261

Пута Велика

преди 2 години

До Qanon -- Раша-Параша не би могла да има 700 военни бази понеже е бедна азиатска ***, но все пак има достатъчно пари да дава разни тро-лове като тебе по 5 лева на ден

260

Анонимен

преди 2 години

До Qanon Русия е Велика, така е. Но Путин не е велик, възгордя се, мачкаше много от републиките в стремежа си да ти задържи под руско влияние. Можеше да го направи, но не по този начин. Изгуби ги, една по една сега още повече сега, и други ще се откъснат. Той допусна грешка! 21 век, не може да се държи като през комунизма, това свърши! путин искаше да задържи този тип управление и се провали! Бивши руски депутати осъждат остро действията му и ги определят като налудничави. Но Р е Русия е Zомби

259

гостенка

преди 2 години

До Qanon От кого се защитава Русия? Някой нападна Русия ли? Украйна не им е собственост и ако иска да е западно настроена, защо Русия да й забранява? Откакто падна желязната завеса, западът се отвори към Русия. Русия стана членка на много Световни организации, това членство сега й бе отнето заради инвазията в Украйна. Русия навлезе в Чечня и Дагестан, Грузия защото и те искаха да се откъснат от руското влияние. Афганистан.. Все казваше западът да не им се меси, западът слушаше, но сега край!

258

Qanon

преди 2 години

И да грачите тука, само ше му го накривите на Путин! Русия е велика държава, но вие няма как да го разберете с малките си мозъченца!

257

Qanon

преди 2 години

Вие правите ли разлика изобщо?! НАТО се разширява навсякъде като чума, а Русия само защитава териториите си и няма намерение да напада други държави! Русия няма над 700 военни бази по цял свят! Русия ли е агресорът?! НАТО като унищожава цели държави на изток, никой никъде не пише за това! Обяче щом Русия си защитава собствените територии, веднага става агресор! Вие мислите ли с тия глави изобщо?!

256

Мда

преди 2 години

И ние не даваме оръжие, защото го пазим за инвазията на Русия.

255

Анонимен

преди 2 години

Значи НАТО щял да нападне Крим затова ние ще нападнем първи Украйна, защо тогава не нападна НАТО

254

Анонимен

преди 2 години

Руснаците явно ги е страх от Украйна че за да ги нападнат първи.А кото и гледам армита явно има защо

253

!

преди 2 години

Продадохте, превърнахте ни в гетото на Европа, скоро ще e гpa.дaнска война. Войските на НАТО ще използвате с/у нас, предa.eли гад.ни

252

Анонимен

преди 2 години

Очаквано Путин се оказа лилипут! Вместо да уважи техния Празник,в речта си той се захвана да се обяснява как Запада и НАТО искали да отнемат руски земи.Този обяснителни режим показва колко гузен и несигурен се чувства.Смешни бяха кадрите с агенти на службите, разположени между ветераните от войната.А цирка с липсващите военни ескадрили поради "лоши метеорологични условия" съвсем убеждават, че параноика-квартирант в Кремъл окончателно е психясал от страх за себе си.

251

ОбективнаОбективност

преди 2 години

Били дали "изпреварващ отпор". А като нахлу Хитлер преди 80 години, предполагам, че не са се разсърдили особено, защото това си е било изпреварващ отпор, нали? Представям си Сталин - съобщават му, а той: "Все в порядки, комрад Каганович, ето только изпреварвъщий отпор".Така де, ако важи за Русия, защо да не важи и против Русия?

250

тя

преди 2 години

Затова крият и не дават другото мнение в конфликта , защото не им изнася !

249

Анонимен

преди 2 години

Защо това се нарича война и агресия, а миналото в Ирак и Югославия удари!?

248

До 283

преди 2 години

А какво ще кажеш за :Югославия , Ирак , Либия , Сирия и много други преди това , а да забравих тях ги " освободи" САЩ с подкрепата на НАТО ...

247

Morski

преди 2 години

Последният парад на Путин!Един от последните паради в Русия! 2024 - РУСИЯ УМРЕ!

246

Анонимен

преди 2 години

Путин явно е изтрещял.До сега до ден днешен НАТО никога не е нападнала друга държава!*** все пак путин трябва да подържа бойният дух у троловвете путинофили.

245

Анонимен

преди 2 години

На половината мужици тоалетните им са на двора.Кой се интересува от тях.Пияните руски войници ,които никога в живота су не са виждали съдомиялна.Да си живеят в помията.

244

Анонимен

преди 2 години

Никой не ще да чува психясал дядка.

243

ВЪН бе !!!

преди 2 години

ВЪН путлеристките окупатори от Украйна !!!

242

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 216 - в т.нар. международен трибунал, няма нищо международно освен името. Колкото федералният резерв на САЩ е федрален, толкова и международния съд с международен. Решенията му де факто касаят само Западния свят и подопечните колонии. Каквото и да отсъдят - няма никаква практическа стойност или резултат в Русия (както между другото и в Щатите).