260

Гатю Танков

преди 1 година

До ИстинскиятЯвно са много наивниците тук...

259

Истинският

преди 1 година

Само наивник може да се хваща на такава евтина пропаганда!

258

Стар руски филм

преди 1 година

Довиждане, моя любов

257

ФИНАНСИСТ

преди 1 година

Под държавен фалит обикновенните хора разбират - глад ,мизерия ,безработица. А Икономистите разбират ,че съответната държава е спряла да си плаща дълговете си което е вярното в случая.Русия като реципрочна санкции спря да плаща дълговете си към западните си кредитори. Това може от тяхна гледна точка да се разглежда като Дефолт НО това няма нищо общо със икономическото положение в Русия. Което в момента се представя много по добре дори от очакванията на Путин !!!

256

юлиян

преди 1 година

Те тогава украинските трябва да обявят фалит.Морален и материален

255

Васил

преди 1 година

Ще фалира спрямо долара, но спрямо други валути ще е на печалба! По скоро долара ще загуби от фалита на Русия!

254

Анонимен

преди 1 година

Талибаните прогониха сащ само с калашник така че нищо не се знае в този живот току виж някое 500м цунами залее бреговете на англисаксонците. В украйна не са само украинци

253

Баба Гица

преди 1 година

Русия няма да я бъде, поне в този вид. Обсебени са от Великата отечествена война, а за Родину, за Сталину вече не върви. Друг вид война се води, Русия не е готова за това, Украйна им го показа, дронове, джавелини, стратегия. Къде е блицкрига на Путин? Къде са руската операционна система, къде са им телефоните, къде са им колите, за яхтите съм чувал. Танка не върви, даже не пали.

252

Анонимен

преди 1 година

И тоз месец ли? Щото същото беше и предходните. И вие тука сте ми едни "журналисти"... за първи клас. По Дефолт...

251

Ясно ли е

преди 1 година

Китай каза - Преговори!

250

Изхода

преди 1 година

Руските войници трябва да стачкуват

249

Анонимен

преди 1 година

Войната на Путин е най нелогичната война в цялата история на човечеството. Швеция и Финландия влизат в НАТО, Сърбия пое по западен курс, млади хора умират, Русия банкротира, Европа има инфлация. Никой няма да подпише договор с Путин дори и в Киев да влезе. Има само еден полезен ход - преговори.

248

Анонимен

преди 1 година

Глупости,не знам от коя планета падаш авторката на статията, ясно че сте зяпнали само западните политици,ама си в голяма грешка.Абсолютно не може да става дума за дефолт или фалити при работеща икономика,не лъжете хората.

247

Боже колко мъка!

преди 1 година

До АнонименКакво ни даде Русия, можеш ли да кажеш? Образовай се! Бъди отговорен пред децата си, тя твоята е изпята, но дай шанс на младите да живеят в нормална държава

246

Колиненко

преди 1 година

Руските войници умират в Украйна, Европа има 10% инфлация, а САЩ обират каймака от високите цени на газ и нефт. Кому е нужно всичко това? Русия не може без Европа, както и Европа не може без Русия. Стига войни, Путин да преглътне заради младите хора.

245

Анонимен

преди 1 година

До КикоКико, стига с тия джуджета, около тебе все исполини, на по 1.65... Зеленски колко е висок?

244

без пропаганда ли

преди 1 година

До АнонименИ американците, които ни бомбардираха, не са същите. Тия са още по-лицемерни и перфидни. Нищо, ние си имаме за всеки случайи паметник на съответния летец

243

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ВСИЧКИ "АТЛАНТИЦИ" ОБИЧАЙНО ИМАТ ВУЛГАРЕН ЕЗИК, СИПЯТ ОБИДИ, НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ? ИСКАТ ДЕ СЕ ДОКАЖАТ? иЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СА ОТ НЕДРАТА НА ПРОСТАЦИТЕ?

242

Буров ли?

преди 1 година

До паралелепипедМного буржуазно изказване, наистина. И дста безпардонно.

241

Стига бе

преди 1 година

Пак ли .... всеки месец ги обявявате че фалират!!