37

вярвайте на медии

преди 2 години

В Белгия hln.be ежедневник показа красива плачеща украинка спасена от първия зелен коридор в Азовстал. Жал да му стане на човек. И после нищо не писаха повече за нея.Гледаш руските медии същата украинка Наталия избрала да отиде в Русия. Казва за мен Украйна не съществува като държава повече. Азовците дори не ни казваха за зелените коридори, ползваха ни като жив щит. Ясно защо белгийците повече нищо не писаха за Наталия. Но нейното плачещо лице помогна да има още 880млн. евро за Украйна.

36

Анонимен

преди 2 години

Като Путин нападне България и явно много червени *** ще го посрещнат с цветя, и ще се радват на убитите българи. Както е било и след 9.09.1944 г. Предателите и тогава и сега са едни и същи. Трябва ни ЗЗД и всички червени на въжето. В Украйна точно това ще направят с всички путинисти. За Украйна тази война ще е освободителна от комунизма.

35

Анонимен

преди 2 години

Интересно не се ли замислят путинистите като драскат глупости, че всичко лошо в Украйна е причинено именно от тях? Преди да напданат Укрйна, страната си беше една мирна държава с щастливи хора. Сега вече след 2 месеца окупация, 4 млн. украинци са избягали от войната и продължават да бягат. И то бягат не в Путинистан, а в свободни демократични държави...

34

Анонимен

преди 2 години

Стотици деца също прекараха седмици наред в тъмните тунели на "Азовстал" - Заложници на АЗОВ! Заложници на смелите защитници на Мариупол! Които не е ясно какво защитават, но явно им е наредено да го "защитават" до последно! Но виж, да ми пишете сълзливи истории за цивилните граждани, отведени и държани в завода като заложници, е ОТВРАТИТЕЛНО!

33

Анонимен

преди 2 години

Русофили, кеф ли ви е като мюсюлмани убиват християни? Сериозно питам, защото често се пишат възхвали за Кадиров.

32

действителност

преди 2 години

НЕ пожелавам на българо русофил да завари в къщата си руски войник да му реже главата да му краде печка и пералнята.

31

""

преди 2 години

Аз видях най -доволните курортисти по морето.Със скъпи коли ,арогантни агресивни ,богати и обгрижвани. Кога друг път ще дойдат без визи и проверки.Да вървят в САЩ ,Германия ,Англия.Аааа не ги щат ,то лесно санкции,оръжие спряно гориво и перчене на диларката.

30

Тва си е

преди 2 години

USA и украинска/нацистска пропаганда! Благодаря.

29

И дрсеги плачат

преди 2 години

Тези дни Турция нападна Ирак. Защо не се набляга на новините, че Турция е нападнала Ирак и в момента там се води същата война, като в Украйна, там също в момента има бомбандировки и навлизане на войски, също умират мъже, жени деца. Децата там също имат сълзи! Защо това не е тема на журналистите?! Защо само за Украйна пишат и за оръжие призовават? Кюрдите нямат ли нужда и те от оръжие да защитят териториите си и семействата им? Защо никой нищо не ни вменява че Турция е агресор? Защо няма санкции за Турция?

28

Очевидец

преди 2 години

Тъжните детски очи са следствие от действията на укрите нацисти,които използват своите като " жив щит" и заложници!! Това е истината!! Всичко друго е пропаганда на фашиста- наркоман Зеленски!;!!

27

Очевидец

преди 2 години

Тъжните детски очи са следствие от действията на укрите нацисти,които използват своите като " жив щит" и заложници!!

26

Анонимен

преди 2 години

Хората бягат от "освободителите". Никой не иска да живее в тоталитарна държава.

25

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хилядите хора които загинаха без време заради Алчността на Зеленски а трябваше просто да е една неутрална страна търгуваща с всички останали и с Русия в това число

24

Тт

преди 2 години

Някой вярва ли

23

любопитен

преди 2 години

А защо не огласите мнението на останалите цивилни в Мариупол? Да чуете от първа ръка какво се е случвало там и кой те смятат за виновен за всичките им стоварили се беди?

22

Анонимен

преди 2 години

С такива пресилени сълзливи епитети в статия за война, целящи пропаганда, ме отвращавате още повече. Напишете го безпристрастно, за да видя реалността неподправена и да си създам мнение. Не ви вярвам!!!!

21

Антикомунист

преди 2 години

Спомняте ли си онова дете на 6 години дето знаеше че умира и каза " Аз ще кажа на дядо господ какво вие правите с децата." В Украйна е същото.

20

Антикомунист

преди 2 години

Какво ми говорите за Сирия, нали който срина Алепо бяха русняците.

19

Антикомунист

преди 2 години

русия се превръща в една голяма северна корея.

18

Анонимен

преди 2 години

вие съвест нямате с вашите лъжи чета турските новини руските а българите лъжат вие имате бг народ за *** *** пускате такава прпаганда вие си загубихте почит и уважение