111

ай сиктер

преди 2 години

Нашите политици са -Всичката Мара втасала единствено еврото и е кусура.

110

Анонимен

преди 2 години

Точно така ни казаха преди да влезем в ЕС и какво се оказа? Сега повтарят същата лъжа ;) Предният път затворихме си АЕЦ-а, и унищожихме си Армията..

109

Анонимен

преди 2 години

Образно казано, влизането в еврозоната е като да станеш член на боксов клуб... Само че в него няма категории... Т.е. лека категория може да се бие с боксьори тежка категория и така... Ще ви сцепат хора! И децата ви и техните деца! Паднете ли в капана, няма излизане! Дано не сте ***!!!! Поздрави от Англия!

108

Анонимен

преди 2 години

eцб щяла била да ни контролирала йраденето. А кой ще контролира ецб? Тя директно ще облагизелства дсмо свои любимци тук и там.

107

Хахахаха

преди 2 години

ЕС са наясно, че не изпълняваме никакви критерии за приемане на еврото, но ще ни оставят да се набутаме,защото ще ни отмъкнат целия валутен резерв. След присъединяване сме длъжни да го изпратим в ецб. Но голямо напира е за това евро, явно някой чака келепир от цялата схема. другите държави,които не го приемат,а са членове на ЕС от години явно не са по пр.о.стинот нас. Явно им защо да не го правят и ни се смеят на бърЗането.

106

Анонимен

преди 2 години

НИЩО добро не ви чака, ако го направите! Това ще е края наистина! Все едно ви слагат маска и минавате на изкуствено подаване на кислород! Отвън! Ще правите каквото ви кажат! Отвън! Няма излизане от ЕС и еврозоната дори и да искате! Ставате солидарни с всички дългове на останалите! Ще ви напраскат всичко в евро и за една нощ ще обеднеете двойно (плюс до където са ви докарали междувременно)! Пиша ви от чужбина. Борете се против еврото!!!

105

profetey

преди 2 години

Референдум за еврото.

104

Анонимен

преди 2 години

НА КОНФЕРЕНЦИЯ СЛЕД ВСВ, СЕ СЪБИРАТ ДЪРЖАВИТЕ И САЩ НАЛАГАТ СВОЯТА ВАЛУТА, ПРОВЕРЕТЕ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ , ЧЕ ДЪРЖАВИТЕ СА ОБВЪРЗАНИ И ЕВРОТО СЪЩО, ЕДИНСТВЕНО СТАЛИН ОТКАЗВА ДА ПОДПИШЕ НА ТАЗИ КОНФЕРЕНЦИЯ УСЛОВИЯТА ЗА СВЕТОВНА ВАЛУТА.

103

Наблюдател

преди 2 години

Господа управляващи които и да сте вие, еврото в България ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЕТО С РЕФЕРЕНДУМ. Започнете да питате избирателите си какво да правите, защото очевидно не знаете.Престанете да изпълнявате нарежданията от американското посолство. За САЩ България не е нищо повече от ГЕОГРАФСКА ТЕРИТОРИЯ. Ако имате поне малко мозък в главите си послушайте народа си, а и без това сте длъжни да го правите.

102

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Всеки ниско кфалифициран счетоводител драпа да се замени лева с евро. Но всеки истински икономист просто не вижда абсолютно никакъв смисъл в това при положение че левът е вързан с еврото в постоянен курс!

101

Анонимен

преди 2 години

В еврозоната само след РЕФЕРЕНДУМ !!!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Еврото е само механизъм. ЕС е обречен независино от валутната политика. ЕС е извратен съюз, природата не търпи извратеното. Европа днес не съществува, има пост-Европа - едно извращение което няма нищо общо с европейската култура през вековете.

99

Анонимен

преди 2 години

Непрекъснато живеем в някакъв преход - към демокрация, към евро, към .... нечии други интереси, диктувани от чужди и от свои (добре платени). Има ли някой политик който знае накъде вървим - защо не се говори как ще решим демографския въпрос, ще ни има ли като държава след 5-10 години с темповете, с които се обезличаваме, защо все трябва да правим измислени реформи? Хайде събудете се вече, стига с това зомбиране.

98

Анонимен

преди 2 години

Руснцаците защо не искат евро и долари, ами искат рубли? ЕС им плаща по 1 милард долара всеки ден за газ и нефт, но те искат да им се плаща с евтини рубли.

97

До Анонимен 89

преди 2 години

Рублата е върза на с тикви, не злато. Кои са тиквите, сещай се! Все още с нищо не е вързана, най-вероятно така и ще си остане!

96

Анонимен

преди 2 години

Шин Фейн спечели в Ирландия.

95

До Анонимен 97

преди 2 години

От ЕС ли те натискат да приемеш еврото, ***...

94

Анонимен

преди 2 години

ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО АНГЛИЯ НЕ ПОЖЕЛА ДА ПРИЕМЕ ЕВРОТО? ВСЪЩНОСТ, ИСТОРИЧЕСКИ, АНГЛИЯ Е ПЪРВАТА ДЪРЖАВА, ИЗПОЛЗВАЛА ПАРИТЕ И АНГЛИЙСКАТА ЛИРА КАТО ОРЪЖИЕ И СА НАЯСНО С ПОСЛЕДИЦИТЕ, САЩ В МИНАЛОТО СА ВОДИЛИ ГОЛЯМА БОРБА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ОБВЪРЗВАНЕТО СИ И ЗАДЪЛЖАВАНЕТО КЪМ АНГЛИЙСКАТА ЛИРА И СЕ ОСВОБОЖДАВАТ, НО В КРАЯ НА ВСВ , АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКЕРИ, КОПИРАТ АНГЛИЧАНИТЕ И ПОСТЪПВАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН , ОБВЪРЗВАЙКИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ С ДОЛАРА И ЗАВРЪЗВАЙКИ ГО, А ЕВРОТО Е ПОДВАЛУТА НА ДОЛАРА И Е ВЪРЗА

93

Анонимен

преди 2 години

Еврото да се приеме само за софийска област пробно :)

92

до 98

преди 2 години

няма да може да се краде ли? а заплатата на ленчето от 13000 не е ли чиста кражба? ади стига - не сме израстнали от последния дъжд!