43

Анонимен

преди 1 година

Скоро един чичко обясняваше в ФБ,че русия никога НЕ е обявявала война на България. Хахахахха просто хората през комунизма са им давали фалшиви учебници написани от пропагандата в москва. Реално те масово са неуки по история . Точно, както Македонците са лъгани за България . Живеят в измислена история .

42

Анонимен

преди 1 година

Драги сънародници, копнеещи за "твърда ръка", границите са отворени. Благодарение на свободния ум, проспериращ в "загниващия Запад", ще се насладите на комфортно пътуване в американски и френски самолет или пък в немска, японска или южнокорейска кола (може и автобус). Кеф ви раZZия, кеф ви БеларуZ (където, понеже нямало улични кучета, държавата им била просперираща. То и по Байтошово време нямаше улични кучета - разстрелваха ги, че и понякога и домашни. )Чамадана и ни отървете от малоум_ието си.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36Уаааууууу и какво е това оръжие..може би - Трактори!?!

40

Анонимен

преди 1 година

Расизма е западна идеология:В недалечната 1958 в Брюксел тия дето сега ни учат на демокрация и човешки цености са имали човешки зоопарк от тъмокожи.

39

Анонимен

преди 1 година

Има много промити мозъци от руската ПРОПАГАНДА , до блясък. Като ги видиш във фейса какви са жапанки и почваш да драйфаш.

38

Анонимен

преди 1 година

Нацистите са в Москва и Минск...не проумяхте че хората искат да живеят....НЕ ТАКА КАКТО ИСКАТЕ ВИЕ...

37

Анонимен

преди 1 година

Има много промити мозъци от руската, до блясък. Като ги видиш във фейса какви са жапанки и почваш да драйфаш.

36

Оффф

преди 1 година

Тия дедляци ( путин лукашенко) стават банални с клишираните си изказвания. Говорят си и си вярват ,ефекта на Дъннинг- Крюгер. Когнитивно състояние при което некомпетентни индивиди страдат от илюзорно превъзходство или иначе казано как глупавите са твърде глупави за да осъзнаят, че са глупави.

35

Завършен Дебил

преди 1 година

Западът бил обявил война на руснаците в Украйна??? Какво търся там руските варвари ,Бе? Вървят и сеят смърт навсякъде, ама това изглежда на Тоя изобщо не му прави впечатление! Тези верно са тотално изкрезили!

34

пияница мистик

преди 1 година

До Анонимен 30 === Не дрогарю, адски грешиш, всички дават ПОМОЩИ и някакви ръчни оръжия на Украйна. Защо според теб джуджето убиец каза, че а посмял някой да даде по-сериозно оръжие, ще има отговор. Няма американски самолети Раптор или Ф-35, нито Lockheed-Martin. За ракети пък да не говорим. Нищо такова нямат украинците. А представи си ако имаха сега къде щеше да бъде фронтовата линия. Най-вероятно някъде по пътя към Москва, на съветска територия :)))))))))))

33

знаещ

преди 1 година

До До 34 абе *** нациско г...но, ква света неделя, кои бяха вътре бе

32

Анонимен

преди 1 година

Тея двамата с джуджето сериозно вече си мисля, че са за психиатрия. Почнаха сами да си вярват на лъжите. Тежка диагноза.

31

Ирония на съдбата

преди 1 година

Западът има традиции и в нацизма, и в расизма. По времето на белгийския крал Леополд Втори са избити 10 милиона души-жители на неговата лична колония в Африка, днешната Демократична република Конго. Столицата на Белгия и тогава, и сега е била Брюксел, градът-център на Европейския съюз.

30

Анонимен

преди 1 година

Имах колежка от Белорус много луда,същата като Лукашенко много луда.Казваше се Владислава.Трябва да защитаваме славяните.

29

До 34

преди 1 година

Само че, Гражданино. Хитлер не нахлу в Украйна. Ето такива коментари са като масло в огъня за комуниста, правите им единствено услуги. Хитлер нахлу в СССР - държава, целяща със самото си съществуване да създаде едно световно правителство, както е прекрасно ясно от самия герб на СССР, трябват секунди да се провери. Хитлер опита да спаси света от комунизъм, същия комунизъм който ден днешен не позволява на българите да знаят що е това атентат в Св. Неделя. Питайте комуниста и ще се уверите.

28

Анонимен

преди 1 година

Страхотни са Белорус и имат модерно оръжие доставено от Русия.Поляците даже и да не си помислят да правят няква интервенция.

27

Анонимен

преди 1 година

Ши приказваш друго ама Путин няма да те направи генерал.

26

Гражданин

преди 1 година

Верно е,че над 50 държави са обединени срещу Русия и водената от нея война в Украй на и ще стават все повече,но Европа с нищо не заплашва нито Русия,нито Беларус и тук няма като при вас нацисти и фашисти ! Кой подпали пожара в Украйна,кой нахлу като Хитлер в Украйна,кой избива населението на Украйна,кой разрушава тотално Украйна ?! Отговорът е само един -Русия на Путин !!! Тук са враговете на народите,тук са нацис тите,тук са фашистите !!! Смърт за о0купаторите ! Слава на Украйна !!!

25

Анонимен

преди 1 година

Ако в Западна Европа са нацисти, то значи че ти и Путин сте гейове и се прибутва.те!

24

Анонимен

преди 1 година

Уж Русия слаби а срещу тях 50 държави.То цяла Европа е половин Русия на територия.