51

София

преди 2 години

Каква сигурност ще ни донесе еврозоната с толкова компрометиран европейски парламент, който от ден на ден все повече и повече пада в очите на европейските данъкоплатци? Очевидно е, че мнозина от европейците не са съгласни с водените политики, взаимоотношения и нищо правене на фона на всички неразбории, които се случват към днешна дата.

50

SS

преди 2 години

Никаква сигурност няма да ни донесе еврото ! Освен по голяма бедност ! Отново ни лъжат !

49

Анонимен

преди 2 години

Рублата е по евтина и безценна от ***. Тя се ползва само в държавата -*** -Русия ...

48

Анонимен

преди 2 години

ЕС като се разпадне ще се молим като просяци на Русия или на Турция да ни вземат в някакъв съюз. А те ще ни налагат тежки условия. Сега е моменат да излезем от ЕС и НАТО, да изгоним американците от България и да обявим неутралитет. Тогава ще имаме силни позиции на преговорите за Евразийския съюз.

47

svetlina

преди 2 години

В свят на лъжа, корупция и войни, няма сигурност и гаранции.

46

ФАКТ

преди 2 години

ХОРА ИЗЛИЗАЙТЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ ТОЗЕ СМЯНА НА ВАЛУТАТА НИ! Ако приемат еврото нашите *** ще съжаляваме всички адски много!!! Попитайте , поинтересувайте се какво се е случило с народите на страните в които е прието и ще разберете ,че отговора е винаги в негативна посока! Пазете ЛЕВА това си е нашата валута, не позволявайте да ви отнемат и малкото останало българско тези дупедавци! Съсипаха я тази държава и спиране нямат!!! Не им го позволявайте!

45

Анонимен

преди 2 години

Рублата укрепва, доларът и еврото отслабват. Еврото се обезценяват по-бързо от долара, това означава, че капиталите изтичат от Европа в САЩ.

44

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ и Нинова ги вика ПУТИН в Москва !!! Ще ги праща да се бият в Украйна !!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Гладен русофил рубли сънува.

42

Анонимен

преди 2 години

Западът и без това беше рухнал икономически, западния икономически модел се разрушава, спецоперацията ускори процеса но не е причината. Те се надяваха да направят блицкиг - в края на отоплителния сезаон ударно санкции и в същото време Украйна да започне военна операция и нападение в Донбас, САЩ бяха готови със закон за lend lease, удар от всички страни по Русия. Съсипват Русия после пак ще си купуват газ и нефт за стотинки и всичко ще е като преди. Но не се получи.

41

Анонимен

преди 2 години

еврото, долара и рублата се карат и спорят и в туй време, ей така между другото ще се наложи китайския юан - ненапразно евреите обръщат евро, долари и рубли в китейски пари за резерва си

40

Анонимен

преди 2 години

Компанията Volkswagen изпитва недостиг на автомобили за пазарите в Европа и САЩ, съобщи Ройтерс. Всички запаси са изчерпани, като производството и доставките на нови автомобили са затруднени. Поради тази причина някои заводи са спрели работа.

39

.

преди 2 години

По-добре на Рубли! Рублата е обезпечена със злато, Еврото с въздух!

38

Анонимен

преди 2 години

Рублата ще унищожи доларa като световна резервна валута.

37

Анонимен

преди 2 години

До дНе сме ама какво до ти обяснявам като пак няма да разбереш какво значи еврозоната!

36

Анонимен

преди 2 години

Трябва да питаме младите хора кво искат, евро или рубли. Резултата е ясен разбира се, но не схващам защо дъртаците русофили с всячески сили искат да провалят бъдещето на следващите поколения и своите собствени деца и внуци. Не схващам, това русофила е тъпу тъпу та вдлъбнато.

35

Русия губи

преди 2 години

Украйна печели. Украинските войски са в подстъпите на Москва и до дни, даже до часове ще влязат и престъпникът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

34

Анонимен

преди 2 години

С разгрома на Русия от украинските войски ,България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО !!!! Еврото ще направи страната ни богата и просперища държава .!!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че ще приемем еврото. Но ще стане по-бавно щото тука и народа и правителството и парламента и какво ли още не е фрашкано с дърти русофили, които нищо не разбират, но пък здраво са се вкопчили в матушка си Рашка и нейната рубла. Не, другари, рубли не щем! Искаме евро и това е!

32

Българин

преди 2 години

Ние българите живеем добре в ЕС и НАТО. Направихме правилния избор че се присъединихме към клуба на богатите и сега живеем стабилно и богато като западняци, а не като руснаци.