77

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ : Властелин на Света ! Да Здравствует Россия ! ПОБЕДА !

76

Пашинян не е Путин

преди 1 година

1. Армения-Азербайджан: Нагорни Карабах. 2. Русия-Украйна: Донбас (ДНР+ЛНР).Нагорни Карабах - област в Азербайджан, населена предимно от арменци. Преди около 30 г., с военна помощ от Армения, областта излиза извън контрола на Баку. Конфликтът е замразен до есента на 20212 г., когато укрепналата през годините армия на Азербайджан помита милициите на Нагорни Карабах и опиталите се да помогнат арменски военни части. Ако Армения бе успяла да помогне, казусите 1. и 2. щяха да бъдат аналогични...

75

Анонимен

преди 1 година

Евтини пародии не гледам.

74

Анонимен

преди 1 година

Рашка е най - тъпата държава , а руснаците най- зомбирани .

73

Един от Юг

преди 1 година

Подържайте товаришчи, Путин защото после като ви представят сметката да не викате ама ние бяхме против

72

Аз есмь царь

преди 1 година

Парадът в Москва ще се проведе, както обикновено, всички украински лукопери и нацисти щракат по носа.

71

Празникнасмърта

преди 1 година

На гол тумбак чифте пищови.

70

Анонимен

преди 1 година

За да има мир, фашизмът трябва да бъде разгромен за пореден път. Глобалният фашизъм, маскиран като демокрация, като грижа за здравето ни в битката срещу измисления вирус - просто крещи с оруелския си абсурдизъм.Лъжата не е истина! Войната не е мир! Но човешката глупост и алчност са разрушителна сила. Само 45 години в Европа имаше мир и ние бяхме част от гарантите на този мир. Някой има икономическа изгода от тази война и мечтае за световно господство над всички народи.И жертвите нямат значение.

69

Star

преди 1 година

Положението в Москва за 9-ти Май е толкова напечено,че арестите и затворите са препълнени с мирни гражда ни от руската интелигенция,а въоръжението което се готви за парада ще се проверява над 11 пъти за боеприпаси.Моментът е много усилен и всички служби са в най-висока степен на бойна готовност от опасенията си за преврат на руските генерали на служба извън Кремъл.Момента е много напечен.Ще бъде страшно за присъстващите.Градът ще е заобиколен от танкове,автоматчици и снайперисти.

68

до 74

преди 1 година

Няма как 24 000 майки да излязат в Москва. Децата им са събирани от най-затънтените кътчета на Русия от семейства с ниски доходи.

67

до анонимен 72

преди 1 година

Искаш да кажеш укрите , защото те се крият като плъхове , къде на брега на морето в женски дрехи , къде по мазетата на градовете си , криейки се зад жени , бабички и деца, къде в подземните градове на Азов . нали ?

66

Анонимен

преди 1 година

утре там ще има безплатен одеколон за пиене и прАмоция на първия свръхзвуков руски джиесем !също и първия в света 20 к oled tv made in russia xa xa xa

65

до79

преди 1 година

харесва ми да бъда какъвто си искам!!!

64

до 36 анонимен

преди 1 година

Сигурно предпочиташ да обличаш детето си в кимоно на Шоу шенг или на Супер мен или Супер гърл . които мигновено убиват , кратко дебнейки "врагът" Или обличате детето сси в деня на , ще го кажа меко, на вси светии , като вампир . Това ли харесвате. Тая ли култура ви харесва .

63

p

преди 1 година

Предполагам руснаците имат различно разбиране за просперитет. Някой да ми каже период в Руската история когато обикновения руснак е живял добре (дори днес ако посетите който и да е руски град извън Москва и Ст Петербург ще се чувствате като в страна от третия свят)

62

Анонимен

преди 1 година

мавзолея с мумията в мАсква ще бачка ли ?!! искам да го посетя и да се из,с.ер .а там !! ха ха

61

Анонимен

преди 1 година

Путин нали чете история !!!Нека прочете как приключва управлението на царете им в миналото!!!Това го чака великия :)))

60

До 57

преди 1 година

Хахахахахахахахахахахахахахс доста добро ;д

59

Иван

преди 1 година

Ако 25 хил майки,останали без синове след 24 февруари,излязат утре на бунт на Червения площад с тромби и плакати против Путин,това би било безценно.Може би в някой паралелен свят...

58

Анонимен

преди 1 година

На повечето руснаци им е дошло до гуша за Путин и искат мир. А за да имат мир, трябва да разкарат Путин. А Путин не ще.