70

аман

преди 2 години

аман от разбирачи . Балканите , по-точно ?

69

Fuckrssa

преди 2 години

Китайците да не са и диоти. Напускат и те затъващия кораб /в блатата на Сибир/.Джуджето й разказа играта на русия. Не че някога е била нещо, ама сега е съвсем изпаднала. А Европейците трябва да сме заедно - явно това най-много бърка в здравето на шуткин.

68

Ан.

преди 2 години

Кръстев едвам завърши училище и от страх да не влезе в казармата влезна в Семинарията. Абсолютен буфосинхронист. Да им имам журналистите. Но за сега добре се пласира! Той е пример за всички, които не им се учи, че все пак имат голям шанс да са видни журналисти :)

67

Яяяя

преди 2 години

Г-н Експерт! Въпреки цензурата, ние гледахме парада на 9 май и как ветераните посрещнаха Путин когато се ръкува с тях.

66

L.

преди 2 години

Нито Кръстев, нито Петришки са ми познати като имена. Забелязвам какво огромно количество експерти се нарои по on-air и подобни телевизии. Най са ми смешни младоци, пуснали си рехави бради и коментират например война, като пушка не са хващали през живота си. За казарма даже не говоря.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Пишеш:"Европа открай време се е отнасяла с Русия, като с държава втора ръка" Ами, расия не е втора ръка, тя е трета-пета и т.н. ръка държава. Притежава по-голяма част от природните русурси, а руснаците живеят като скотове. Бълва само оръжия и заплахи, не може да произведе нещо полезно и красиво.... От създаването си расия е агресор: напада, завладява и унищожава земите и подлага на геноцид хората от съседните и държа... и все хленчи, че някой я заплашва.

64

Анонимен

преди 2 години

Голем експерт....големо нещо

63

IQ 3.14

преди 2 години

какво прави един човек с журфак "международен наблюдател"? тоя "експерт" наблюдава международно, такале? читалищна работа, фейкове и дезинформация

62

Komentar

преди 2 години

Сегашното НАТО бъркани яйца може само да направи на Федерация Русия. Образовани ама не са стреляли по тях откъде памперси нямам идея.

61

Komentar

преди 2 години

Следващата измислена държава е Полша сега е момента да я въоръжите до зъби атомни водородни арабски обстановки от Русия, самолети един много голям парад дори американски ескадрили поне 100 да видят какво е парад. Федерация Русия няма да спре да освобождава. Украйна изпуснахте не изпускайте Полша абдали.

60

That's explain

преди 2 години

"Европа преоценява своята политика и преосмисля евроинтеграцията на постсъветското пространство"

59

Анонимен

преди 2 години

ЕС не е свободна и народна, а обединение в полза само на англо сакси богаташите за да може да имат колонии без война и да краднат от малките държави. Това са евро океански цености.

58

Анонимен

преди 2 години

"Европейският съюз е основан на свободната воля" -- каква свободна воля? лайнapю заври си муцунката в копанята...

57

Анонимен

преди 2 години

Поредният платен лаик с прякор "експерт". Авторитетен е - тлъст и с очила....

56

Анонимен

преди 2 години

Точно тези региони сме най-продажните и загубени хора в света. Не случайно си заслужаваме съдбата.

55

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва веднъж и завинаги да обърне гръб на Европа. Европа открай време се е отнасяла с Русия, като с държава втора ръка.

54

Анонимен

преди 2 години

До 76. Опака! Един вече се разпозна в по-долното описание, че се и вдигна да защитава себеподобните си. Пък аз нито лук ям, нито знам какъв е тоя автобус 111. Да кажат тези от соц гетата, с "правилния" произход, дето Тато ги докара в софийските панелки.

53

Хюго Бос

преди 2 години

Нещо не разбирам логиката на националните предатели, които вадят от девет кладенеца вода, за да ни убедят да си вдигнем ветото. Каква гореща точка като почти всички са член на НАТО А за Босна- не разбирам защо насила някой трябва да бъде заставят да живее с натрапници ***?

52

Minko

преди 2 години

Става страшно. Цените ,войните , и какво ли още не. Света ще се раздели. Едните за САЩ другите за Русия. Няма средно положение. Искаме неутралитет ? Как ще стане :D Помня си 2000-та година. Не беше такава помия...

51

Анонимен

преди 2 години

Чеченците са прабългари,колкото и да не ви се вярва.