57

Щирлиц

преди 1 година

Как цивилните да напуснат завода,след като нацистите не им разрешават?Стига писахте небивалици.

56

Анонимен

преди 1 година

До ЧугунаБезсмъртен полк значи друго, вярно си *** !

55

Чугуна

преди 1 година

Русия имала своя безсмъртен полк (всички там вече ги няма по биологични причини), голяма част от които са вършили нечовешки, неописуеми неща! Ми *** е въплъщение на сатаната, кви християни бе, алоо, на Великден, тоя сатрап нареди обстрел! Тва християнско ли е!? Господ, решава кой какво заслужава!

54

Гош

преди 1 година

Баба ми,(лека и пръст) ми казваше, че през войната когато дошли немците я качили на джипа и са возили и са и дали бонбони, но като дошли руснаците, изнасилил комшийката, откраднали на баща и инструментите и убили някакъв мъж който отишъл да се разправя с тях за нещо! Тя ми казваше, не вярвай на писаното в учебниците, аз го видях с очите си! Ми оттогава, нищо не се е променило. Лъжеха ни в училище, че са ни освободили от немците, но не е било така.Окупираха ни. Сега в Украйна,положението е същото

53

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да напише за тъжните детски очички по време на блокадата на Ленинград или за тези в концлагерите на Хитлер. Как се забравят тези неща ! Над 20 милиона жертви е дала Русия, това не се забравя !

52

Анонимен

преди 1 година

Например - крият се от бомбите, отдолу е бомбоубежище, 8метра бетон, ако не греша

51

До 58

преди 1 година

Черна енергия, зли сили.. да не правите проруски заклинания на съветския паметник олтар, вещерско звучи и плашещо написаното от вас. Като оставим това ще спомена Буча разказите на свещенника и местните жители, кадировците и издевателствата. Там Азовци май няма? По повод азовците, че не били християни - проверете числеността им преди войната, има ли рускоговорящи сред тях. Сигурно смятате че те сами изравниха Мариопол със земята? Бомбандираха театър с деца. Тепърва ще се видят издевателствата.

50

до 48 анонимен

преди 1 година

Азовец не е християнин . Ако твърдите обратното , значи сте много заблудени . А мюсюлманите не избиват християни в Мариупол , а Азовци , които са взели християни за заложници и се крият зад тях . И се разкарайте с вашата *** пропаганда за агресора . Вие не се интересувате от страданието на хората , вие просто си търсите обект , когото да мразите най яростно и да нахраните с черната си енергия злите сили . О-о, изненада .

49

Анонимен

преди 1 година

та нали той го организра за 9ти масква прайда, та момчето да не тъжи за мариопол, да ходи в москва.

48

До 53

преди 1 година

Ще има гей паради, не се безпокойте:) Западът не оставя току-така нещата да се решават от един диктатор. Не съм от LGBT общ., но знам как стоят нещата и знам, че на Путин няма да му позволят да забрани правата на тази общност. По-скоро ще направят революция в Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

Ада наближава за цяла Украйна.

46

до 53

преди 1 година

Не тъжи, ще има след 2 дни в Москва.

45

Анонимен

преди 1 година

Вече няма да има гей паради в Мариупол. Мъка!

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Като Путин нападне България и явно много червени *** ще го посрещнат с цветя, и ще се радват на убитите българи. -___- така ще бъде и даже ща подбутват напред жените и дъщерите си да ги онождатм нали са братушки!

43

msm

преди 1 година

Време е за сериозна журналистика по БТВ - свидетелства от Буча! В момента тече

42

Анонимен

преди 1 година

Бедните да умират като кучета оставиха,а богатите или повече имащите са туристи по морето. Е за това не ги жаля тия тук

41

Анонимен

преди 1 година

profetey, то пише и за хиляди насилствено извозени в Русия, и че им отнемат документите и не се знае къде ги пращат после. Истината е по средата.Искаше ми се някой русофил да ми каже едно да или не, дали им е кеф, че мюсюлмани убиват християни но уви мълчание.

40

Анонимен

преди 1 година

Тая тактика не става вече... да пишеш за деца и да чакаш електората да ревне и след това го обръснеш с едни мангизи...

39

profetey

преди 1 година

Замислете се сте ако сте цивилен дали ще има значение дали ще отидеш в територията на аргресора или в своя територия. Ако на украинските управляващи им пукаше за цивилните щяха да кажат - евакуирвайте ги, дори в Русия, но да са живи и здрави. Неее. Само е Украйна. Някой замисля ли защо е това. 2 причини - първата е цивилен щит. Втората е ако могат да евакуйрат военни с цивилните. Четох че Русия е докладвава украинската армия за военни престъпления в ООН. Няма статия за това.

38

нато

преди 1 година

всичките тия блокове разрушените Азовците ги разрушиха