564

Анонимен

преди 1 година

647 точно работа ти е тролстването. Обаче виж данните. Въпреки цялата ви пропаганда.

563

Коля

преди 2 години

Не ми е работа,ама да попитам,ако посегне Путин на България,пак ли американците ще са ви виновни,бре?! Ами тичайте още отсега да целувате подметките на руснаците ! Разбере те,едновремешна Русия и Съветския съюз нямат нищо общо със съвременна Русия на алч ния диктатор Путин !!!

562

Анонимен

преди 2 години

А кой друг да е виновен. Кой е милитаризирал Украйна. Кой продължава да я въоръжава. Кой е промил мозъците на хората. Америка. Кой се разширява до където може и колкото може. НАТО. ЕС е позорна дестинация. Вместо да водят мирна политика на добри отношения с Русия те се конфронтират.

561

Анонимен

преди 2 години

И само ние спасихме евреите през Втората световна война - ако бяха правили тогава анкети пак шяхме да сме най-глупави...

560

Шафрантето

преди 2 години

На *** ако не му стъпи руския корав ботуш на гушата и не усети ,,сюнетчията'' из-од-одзаде,просто животът му няма смисъл.

559

Бай Иван

преди 2 години

Не според повечето ,а малкия процент *** поддръжници на възраждане другите сме заети работим и не спамим по фейсбук коментари малка група некадърни и неспособни русофили

558

Гражданин

преди 2 години

Е,аз пък съм един от онези,които твърдо мислим,че Путин носи главната отговорност за тази война и трябва да бъде наказан !Познавам политическата руска подлост и ковар ство особено добре изразени в днешна,Путинова Русия !А вие щом се приравнявате към тези убиуйци,бандюги и мародери значи гласувате за още повече убити,още повече раз рушения в Украйна!Щом толкова ви харесва днешна Русия-прав ви път!Путин на всички ви ще осигури място или в Гулаг или в Сибир или в който и да е изправителен лагер!

557

maskwa

преди 2 години

Подарявам еднопосочни билети за Масква.

556

Офис служител

преди 2 години

Леле, пак на последно място в теста за интелигентност

555

Анонимен

преди 2 години

Вън Фащите от България!

554

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха на власт не за да правят реформи а да правят кражби.

553

Българофил

преди 2 години

Който е украйнофил , русофил и т.н. е просто жертва на МК УЛТРА не е виновен той ,че чичко СОРОС и компания управляват простото му селско мозъче . Българофилите патриоти сме кът вече , всеки станал предател за някое евро , рубла , долар ... затова и нищо не се променя към по-добро всеки 2-ри е *** ! Същите продажни мекерета сте като АНТИФА (милицията на чичо Сорос) , БЛМ (БлекЛайфМатърс заблудените платени нег*и) . Кога ще започнете да пазите и целувате българският флаг а не чужди маскари !?

552

Браво

преди 2 години

И с Ковид пропагандата беше същото. Българите си имаме едно на ум с медиите и политиците.

551

Анонимен

преди 2 години

Най бедните, най тъпите и най глупавите в ес, не е случайно

550

Анонимен

преди 2 години

Браво на нас, доказахме че от всички народи ние най не се поддаваме на пропаганда.

549

Тошо

преди 2 години

Виновни има, ама вина няма, отговорност пък още по-малко !

548

Бонго Бонго

преди 2 години

Бг си остава пътунгер.Като са виновни Сащ и ЕС, защо Русия не ги атакува тях? Защо Украйна?? Не са ли суверенна държава???? Руснака го чакат срещи с извънземни!!! Жал ми е за руският народ, който ще понесе много повече сълзи от Украйна.Стойте та гледайте. Сами си го правят. НИкой не е нападнал Русия, но тя сама се нападна.

547

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 645: на голяма грешка си. българина не може да мисли и никога не е можел, поне през последните 73 г. Самият факт, че за 33 г. България не успя да се откъсне от влиянието на Русия, не успя да превъоръжи армията си. Направи преход по руски образец (на практика преход нямаше). Партийците от БКП се превърнаха в новите икономически и политически господари. Няма съдебна реформа, няма борба с корупцията и това се търпи от народ който може да мисли. Ти да видиш!!! ...

546

Анонимен

преди 2 години

Такава дезинформация и пропаганда има навсякъде, но въпреки това българина не се поддава. Научил се е да мисли с главата си най-накрая

545

Анонимен

преди 2 години

България на българите. Либерастките партии в Либерастия.