180

Иванушка - дурачок

преди 2 години

И защо някой мисли, че Русия и дреме след толкова санкции дали ще прави плащания по дълга си... Ами ако спре да го прави... Западняците ще фалират преди нея!

179

Анонимен

преди 2 години

Нека :)

178

Анонимен

преди 2 години

Виждате го Путин- никой не му плаща в рубли и той полудява. Пари няма дори за самолети на 9-ти май и военния парад. Всячески се правят опити да се препродаде руски петрол през Индия, че никой вече не го иска.

177

Анонимен

преди 2 години

Не знам, ама Бил Гейтс си купи имот в Турция, а не в Македония или Албания.

176

Анонимен

преди 2 години

Руския народ отново и отново сърба студена вода заради болшевиките. Какъв заспал народ само. Арабите направиха от пустинята нови светове... теяя още седят гладни заради шайка престъпници.

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Това е почти цяла България бе българофоб с българофоб

174

Анонимен

преди 2 години

Дано, че ни омръзна да се занимаваме с Руските агенти в България ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП-***, Нинова, Радев, Янев т.н.

173

ОТ 198/до 205/

преди 2 години

Въпросът ми е към 193 .

172

Анонимен

преди 2 години

Защо Турция вече не иска да става ЕС членка, еврокмплексите им се изпариха ли

171

до 205

преди 2 години

Какво точно искаш да кажеш и към кой е питането?!? То е ясно кой какво притежава и какво е ддържавното управление!

170

Анонимен

преди 2 години

Мозъка ви е на ръба на фалита!

169

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Русия е пред фалит, но е сигурно, че Европа е!

168

чичо

преди 2 години

Дълги години ни обясняваха 1 рубла-0,83 цента ! По късно 1 рубла-1 долар! А днес,какво стана бе?????

167

Анонимен

преди 2 години

197 колко имаш по география тийнче? Я отвори картата и сравни Северна Корея и Руската федерация като територия. А после отвори икономическата такава и виж ония знакчета за полезни изкопаеми върху едната и върху другата! И за да е още по-забавно виж в колко географски пояса и с какво граничи едната и другата. Лашо е когато не си учите уроците по география, но още по-лошо е когато не си учите уроците по история

166

Анонимен

преди 2 години

До Другари русофили!? Това няма никакво значение. Аз така съм чувала - има ли машинно гласуване, побеждава социалист - следва глад, мизерия ... /Машинките са ни Венецуелски, нали така. Само че не победиха социалисти, а върли капиталисти /каква мистерия/ Чака ни същото като във Венецуела.

165

Анонимен

преди 2 години

198 питай ЕС. Че те са вече комунизъм, даже почнаха и да удържавяват като дъртите комунисти. А резултата ли? Плачевен. Гей до гея, гнусотия до пр()стотия и пак им е малко и искат още. Ето ти къде е успял социализЪма!

164

Има да почакате

преди 2 години

Наполеон и Хитлер си мислиха същото..Не гледайте в чуждото канче. По добре вижте какво става с икономиката на Европа и пропадането на България ? Между другото в Москва литър бензин е 60 стотинки, битовите сметки за газ парно ток и вода са 80лв месечно. А заплатите са много по високи от тези в София ! А вие им се смейте и чакайте Русия да закъсат за горива и да умрат от глад. И пак между другото най големият производител на пшеница в света е ..Русия !

163

Другари русофили!?

преди 2 години

Къде е победил Социализма по света? И какъв е резултата от победата????

162

Русия вече е

преди 2 години

по-голяма версия на Северна Корея. Отцепена от международните пазари, никакви инвестиции, никакво производство, никаква перспектива. Изцяло зависима от милостта на Китай. Умните и младите руснаци бягат от рая на Путин като мишки от потъващ кораб.

161

Анонимен

преди 2 години

Все тая. Германките да ги видим как кърпят чорапи и се топлят на свещи. Може и да поразклатят Руската икономиката, но това което ще се случи с ЕС е много по-страшно. Или мислите, че презадоволения запад ще стои без стоки и ще е кротък? И че ония префърцунени немкини дето ядат само еко ще започнат да папкат гмо? Защо ли имам усещането, че следва нова световна революция и то повсъвместна? Да не излезе на края, че Русия е истинския победител?!