125

Васко

преди 2 години

За комунизма на бай тошо Хвалят тук санкт петербургските ***. А знаят ли тези *** че ..Комунистите искаха 1300 годишна държава да я правят 16 република на ссср ? Знаят ли че да се отиде до границата с турция или сърбия .Се изискваше специално разрешение ? За да не бягат хората на Запад Знаят ли че хората живееха на режим на ток с месеци? И още много радости....Да живее ЕС който ни донесе благоденствие свобода и модернизация...но от това не могат да се възползват НЕОБРАЗОВАНИ ***

124

Анонимен

преди 2 години

Заради такива продажници като този не можем да разработим нашите находища на газ в Добруджа и в Черно море до Галата. Те най-много пищяха срещу това и наложиха мораториум. Ето те ни поставят изцяло зависими от русия. Това им е спуснато като задача от фашисткият кремъл и ще драпат със зъби и нокти да запазят това статукво.

123

Анонимен

преди 2 години

До 30 години По-голяма част от българите избягаха веднага след отваряне на границата след 1989 г. Бързаха, защото се страхуваха да не затворят отново българите в затвор, като през 45 годишното руско робство. После голяма емиграция имаше при управлението на БСП/ Виденов, Луканов и Орешарски/, които успешно фалираха България. Останалите емигранти търсят по-добро заплащане, по-добро образование за децата си и по-добър живот. След сегашните очаквам нова емигрантска вълна, за съжаление....

122

Анонимен

преди 2 години

До до Мачкай Киро Е, няма как Киро да вкара в ареста някого по "доказателства" разпечатани от Еуглената в Гугъл. Отделно Кире няма тези правомощия. Всеки, със среден интелект знае това, само умнокраСтавите и чегъртачите вярват на лъжите на Дамаджанков, Фигурантов, Бойкикев и т.н. Вина се доказват в съда, с годни доказателства, и съда решава. В противен случай държавата е тоталитарна, като любимата на путинофилите Расия, където всеки с власт може да вкара в затвора, без вина, когото си нарочи.

121

Анонимен

преди 2 години

За руските фашисти и техните покорени cлуги русофилите всички международни отношения и закони са, като Евангелието за Caтаната... България може и без руска газ и петрол, но ще секнат рубли те за предателите и техните партии.

120

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казвам,накрая ще дойде Путин да срине всички блокове тука като в Украина.Ще почваме от начало!И пак ще чакаме по 15 години за една Лада!Е това искат комунистите,да сме назад,да не напредваме!Деееееба нихната мааама дееееба аз!

119

30 години

преди 2 години

30 години западно партньорство - населението на България намаля с 1/2 , два милиона измряха от мизерията, други два милиона отидоха да слугуват на запад. Първи по смъртност в света. Икономика - нула. Страна от третия свят.

118

Анонимен

преди 2 години

Всичко което има България днес е построено при соца без пари от никъде. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят без пари от Брюксел, всичко беше съсипано, днес България умираща е стана от третия свят без икономика и без перспективи.

117

Нико

преди 2 години

Тези *** от 30 години колкото пъти са били на власт .Толкова пъти попадаме в тежки икономически състояние .Никога е нямало подем с тях в управлението По простата причина че подем и развитие на родината им. Никога не е бил техен приоритет И че никога са нямали и нямат и сега, ПОДГОТВЕНИ МЛАДИ КАДРИ млади специалисти..Всичко е деца или внуци на бивши партийни членове.. Въобще русофилите са или възрастни хора Като" новата "партия на Янев.Или пък необразовани.Които няма как да се привлекат.

116

до 128 УКРАИНА НЕ

преди 2 години

Къде се връщаш толкова назад?А по времето на хан Крум Русия имало ли е?Гледа се последно какво е признато.Украина е призната от цял свят,включително и Русия за независима държава.Няма Крим няма МИМ!И не е само Украина,а и Грузия и Чечения и Молдова и Естония и Латвия и Беларус и всички бивши соц държави.Какво да говорим повече?!Това си е чиста инвазия в чужда държава и не е никаква операция!

115

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме, БСП ще гласува спокойно против, защото знае, че останалите ще гласуват /за/, но няма да напусне коалицийката.

114

Off

преди 2 години

Ха да видим че можем!

113

Истината

преди 2 години

БСП винаги е била партия на национални предатели и българофоби!

112

Анонимен

преди 2 години

Възраждане и БСП поддържат русия по лични интереси само да ги попитам вашия братски петрол защо е толкова скъп пропагандирате за братята но къде е ползата за българите явно ни мислите за ***

111

Анонимен

преди 2 години

Добре че Зеленски не ни иска нищо и спаси коалицията, другарю Свиленски! Така че заради него сте на власт още! То по добре да загубят, отколкото да искат помощ от такива плазмодии!

110

до Мачкай Киро

преди 2 години

Той Киро броди момчето,ама в море от комунисти и са му увиснали на ръцете и на краката,не може крачка да направи.Щом един Борисов не успя да вкара в ареста за повече от 24 часа,трябва да ти е ясно за какво става въпрос тук.С мирни средства няма да стане!!!!А Киро не е такъв,че да ги почне по другият начин.

109

Анонимен

преди 2 години

То е ясно че сте ЗАВИСИМИ другарю! Но за всяка зависимост има лечение! Важно е да си признаете!!

108

Анонимен

преди 2 години

Ветровете от изток русия обрулиха България време е да се промени това без газ петрол Кремъл и слугинажа на путин в БГ направихте ни за срам пред Нато ЕС и Украйна дори и путин се гаври с вас който седи на два стола пада на земята

107

Мачкай Киро!

преди 2 години

Харвардските момчета имат уникален шанс - да изчистят България от русофилите и да проведат депутинизация на страната!

106

мда

преди 2 години

Хем Русия печели в Украйна, хем ЕС плащат по 1 милард долара на ден на Русия за газ и нефт, хем се пенят че ще се отказват, хем стоят на студено, ходят пеша обедняват и инфлацията расте всеки месец.