30

Анонимен

преди 1 година

Всеки бежанец да покаже по два чувала зърно! Иначе обратно в укра!

29

12664

преди 1 година

Цитат: .....Спрян е износ ЪТ...////////////// Точно това исках да напиша. Уникална неграмотност,; и истинска мисирка да вкараш в училище, за година-две ще научи повече от тези драскачи.

28

Анонимен

преди 1 година

Тежко им на украинците, щом ще трябва да се изхранват с елда, ръж и овес!

27

Ръб!

преди 1 година

Те кат тука, 20 коментара липсват.

26

Ръб!

преди 1 година

Закъсахме я!

25

Ми те

преди 1 година

обикновените хора откога бият аларма да се спре износа, ама дали ги чуват алчните купени политици. Затова украинците, които псуват масово Зеленски и го призовават да се оттегли ги трият от социалните мрежи. На кой му пука?! Те само с оръжия им пълни главите, а хората нека гладуват и се крият в подвалите. Богатите избягаха със скъпите коли и пълни багажници с бижута и пари. И жертвите са по вина на същите. Запънал се Зеления като магаре на лед и напред - към ЕС и САЩ. Само че иде Страшният съд.

24

Анонимен

преди 1 година

Нали вчера писаха,че имали зърно за следващите 2 години,па и за продаване имало,щели през Варна да изнасят,незнам ко си...а то ядец,. Простото Киро и неговата хомодружинка Детелинка няма да напълнят гушите...

23

Спрян или свършил?

преди 1 година

Я по-точно : спрели защото вече са го изнесли - нали? командата на зеленото зеле - готви и гладна зима за по-зрелищен геноцид! Така е по НАТО инструкция! След групичките в сградите за унищожаване на жилищата - сега е следващата стъпка!

22

Анонимен

преди 1 година

ДА НЕ СМЕ КОНЕ, ЧЕ ДА ЯДЕМ УКРАИНСКА ЕЛДА, РЪЖ И ОВЕС!!!

21

Бай Илийчо

преди 1 година

Гражданятааа ич нимоа ва мисля зимъска ! Без дъ съ обиждате ама ша ми едете наденицата и ша ми пийте от чучура ! От и водътъ съ дига ! Глад иде бря ! Колко пъти ви казвам! Библейски глад ! Вракяйте съ на селу ! И сагъ ко мъ изтрийте от глад дъ *** !

20

Българин

преди 1 година

Няма страшно. Русия ще компенсира с износ.

19

Анонимен

преди 1 година

това не е добре ! означава че млякото и млечните продуктии ще се вдигнат с 50% !ще попитате къде е логиката ? ами няма....

18

noFreeman

преди 1 година

на коя страна бе, на украиците дето не са получавали пенсии от началото на войната ли... няма да са ви нужни защото няма да има такава държава до половин година...

17

анонимен

преди 1 година

Приятели, не искам да звука апокалиптично, но положението не е добре. Започна да се засушава и като цяло прогнозите са за горещо лято. По полетата засега няма проблеми, пшеницата ще я бъде, но за слънчогледа и царевицата не е сигурно. Ако някой има възможност, нека си направи някаква зимнинка и да си помогне докато има такава възможност. В останалата част от Европа също е с доста ограничени валежи.

16

Анонимен

преди 1 година

Спрян е износ ЪТ... Ама на който е кифла, тия работи от бг-та граматика са му непонятни.

15

Анонимен

преди 1 година

Добре че не ги ядем тези работи.

14

Анонимен

преди 1 година

ГОРКИТЕ РУСКИ ТУРИСТИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ЛЮБИМАТА ИМ ГРЕЧКА ХАХА

13

Калоян

преди 1 година

Настръхвам, когато видя правописна грешка в заглавие. Та, кой е спрян? ИзносЪТ е спрян.

12

Ужас

преди 1 година

Опашките за храна и бензин в Украйна са може би защото червената армия граби и убива там. На бас, че ако се изнесат от Украйна ще изчезне и кризата и опашките...

11

Кво ви пука

преди 1 година

Нали ЕС ви дава 11 мил. Помощ всеки месец. Купувайте си зърно, или не ви ги дава. Обърках се вече. Освен това 5.5 мил са в съседни държави, и руснаците ще се наложи да хранят 10 мил така че не ви трябват много. Успех.