелсън

преди 1 година

Не им върви със здравето на чешките президенти. Преди време Вацлав Хавел който се мазнеше на американците го спукаха от операции на дебелото черво докато накрая не издъхна. Сега и Земан не е добре. А нашите политици са си много добре дори мачлета ритат и правят коремни на лоста. Но пък народа ни е зле, а чешкия народ в пъти по добре. Болнави политици, здрав народ. Здрави политици, болнав и мизерстващ народ.

149

hasmokar

преди 1 година

два инвалида , опитващи да седят на два стола, налапват политствола.

148

Анонимен

преди 1 година

'' 7% готови да бранят България при нападение '' ............................. това не ме учудва ... комунизма доведе до тотален РАЗПАД на обществото ... българска нация няма! Има не свързани по никакъв начин ... турбо-чалга селяни, които симпатизират на всичко гнусно и мерзко, включая Путин разбира се ... ако има някакви нормални българи, те не са в България.

147

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Нашиьо Президентин се усети най-накрая, че е заложил на сакат кон в елитно състезание. Съветниците му също треперят. Те знаят много добре какво може да ги догони и най-важното КОЙ кара влака в момента. За руски тройки и четворки вече е късно да упоменаваме. Скоро финансовото фиаско на Рассия ще гръмне като водеща новина във всички световни издания, *** ще го застрелят и Рассия ще се опита да се съвземе, но е късно либе за китка. Прошка срещу Русия НЯМА да има до дупка.

146

Анонимен

преди 1 година

Осъжда агресията той народа на следващите избори ще ти види сметката и на теб

145

Заратустра

преди 1 година

До Анонимен - Ако става дума за *** нацисти в България, то те сами ще изчезнат до края на годината по почина на изчезването на майката кърмилница.

144

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Клипа 1:29:30 --- Съжалявам, че Стефан Продев, един невероятно добър журналист, макар и социалист, не е между нас. Той имаше точно мнение за подобни новоизлюпени БеСеПе журналисти, като заралията.

143

Сата НАТО

преди 1 година

Рашистката пета колона бавно минава в режим на хибернация, вчера Путин обяви край на операцията. Иска да се измъкне точно преди задействането на ленд-лийза. На българските агенти е наредено да надянат отново натовският камуфлаж и да провалят Задунайската губерния до следващата офанзива.

142

Анонимен

преди 1 година

Фашистите вън от България

141

Ty vole

преди 1 година

Почти никой в Чехия не подкрепя агресора ruSSia. На много обществени сгради, по трамваите, по улиците се явят или са изрисувани Украински знамена. Чехия помага с оръжие. И знаете ли защо? Защото мразят руснаците и никога няма да забравят Пражката пролет. И да, Чехия не е във война с пРосия, въпреки че оказва военна помощ на нападната суверенна държава Украйна.За протокола Земан е доста про-руски настроен, но не говори глупости за неутралитет като Радев.

140

hahahahaha

преди 1 година

сети се, като видя, че джуджето потъва

139

Анонимен

преди 1 година

Фигурантът има информация за преврата в Кремъл,затова обърна палачинката.

138

Анонимен

преди 1 година

Защо трябваше да минат почти 3 месеца за да се преобърне езика на Радев и да нарече агресора Русия агресор? Изглежда че най-накрая и русофила Радев е стоплил, че Русия ще загуби войната и му дойде кураж да каже нещо срещу Русия.