195

Х

преди 2 години

Скоро народа спи, само ей такива ще се управляват и приемат без да питат когото и ДС било за каквото и да било

194

Анонимен

преди 2 години

ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, КЪДЕ ВИ Е ПРОЗРАЧНОСТТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА. ПРОЗРАЧНОСТ ОЗНАЧАВА ПРЕДВИДИМОСТ И ПРОГНОЗИРУЕМОСТ, А СПРАДЛИВОСТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ КАТО СЛУГИ НА НАРОДА СТЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ ВСЛУШВАТЕ В ГЛАСА НА НАРОДА, НЕЩО КОЕТО ДРЕВНИТЕ ЕЛИНИ СА НАРИЧАЛИ ДЕМОКРАЦИЯ. ПРЕДИ ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕВРОТО Е НЕОБХОДИМО ДА ПОВИШИТЕ СТАНДАРТА НА ЖИВОТА НА ХОРАТА В НАШАТА БЕДНА БЪЛГАРИЯ (ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ,ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ,БРУТЕН ПРОДУКТ,ДОХОДИ,...) И ТОГАВА ДА ПРОВЕДЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОЗОНАТА.

193

Питам

преди 2 години

До тогава ще свърши ли войната ?

192

gg

преди 2 години

НАЦИОНАЛЕН РЕФЕНДУМ!!!!НЯМА ТРЕЗВОМИСЛЕЩ, КОЙТО ЖИВЕЕ ТУК И ДА ИСКА ЕВРО!!! ;)

191

До 222

преди 2 години

Кой работодател плаща в евро? Със сигурност не работиш, а цъкаш цял ден на компютъра! В кое предприятие ще ти направят договор в евро? Бях в Германия когато смениха марката с евро! Не беше изобщо 2 марки за евро! Всичко се закръгли но на горе само заплатата надолу!

190

От Вселената

преди 2 години

До Всички Български Банкери!... Едно от най-леснодостъпните места, където ЛБ живее в естествени условия, е мястото, където левият женски крак преминава в десен. След като получи тази ценна информация сега лесно можеш да спретнеш още една правдоподобна хипотеза за откриването на технологията на Българското Кисело Мляко и продавано на световните пазари само със Златни Български Монети!

189

От Вселената

преди 2 години

Преди много години един приятел - готвач разправяше: "Ако пържолите не се продадат, се правят шишчета, Ако шишчетата не се продадат, се мелят на кебапчета и кюфтета. Ако кебапчетата и кюфтетата не се продадат, се прави супа топчета.." Но и каква е ситуацията сега с парата, с Българския Лев? На супа топчета ли ще го правите?

188

анонимен

преди 2 години

АЗ ПЪК ГО НЕЩЕМ ЕВРАКА.

187

От Вселената

преди 2 години

До 224 Българският Златен Лев.... Браво, Браво, Браво ...Душата Българска е Златна с Гердан - Златни Пендари висящ на гърдите на Гергана Пиле Шарено... Ех... спомняте ли си от хиляди години как нашите моми пееха и танцуваха в горите телилейски... и Пендарите - Банката на Българина трепереше на шията на Българската Девойка, Девойка със Амазонска Прашка и Сребърни Очи опипваше своя Левент - Юнак... а сега Ко... де погледнеш ужким мъж, с изкъртен, умопомръчен от телефона ***...

186

Анонимен

преди 2 години

Късно! До тогава тая валута наречена "ЕВРО" няма да съществува или ще е в дълбока криза

185

От Вселената

преди 2 години

Дядо Вазов се обърнал от гроба към Гангстерите - Бангстерите със следните дуни: Тирани, всие се морите! Не гаси туй що не гасне! Лучата що я днес гасите, тя на вулкан ще порасне! Тук всичко мре, изтлява, гние и тез, що бдят, и тез що падат, престолини, банкерщини и вие и червите що вас изядат. Едната светлина е вечна-една във хаоса грамадни! Със нея тоя свят се начна, Със нея няма да пропадне! И ако Слънцето изчезне от тия небеса приветни то някой в ада ще да влезе, главня да вземе да ни Светне!

184

Онзи

преди 2 години

Заплатата от 1000 лв., ще стане 500 евро.Стоките в магаизна и услугите обаче от 2 лв. ще си останат 2 евро.Еврото го искат само богатите, за да станат по-богати. Никой, ама никой не го интересува бедният българин как ще се оправи.

183

Клошар

преди 2 години

КЪДЕ Е КЕЛЕПИРА....ДА ПРЕМИНЕМ КЪМ РУБЛИ ИЛИ ЮАНИ!!!

182

Българският

преди 2 години

златен лев ! Отричате се от него ,отричате се от всичко що е българско ,отрекохте се от България ! Позор!

181

Анти Тяло

преди 2 години

Вземаш 1000 лв сега после 500 евро.. Няма как работодателя изведнъж да ти плаща 1000 евро, защото назад той не е изкарвал двойна печалба до този момент. Съдейки по Гърция ще има поне 3-4 години криза само от вкарване на еврото!!!!

180

Анонимен

преди 2 години

Всеки мислещ човек отдавна смени трудовия си договор и възнаграждението в евро. Аз съм така от 2 години, както и доста приятели. Мислете. Относно цените- стига истерии. Това, което сега е било 2лв., ще бъде 1 евро. Няма нужда от разни празни приказки.

179

От Вселената

преди 2 години

До 220 Кънчо.... Да РЕФЕРЕНДУМ но без намеса на РУСОФИЛИТЕ... Именно Русофилите - Комун тарикатите станаха БОГАТИТЕ... Кънчо спомняш ли си Дойдоа след 1944г Изкорениха Земята на Българина. Сътвориха ТеКеЗеСета, След 1989 именно тези КомунКатъри станаха ужким КАПИТАЛИСТИ. Тези КОМУНКАТЪРИ нямат нищо общо с Творците, Умовете които Творят за да има така наречения КАПИТАЛ!... Не оскаржай ЗАПАДА... Той не ти е Виновен...

178

Барба Ганьо

преди 2 години

НЕ ВИ ИСКАМЕ ПРОДЪНЕНОТО ЕВРО !!!! ИСКАМЕ СИ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ .......Тези неща се решават чрез допитване до народа / референдум / а не от шепа родоотсъпни ****раси !!!!

177

Кънчо

преди 2 години

Аз пък искам референдум "за" и "против". Нека народа реши, а не разни изтривалки на запада..

176

От Вселената

преди 2 години

До 218 Банков Служител... А защо ШВАЙЦАРИЯ - АРИЯ, УНГАРИЯ - АРИЯ не приемат Еврото?... Понеже си спомнят, че са АРИАНИ... Ти Банков Служител Бандит, Гангстер вместо да направиш на Балканите Нова Швайцария и да Залееш със Светлина Българският Лев.... си тръгнал да унищожаваш нас Българите - Боговете - Арийци с някакви Еврейски Хартийки?