165

Иван

преди 1 година

Може,а без комунисти най-добре ще го можем!бzп(к)си е прокремълска мафиотска структура от кланове по интереси!За това сега управлява с една шепа подръжници!Без комунистите пред България няма да има пречки да се сазвива като свободна и демократична страна!

164

Анонимен

преди 1 година

От къде ги намирате тези русофили? Че чак и статии пишете за тях.

163

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Жалното помиярско виене на БСП топли душата ми, показва че България е на прав път!

162

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА, БСП НА ПАРЧЕТА!

161

Истината ?!

преди 1 година

БСП, вие сте политически трупове. На следващите изботи имате 4-5%. Вие сте патерица на това престъпно и позорно правителство. Благодарение на вашата четворна коалиция България ще остане без евтина газ и петрол. Народа ще мизерства в студ и глад за да са щастливи господарите ви от САЩ. ***, ОСТАВКА !

160

червените фашисти

преди 1 година

Закриваме БСП и Путин без подкрепа се отстранява като пуска газ и петрол безплатно за репарации.

159

хаха

преди 1 година

свински ние без вас ще можем убеден съм.

158

Анонимен

преди 1 година

Вие не можете и без да лъжете. Мислите, че като имаХте подкрепата на възрастните хора, като отвяхте надеждите им, те ви вярват в измишльотините ви вечно?Приготвяйте си файтона.

157

Ами, правилно...

преди 1 година

. Бе Свиненски, не можете без ЛУКОЙЛ и ГАЗПРОМ, щото сте наХРАНИЛКА при тях.... СО СЕ МЪЖЛЕТО НА КРУШОВИЦАТА.....БЕГАТ ЛИ..... УМИРАТЕ, КАТО ПАРТИЯ...!!!!

156

Политанализатор

преди 1 година

Ало, Свиленски!! Ако мислите за благото на народа и искате да управлявате с абсолютно мнозинство в бъдещ Парламент,незабавно напускайте тая " коалиция"- тюрлюгювеч!! 84% от българите ще гласуват за вас!! Ще има и руска газ и руски петрол в изобилие. Ще има и съвременна военна техника, без да се дава и стотинка за нея!; Схващаш ли бе тикво куха??

155

Руски глашатай

преди 1 година

Свиленски - БСП - проводник на руските интереси в България !

154

Анонимен

преди 1 година

Да бе Свилински, ама лошото е, че и без властта не можете. Харесва ви баницата и заради нея предадохте и род и Родина. Върнахте стандарта на хората в 20-ти век. По-добре си кюткайте, че на народа сте му ясни. Поддържате една клика, която е на път да затрие държавата. Защото народ без история, народ който не може да защити своите не е народ, а мър'ша.

153

Анонимен

преди 1 година

Не могат завалиите. Без рублите от енергийната мафия ще гладуват. Затова са се наежили всички.

152

Иван

преди 1 година

Нито без БСП. Абе днес да не е първи април? Малко забавена реакция другарю

151

Анонимен

преди 1 година

Да не повярваш от коя партия идва-но много точно изказване!И дано не обърнем гъъъз бързо с позицията за оръжията...А как ще спре Европа руския петрол е много интересно...но в бг така сме обвързани,че спре ли газта и петрола сме икономически умрели...

150

ЦСКАр

преди 1 година

БZП не изненадват никого. Те са си праволинейно и *** 3то поколение.

149

пияница мистик

преди 1 година

Ама вие комунистите от БСП и без съветски *** не можете бе, ренегати :))) Дано поне онзи психопат в Кремле ви плаща добре

148

Край

преди 1 година

Не ни трябва Руски газ и петрол. Даже и гориво за АЕЦ Козлодуй не щем. Обличаме се топло и се връщаме в пещерите. С времето ще ни порасне козина и няма да ни е студено.

147

Анонимен

преди 1 година

Руския газ бил много евтин?!Ха ха хаха. Пресметнете колко милиарда платихме за турски поток ,за непотребни руски реактори , за КТБ , сега колко ще платим иза войната в Украйна и теглете чертата да видим колко ни излиза руската газ.

146

ИСТИНАТА

преди 1 година

Когато е имало България,Русия изобщо не е съществувала!И религия и писменост сме им дали!Даже някои българи още йекат заради тях!Защото са дошли да завземат от турците държавата ни.А до преди да дойдат и турците,България е била Европа и ЕС за онова време!Е това е истината!!!!!