17

Анонимен

преди 2 години

Оркестъра ще свири ли? И в коя рота ще покажат заграбените тоалетни чинии, съдомиални и тенджери, че ми е важно.

16

Анонимен

преди 2 години

Дано руснаците по бързо да завладеят Одеса, за да се избегнат излишни жертви.

15

Анонимен

преди 2 години

Слаба работа рейтинга на Путин. Какво ми го сервирате като няма какво да кажете. Бай ви правешки чепик имаше 99%, според придворните блюдолизци. А санкциите още не са почнали да действат. 8 години трупа пари от суровини да си подготви войната. Те катастрофално намаляват. и това съчетано с технологичното изоставане - резултата е ясен. Светът когато се налага да се бори с малко разходи за оцеляването си е търпелив. Проблема е на водкопиячите с петолъчки

14

от 14

преди 2 години

Колкото и минуси да слагате,русофили вдлъбнати,победа на цената на 32 млн убити не е никаква победа!

13

Анонимен

преди 2 години

Санкциите се отразяват добре на руската икономика и лошо на ЕС... Факт

12

Джохар Дудаев

преди 2 години

Най-голямата грешка е да пренебрегвате украинците. Да ги смятате за слаби. Да ги обиждате. Не ги прогонвайте от земите им и не им отнемайте нищо. Защото те не са толкова слаби, колкото си мислите. Никога не ги обиждайте. Защото украинците ще се върнат, ще унищожат всичко по пътя си и ще си вземат това, което им е отнето И когато се върнат в земята, където са погребани техните предци, живеещите на тази земя ще завиждат на мъртвите!

11

тия кво общо имат!?

преди 2 години

Войната е спечелена от бащите им,не от тях!?А колко е спечелена е съвсем друг въпрос!Какво има да празнуват!?И на всичкото отгоре война преди 80 години!?Ненормална работа!!!

10

Радо

преди 2 години

По *** парчета от руснаците едва ли има

9

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

8

Анонимен

преди 2 години

Дано руснаците по-бързо да завладеят Одеса, за да се избегнат излишни жертви.

7

Ха-ха-ха

преди 2 години

Тия нещастници изобщо не усещат какъв просперитет ги очаква! След десет години депутинизация ще омекнат повече и от германците и японците след края на ВСВ. След още 10 години може и да станат нормални хора!

6

Анонимен

преди 2 години

Ние сме същите от 32 години ни лъжат, че ни чака светло бъдеще. :-)

5

FenIX

преди 2 години

Каква ирония - *** ще говори на 9 май за победата над Хитлер. Агресора Хитлер също като агресора Путин е обяснявал действията си със защита на Германия. Сега Путин защитава Русия разрушавайки жилищни сгради в Украйна. И символа Z е много подходящ - само да се добави още едно напречно Z и става една леко изкривена свастика която точно описва режима на Путин

4

Анонимен

преди 2 години

Е, нали са си самодостатъчни, ще измислят някакво вино. Примерно от глог, мъх или боровинки...

3

Анонимен

преди 2 години

Утре съм на работа, но вечерта с удоволствие ще изглеждам целия запис на парада отхкрай до край. Особено ми е интересно какво ще каже другарят Путин, специално ще го гледам и внимателно ще го слушам лично на руски език, защото европейски медии лъжат като .

2

Анонимен

преди 2 години

Тия от десетилетия само сънуват "светлото бъдеще", а то странно защо ли все не идва... Сега ще сънуват поредното светло бъдеще, докато измре и това поколение... После следващото и така форевър енд евър. Никакъв прогрес, никаква еволюция - тъпчене на едно място с векове.

1

Красная Армия всех

преди 2 години

Честит Празник на Победата на Европейският Фашизъм!