11

Re: до омчо

преди 1 година

Благодаря за комплимента! -))) Наистина!Усмихвайте се! Не бъдете толкова сериозен/а. Излезте от рамките на Матрицата! Омчо звездоброеца. (астрофизик) -)))))

10

Анонимен

преди 1 година

Няма как да имаш мотивация да останеш в задунайски нужник пълен с 2,5 държавни хрантутници комуниста които дефекират навсякъде и на всяко ниво от улиците до последното нещо и съсишват всичко. Трябва да си мазохист да виждаш в какво са преврнали държавата и да стоиш

9

Още една причина

преди 1 година

Свършила е бирата.

8

Анонимен

преди 1 година

Скъпи ми неСмехурковци! N-5 и N-7! Вие сте Сиви и Студени Аналитично мислещи Реалисти, без Чуство за Хумор и спонтанен Оптимизъм! Алгоритмите, които сте попили от съмнителни източници едва ли ще ви направят щастливи и открити хора, заобиколени от позитивизъм! Що е Мотивация??? Надежда, Вяра и Любов! Именно това ви липсва в ежедневието и в общуването с обкръжаващите ви хора! Върнете си чувството на хумор и доброта! Ваш - омчо! -))))

7

Шефа ми

преди 1 година

управлява през моята глава (глорихънтър) и аз приключих...

6

да анонимен

преди 1 година

""""това важи за хора, които имат цел в живота си, а не безцелни вечни аутсайдери."""" ---- Бравус!!! Не тъ знам..., кака ли си, бате ли си, мъ ся кът отидъ у кръчматъ шъ съ кача на масата и шъ повторя дума по думъ квоту си написал/а и на Кметъ шъ му го кажа, че и той нещу силну Демотивиран! Шъ мъ бият!!!! Знам!!! Мъ ти ми го Мотивиръ! - ))))

5

Анонимен

преди 1 година

Когато човек се чувства демотивиран, време е да погледне на друга посока, да разшири познанията си, да намери нови възможности, ако причината е работата. Разбира се, това важи за хора, които имат цел в живота си, а не безцелни вечни аутсайдери.

4

омчо

преди 1 година

Работа нема, децата гладни, жената страшна..., кът фани тиганя и не гледа де удря... Че и ракийката сФърши... Ха, кажи къде гъ дават таз Мотивация *** како!!!

3

Чичо

преди 1 година

Ами...не са ми го туряли от 2 месеца. Входа ми почна да се покрива с паяджини. Е, при това положение как да се чувствам мотивиран?!

2

Анонимен

преди 1 година

Напишете статия как да се мотивираме, а не защо сме се чувствали ДЕмотивирани.

1

Анонимен

преди 1 година

пари ми дай, акьл не ми давай