17

Научно изследване

преди 1 година

КОВИД19 ваксинацията може да предизвика различен доминиращ Т-клетъчен имунно-медииран хепатит. С уникален патомеханизъм, свързан с ваксинация, индуциран антиген-специфичен тъканен имунитет, изискващ системна имуносупресия. https://journal-of-hepatology.eu/article/S0168-8278(22)00234-3/fulltext

16

анонимен

преди 1 година

Животът ни не е същият и скоро няма да стане, както е тръгнало.

15

анонимен

преди 1 година

Вие си отричайте, но живеем в много тежки времена. На война са, на инфлация, на инфекции, на опасни инфекции. Животът ни е съвсем друг. То и политическата ситуация е извънредна от една година. Много време миналата година не се състави кабинет, а сега, макар и съставен, не се понасят четирите партии.

14

Случаен минувач

преди 1 година

Този хепатит е просто нов Ковид. Приспособен за деца.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Този вирус е засегнал много деца под 5 г, които не са ваксинирани." --- а случайно да си чел официалната листовка на файзер, в която се казва, че не се препоръчва употреба при кърмачки? Това да ти говори нещо? Дали пък обвитото мРНК в липиди не се предава през кърмата? Как мислиш? А дори генно-модифицираните опитни сви.нчета да нямат нищо общо с този мистериозен хепатит, то те тепърва ще научават за ефектите от тези препарати.

12

оставка

преди 1 година

е как така ?! вчера сербезова официално обяви че хепатита е у нас . кое е верно ?

11

Анонимен

преди 1 година

Номер 5 и по засукани термини да използваш ако щеш, за по як ефект, който мисли няма да ти се върже на глупостите. Този вирус е засегнал много деца под 5 г, които не са ваксинирани.

10

ДДРОнег

преди 1 година

До Анонимен 2___Всъщност Ковид-ът не е западен, а е китайски, т.е. Източен !!!

9

Анонимен

преди 1 година

До Qanon "Само да питам... Лабораторията за биологични оръжия я преместиха от Украйна в Румъния ли?"" --- от Март месец е във ВМА.

8

Зелен Демократ

преди 1 година

Защо се бавите?! Пак сме на опашката, стегнете се и намерете;

7

Qanon

преди 1 година

Само да питам... Лабораторията за биологични оръжия я преместиха от Украйна в Румъния ли?

6

Бигот

преди 1 година

Не са ваксините, маските и локдауните са. Причинителя на "мистериозния" хепатит са аденовируси - казано на човешки език обикновена хрема. Ама как така? Ами така, всички вируси могат да са смъртоносни, ако човек отвикне от тях, а маските и локдауните точно това постигнаха. "Вярващите в Науката" се преебаха, това е положението. И ако е само тоя хепатит ехе, нищо не е, чакайте да се натрупа статистика за инфаркти и инсулти при млади хора, тогава ще говорим.

5

Анонимен

преди 1 година

Шведско изследване доказва, че РНК-то използвано в сиропа на файзер, успешно се транскрибира в ДНК в човешки чернодробни клетки. Демек хората набодени с мРНК препарати вече са генномодифицирани. Промяна в гените първо ще се прояви при децата (имат най-бързо мултиплициране на променените гени) и чак след това при възрастните. Очертават се интересни времена.

4

Анонимен

преди 1 година

Надупкан ли е малкия пациент, че тая чума от надупканите идва.

3

онбашията

преди 1 година

Иска ви се, ама няма. У нас мерките срещу короната изобщо не бяха толкова затегнати, и вторичните негативни ефекти съответно са много по-ниски. Западът тепърва ще плаща "спасените" животи на баби и дядовци със свидна детска кръв. Простотията и неверието на българина се оказа актив, а не пасив

2

Анонимен

преди 1 година

Поредната западна гнусотия дошла в България. По-крастави от Запада няма. То не бяха корони, грипове, бобони, ХИВ, а сега и нова версия на хепатит. 20 години в съюз с прокажените.

1

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин така изведнъж да се заразяват деца (предполагам и възрастни, но при тях просто протича по-леко или се приписва на нещо друго) по целия свят е причината да е ковид или ваксините. За сега най-много случаи има в държавите, където най-много бодяха, та везните повече клонят към вълшебните сиропи.